Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

SİLAH VE ATIŞ EĞİTMENİ

İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
  • 21.11.2009
  • 0 - 20

Aranan Nitelikler

ŞİRKETİMİZ BÜNYESİNDE BULUNAN GÜVENLİK OKULUMUZDA GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE;
* 4 YILLIK YÜKSEK OKUL MEZUNU OLAN VE
* GENEL KOLLUK İLE TSK MUHARİP SINIFLARINDA ASGARİ 5 YIL TECRÜBESİ VEYA,
* KONU İLE İLGİLİ HİZMET İÇİ EĞİTİM SERTİFİKASI SAHİBİ OLAN
ADAYLAR ARANMAKTADIR.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

İngiliz Kültür Dil Okulu
İstanbul Anadolu Yakası
Dün
Mecidiyeköy Nazmi Arıkan Fen Bilimleri Anadolu Lisesi
İstanbul Avrupa Yakası - Şişli
Dün
MAPP PAZARLAMA VE TANITIM HİZMETLERİ
İstanbul Anadolu Yakası
Dün
Kaya Hotels & Resorts
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
Istanbul Marriott Hotel Asia
İstanbul Anadolu Yakası
Dün
Türkiye
Dün
MY GYM ATAKOY
İstanbul Avrupa Yakası - Bakırköy, İstanbul Avrupa Yakası
Son 1 Ay
BAŞVUR
GENERAL MOTİON SPORTİF HİZMETLER TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
İstanbul Anadolu Yakası
Son 1 Ay
BAŞVUR
İstanbul Anadolu Yakası - Çekmeköy
Son 1 Ay
BAŞVUR
LIFELONG SPA VE SPORTİF FAALİYETLER TURİZM VE TİCARET LTD. ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası - Bakırköy
28.02.2024
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

SECURINET GÜVENLİK VE KORUMA HİZMETLERİ A.Ş.

 

SECURINET GÜVENLİK VE KORUMA HİZMETLERİ A.Ş.

SECURINET & L.I.A Güvenlik Sistemleri ve Danışmanlık Hizmetleri Ltd. Şti. 1997 yılında ABD'de faaliyet gösteren Lion Investigation Academy' nin Türkiye temsilcisi olarak kurulmuştur. SECURINET & LIA' nın kurucu ortakları arasında ABD'de yetişmiş ve Lion Investigation Academy tarafından yetiştirilmiş uzmanlar bulunmaktadır. SECURINET & LIA' nın üst düzey yönetici kadrosunda ise hem ABD'de hem de ülkemizde görev yapmış güvenlik uzmanları, müfettişler, yöneticiler bulunmaktadır.

Bugün Türkiye'nin önde gelen yerli, yabancı, kurum ve kuruluşlarına hizmet veren firmamız, Türkiye'de ilk kez T.J.K.'nin ülke çapındaki tesislerinin güvenlik modernizasyonunu başarıyla tamamlamıştır. Seçkin müşteri portföyü ile özel güvenlik sektöründe emin adımlarla ilerlemektedir.

GÜVENLİK DANIŞMANLIĞI
Securinet, tüm kurumlara ve kişilere Güvenlik Danışmanlığı hizmeti vermektedir. Özel yetiştirilmiş ekipler, koşul ve konuları ayrıntılı olarak inceler, gerekli çözüm önerilerini hazırlar ve her bir projede tam bir gizlilik ilkesine bağlı olarak çalışmalarını sürdürür. Bu esnada ve sonrasında kişilerin yaşam biçimleri, aile hayatı, iş çevreleri incelenir ve projenin durumuna göre plan hazırlar.

GÜVENLİK HİZMETLERİ
Şehir Güvenliği
Türkiye'de bir ilke daha imza atan SECURINET Güvenlik hizmetleri, dünyanın sayılı şehirlerinde uygulanan özel güvenlik sistemini Bahçeşehir Belediyesinde hizmete sunmuştur. K-9 ‘u, Bisikletlisi, Motosikletlisi, Atlı devriyeleri, donanımlı Araçları ve Yaya güvenlik görevlileriyle her an her yerde yaşanabilecek tüm sorunlara veya taleplere anında cevap verebilecek özel güvenlik sistemi oluşturmuştur. New York 'da uygulanan sistemin aynısı kuşkusuz kolluk kuvvetleri ile yakın temasla yürütülmektedir.

Site Ve Özel Konutlar Güvenliği
Securinet, site yönetim kurullarının/özel konut sahiplerinin güvenlikle ilgili talepleri doğrultusunda yaşayanların huzurlu, güvenli bir ortamda yaşamlarını sürdürmeleri için gerekli gözetim ve denetim hizmetlerini yapmakta, çevre güvenliğini sağlamaktadır. Site yönetimlerinin talepleri doğrultusunda afet yönetimleri konusunda site sakinlerini bilgilendirici, teşkilatını yapılandırıcı seminerler vermektedir.

Üretim Tesisleri, Hastane, Otel, Spor Tesisleri Vs. Güvenliği
Securinet, güvenliğini sağladığı tesislere içerden ve dışardan gelebilecek tehditlere karşı tedbirler alır ve uygular. Tesislere giriş yapan müşteri, ziyaretçi ve çalışan personel güvenlik kontrolünden geçirildikten sonra giriş yapmalarına izin verilir. Kötü niyetli kişilerin sabotaj teşebbüslerine karşı çevre güvenliği sağlanır, yangında ilk müdahaleyi yapar ve yönetimlerin güvenlik ile ilgili taleplerini karşılar.

Geçici Güvenlik Hizmeti (Fuar, toplantı, konser, spor müsabakaları vb.)
Securinet, Özel Toplantı, Fuar, Seminer, Konser, Spor müsabakalarında genel asayiş ve düzenin sağlanması için gerekli ekip ve donanımları oluşturup geçici güvenlik hizmetlerini vermektedir. Mobil Operasyon Merkezi ile istenilen her yerde tam bir güvenlik çemberi oluşturulmaktadır.

Stat Güvenliği
Securinet Güvenlik, Atatürk Olimpiyat Stadında Galatasaray Spor Kulüp ’ünün yapmış olduğu maçlardaki Stat Güvenliği, Gişe Güvenliği ve V.I.P güvenliğini de sağlamaktadır.

Alışveriş Merkezleri Güvenliği
Kent yaşamının vazgeçilmez unsurlarından alışveriş merkezlerinde huzurlu ve güvenli bir alışveriş sağlamak amacıyla XR cihazları, el detektörleri, eğitimli K-9 personeli ve sivil gözetmen elemanlarımızla hizmet vermekteyiz.

K-9 Hizmetleri
Securinet Güvenlik, yukarıda sıralanan hizmetlerini, bünyesinde bulunan Bodyguard K-9 Köpek Eğitim Merkezi'nde özel olarak yetiştirilen K-9 güvenlik köpekleri ve K-9 ekipleriyle desteklemektedir. Türkiye'de ilk defa Tarım ve Köy İşleri Bakanlığı tarafından verilen özel izinle kurulan Bodyguard K-9 Köpek Eğitim Merkezi ayrıca her türlü Veterinerlik, Eğitim, Bakım - Pansiyon ve Köpek temini hizmetlerini de sunmaktadır.

Havadan Denetim / Devriye
Securinet, özellikle site yönetimlerine yardımcı olmak, yeşil alanları, çevre alanları ve imara aykırı yapılaşmaları görüntülemek amacıyla havadan denetim devriyeleri oluşturmaktadır.

SEMİNER VE EĞİTİMLER
Securinet aşağıdaki eğitim çalışmasını ve Seminerleri, hizmet isteyen kişilerin ve kurumların gereksinimlerine cevap verecek şekilde özel olarak düzenler.
   * Temel Güvenlik
   * Halkla İlişkiler
   * Yakın Koruma
   * Araç Kullanma (VIP ileri ve koruma sürüş teknikleri)
   * Tehdit Analizi
   * Üst Düzey Yöneticiler için Güvenlik
   * Site Güvenlikleri
   * Kişisel Güvenlik
   * Yangın
   * İlk yardım

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları