Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Pres Atölyesi Üretim Mühendisi

Kocaeli
  • 28.12.2010
  • 20 - 50

İş Tanımı

38 yıllık deneyim ve bilgi geçmişiyle sağlam ve dinamik bir yapıya sahip olan Efesan Grup, bünyesindeki 7 başarılı şirketle demir-çelik, döküm, gayrimenkul geliştirme, inşaat, liman işletmeciliği ve denizcilik acenteliği alanlarında faaliyet göstermektedir.

Efesan Grup Ortağı Şesan A.Ş. otomotiv sanayisine pres, bükme, kaynak, montaj ve CNC işlenmiş parçaların üretiminde yılların verdiği tecrübeyle uzmanlaşmış bir şirkettir.

Şesan A.Ş. Gebze Fabrikasında istihdam edilmek üzere Üretim Müdürlüğünde Pres Atölyesi Üretim Mühendisi olarak çalışacak takım arkadaşı aramaktayız.

İş Tanımı:

Üretim programına bağlı olarak üretimin gerçekleşmesini sağlamak,
Üretim performansını ve hattın verimliliğini takip etmek ve üstlerine raporlamak,
Üretim verimliliğinin arttırılmasına yönelik önlemler almak,
Hat duruşlarının ve ıskartaların azaltılmasına yönelik çalışmalar yapmak,
Tüm makina, kalıp ve diğer üretim ekipmanlarının tam fonksiyonel çalışır tutulmasını sağlamak,arıza bildirimlerini ve periyodik bakımları takip etmek,
Vardiyalar arasındaki bilgi akışını sağlayarak üretime süreklilik katmak,
Sorumluluğu altındaki ustaları yönetmek,
Kendisine bağlı operatörlerin eğitim ihtiyaçlarını takip etmek.


Aranan Nitelikler

Makina Mühendisliği bölümü mezunu,
En az 2 yıl endüstri sektörü deneyimi olan(Otomotiv sektör tecrübesi tercih sebebidir),
İyi derece İngilizce veya Almanca bilgisine sahip,
Erkek adaylar için Askerliğini yapmış,
Seri Üretim ve Montaj alanı tecrübesi olan,
İnsan ilişkileri güçlü, tercihen takım liderliği yapmış,
ISO TSE 16949 KYS tecrübeli
5S sistemini tanıyan ve sürekli iyileştirme sistemi ile çalışabilecek,
İş güvenliği uygulamalarının tam olarak yerine getirilmesini sağlayacak,
Problem çözme tekniklerine hakim,
MSA,SPC,FMEA bilgisine hakim,
Ekip Çalşmasına uygun,
Yoğun çalışma temposuna ayak uydurabilecek.

Özet Bilgiler

En Yeni İlanlar

KORUNCUK /Türkiye Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı
İstanbul Avrupa Yakası - Arnavutköy
Dün
İstanbul Anadolu Yakası - Maltepe, İstanbul Anadolu Yakası
Bugün
BAŞVUR
İSTANBUL LOUNGE SİTE YÖNETİMİ
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
BAŞVUR
Kocaeli - İzmit
Bugün
BAŞVUR
EKSOY KİMYA SAN. VE TİC. A.Ş
Adana - Sarıçam
Bugün
BAŞVUR
LALEGÜL EĞİTİM VE SAĞLIK HİZ.LTD.ŞTİ
İstanbul Avrupa Yakası - Sultangazi
Bugün
BAŞVUR
ÖZEL BİLNET OKULLARI KARŞIYAKA KAMPÜSÜ
İzmir
Bugün
BAŞVUR
ÖZEL BİLNET OKULLARI KARŞIYAKA KAMPÜSÜ
İzmir
Bugün
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

EFESAN GRUP

Efesan Demir Sanayi ve Ticaret A.Ş. : Efesan, demir çelik sektöründe 8 mm-25 mm arası inşaat demiri, hazır demir ( Kesim, büküm, etriye, pilye ) ve çelik hasır üretimiyle faaliyetlerine devam etmektedir. Efesan tesisleri,  inşaat demirinde 40 ton / saat, hazır demir ve çelik hasır ürünlerinde  5 ton / saat üretim kapasitesine sahiptir.
 Özefe demir Sanayi ve Tic A.Ş:  Özefe, Alibeyköy’de 8 bin metrekare açık alan ve 4 bin 550 metrekare kapalı alan olmak üzere toplam 12 bin 550 metrekare alanda
bulunan üretim tesislerinde, sıcak çekme ile kare, lama, silme, nervürlü inşaat demiri ve soğuk çekme ile sanayi için istenilen boyutlarda otomat çeliği üretimi yapıyor. Sayısal kontrollü makinelerde proje ihtiyacına göre istenen boyutlarda; etriye, gönye ve pilye de üretiliyor.

Efemet Demir çelik Endüstri ve Tic. A.Ş: Efemet,  Gebze’de, 3 bin metrekare kapalı, 12 bin metrekarelik açık alanda bulunan üretim tesislerinde sac, hurda, kütük, inşaat demiri ithalatı ve ihracatı yapıyor ve depolama hizmeti veriyor.
12 metre nervürlü inşaat demirinden, istenilen boyutlarda kesilmiş kolonluk malzeme hazırlayarak, pazarlamasını gerçekleştiriyor.

Metallink Metal sanayi Yatırımları A.Ş: Grubun metal ve döküm sanayi yatırımlarını büyütmek amacıyla kurulan Metallink,  ayrıca grubun hammadde girdilerinin ithalatı ve gerek demir çelik, gerekse döküm sanayi ürünlerinin ihracat faaliyetlerini sürdürüyor ve ağırlıklı olarak Doğu ve Güneydoğu Avrupa ülkeleri, Rusya, Romanya, Bulgaristan ve bazı Afrika ülkelerine ihracat yapıyor
Ferro Döküm Sanayi ve Tic. A.Ş:   Ferro Döküm, otomotiv, makine, elektrik ve inşaat endüstrileri için 0.300 kg’dan 55 kg’a kadar parça üretmektedir. Yıllık 50.000 ton üretim kapasitesine sahip olan Ferro Döküm Gebze’deki tesislerimizde  faaliyet göstermekte ve üretiminin % 65 ini ihraç etmektedir.

Efektif Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım A.Ş: 2005 yılında grup bünyesinde bulunan gayrimenkul varlığını değerlendirmek amacıyla Efektif Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım A.Ş. kuruldu.  Efektif, konut projeleri dışında, AVM ler, depolama alanları, teknolojik binalar, özel antrepolar yaparak hayata geçirmektedir.

İstanbul Demir Çelik Fabrikaları A.Ş. / EfesanPort:
Efesan Port, İstanbul Demir Çelik Fabrikaları A.Ş bünyesinde, Gebze, Dilovası’nda  1990 yılından beri faaliyet göstermektedir.
Efesan Port 23 bin metrekare alana yayılmış, hem TEM otoyoluna hem de E-5 karayoluna 1 km. içinde kolaylıkla bağlanabilen konumdadır.Genel kargo elleçlemesi  hizmetleri verilmektedir.

Efem Lojistik : Efesan Grup bünyesinde faaliyetlerini devam ettiren Efem Lojistik bünyesindeki 30 adet dorseli kamyon ile 5 tondan 80 tona kadar yükleme ve boşaltma konusunda uzmanlaşmıştır. Özellikle İstanbul ve Türkiye’nin her tarafına taşımacılık yapmaktadır.

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları