Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Mobil Uygulama Geliştirme Uzmanı - Yerleşik veya Freelance

İstanbul Avrupa Yakası
  • 28.06.2019
  • 500 - 1.000

İş Tanımı

MOBİL App - Web Tabanlı Yazılım Uzmanı - Freelance Pozisyon

Şirketlerimizin ihtiyacı olan veya müşterilerimiz tarafından talep edilen yazılım ürünlerinin, web tabanlı platformların ve mobile uygulamaların geliştirilmesi için Freelance olarak çalışan yazılım uzmanlarıyla anlaşmalar yapılacaktır.

Şirketler grubumuzun faaliyet alanları şöyledir:
- Çeviri ve Dokümantasyon Hizmetleri
- Çeviri ve Dokümantasyon Teknolojileri 
- Grafik Tasarım ve Web Tasarımı

Uzun yıllardır başarıyla yürüyen ihracat çalışmalarımızı daha ileriye götürecek takım arkadaşları aramaktayız. Çeviri ve dokümantasyon hizmetlerini yurt dışına sunmada önemli başarılar elde etmiş olan şirketimiz 2018 yılında kurulan Hizmet İhracatçıları Birliğinin kurucu üyeleri arasında yer almaktadır. Çeviri ve dokümantasyon hizmetleri alanında sektörün en önemli oyuncularından biri olan firmamız büyük oranda yurt dışında merkezli olmak üzere dünyanın önde gelen firmalarına hizmet vermektedir. 

FAALİYET ALANLARIMIZ:

Bilgisayar Destekli Çeviri Teknolojileri

Çeviri Teknolojileri alanındaki çalışmalarımız dünyada çeviri sektörü içinde oldukça popüler olan SDL Trados Teknolojileri ürünlerinin dağıtımcılığına odaklanmıştır. SDL Trados Teknolojileri halen dünyada "Bilgisayar Destekli Çeviri Araçları" alanında en önde telaffuz edilen ve sektörün tartışmasız lideri konumunda olan bireysel ve kurumsal araçlar sunmaktadır. Bu çerçevede firma olarak yaptığımız, son yıllarda kullanımı giderek yaygınlaşan bu araçların sunduğu fırsatları mümkün olduğunca fazla sayıda birey ve kuruma tanıtmak, satış potansiyeli oluşturarak söz konusu araçların satışını gerçekleştirmektir.

Firmamızın 2005 yılından bu yana sürdürdüğü dağıtımcılık yetkisi Türkiye ile birlikte bazı çevre ülkelerini kapsamaktadır.

Çeviri ve Dokümantasyon Hizmetleri
Diğer yandan firmamız kurumların dokümantasyon ve çeviri ihtiyaçlarına özel çözümler üretmektedir. Çeviri çalışmalarının merkez noktayı oluşturduğu bu çalışmalar birçok kurum için kimliğini konuşlandırma zemini oluştururken, pazara giriş ve marka tutundurma amaçlarına da hizmet etmektedir.

Firmamız Avrupa Birliği Çeviri Standartları ile çalışan bir kurumdur. Yerleşik olarak çalışan personel ile en az 1 yıl çalışmak üzere anlaşma yapar, onlara ilk günden itibaren sürekli ve düzenli olarak eğitimler vererek hizmet kalite düzeyimizi yukarıda tutmaya çalışırız.  

Web Tasarımı & Dijital Tasarım
Kurumlara sunduğumuz bir diğer hizmet alanı ise yazılım geliştirme ve dijital tasarım hizmetleridir. Web tasarımı ve grafik tasarım gibi çalışmalarla detaylandırabileceğimiz bu çalışmalarımızı müşterilerimize oldukça avantajlı koşullarla sunar onların dijital görülürlüklerine katkı sağlarız. 

Bu yazıda genel çerçevede neler yaptığımızı anlatmaya çalıştık. Faaliyet alanlarımız ve firmalarımız hakkında ayrıntılı bilgilere aşağıdaki web sitelerinden erişebilirsiniz:

http://www.referansceviri.com 

http://www.set-soft.com


Başvurularınız için şimdiden teşekkür ederiz.

Aranan Nitelikler

MOBİL UYGULAMALAR / WEB TABANLI YAZILIMLAR VE WEB TASARIMI 


Mobil Uygulamalar:

  • En az 2 yıllık deneyime sahip
  • iOS (Objective-C, Swift) ve Android (Java, Kotlin) konusunda bilgi sahibi,
  • REST API, XML, JSON, Restful API/SOAP web servis yapıları konusunda bilgi sahibi,
  • Tercihen hibrit (React Native, Ionic, Flutter, Xamarin vb) çözümler konusunda bilgi sahibi,
  • Tercihen telefon ve/veya tablet üzerinde kurumsal native bir mobil uygulama geliştirmiş,
  • Kullanıcı Deneyimi (UX) ve mobil tasarım desenleri (Design Patterns) hakkında bilgi sahibi,
  • Araştırmayı ve ekip çalışmasını seven, yaratıcı, analitik düşünme becerisi gelişmiş,
  • Teknik dökümanları okuyacak seviyede İngilizce bilen,
  • Teknolojik gelişmeleri takip eden,


Şirketler grubumuzda bulunan şirketlerin faaliyetlerini desteklemek, etkili tanıtım yapmak amacıyla yayınlamayı düşündüğümüz kendi web sitelerimiz ve ayrıca müşteri talepleri doğrultusunda tasarım ve geliştirmesini yapacağımız web sitelerinin genel mimari, tasarım, organizasyon, bakım ve destek işlerini yürütecek; müşteri talepleri doğrultusunda oluşturulan özel yazılım taleplerine cevap verebilecek yaratıcı, disiplinli ve deneyimli arkadaşlar arıyoruz.

Birlikte çalışmayı kararlaştıracağımız adaylarda aşağıdaki özellikler tercih nedeni oluşturacaktır:
- Kurumsal çalışmaları konusunda referans gösterebilmek
- İstanbul'da ikamet etmek veya proje süresince İstanbul'a gelme engeli bulunmamak

Başvurularınız için şimdiden teşekkür ederiz.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

Altur Turizm Servis ve Tic. Ltd. Şti.
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
ANEXXA BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası - Şişli, İstanbul Avrupa Yakası
Son 1 Hafta
BAŞVUR
Mt Bilgi Teknolojileri Dış Tic. A.Ş
İstanbul Avrupa Yakası
20.02.2024
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

Referans Çeviri Hizmetleri, Yazılım ve Yayıncılık Ltd. Şti.

Referans Çeviri, ülkemizin köklü şirketlerine ve büyük uluslararası gruplara kurumsal hizmetler sunan bir B2B şirketidir. Özellikle projelendirme faktörlerinin ön plana çıktığı uzun soluklu ve büyük hacimli çeviri çalışmaları için tercih edilen şirketin CAT teknoloji alt yapısı Türkiye'deki en büyük alt yapı olarak tanımlanmaktadır.

Geniş kadrosuyla müstesna bir tercüme bürosu yapısına sahip olan Referans Çeviri, ülkemizde kendi alanında dünya standartları uyarınca çeviri üreten ve bunu belgeleyen ülkemizdeki nadir kuruluşlardan biridir.

Hizmet alanında başarılı ihracat faaliyetleriyle öne çıkan Referans Çeviri 2018 yılında yayınlanan bir kanunla TİM bünyesinde kurulan Hizmet İhracatçıları Birliğinin kurucu üyeleri arasında yer almıştır.

Web sitemizi ziyaret ediniz http://www.referansceviri.com

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları