Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Yazılım Geliştirme Uzmanı / .NET Developer

  • 17.02.2019
  • 0 - 20

İş Tanımı

  • Kadıköy-Sahrayıcedit bölgesinde bulunan ofisimizde görevlendirilmek üzere,
  • Yazılım mimarileri konusunda bilgi sahibi,
  • Microsoft teknolojileri (ASP.NET MVC,Web Api) ve C# programlama dilinde tecrübeli, ilişkisel veri tabanı konusunda bilgi sahibi ve MSSQL Server deneyimi olan,
  • Tercihen Angularjs konusunda bilgi sahibi,
  • Sözlü ve yazılı iletişimi iyi, takım çalışmasına yatkın, gelişime açık engelli yazılım uzmanı arayışımız bulunmaktadır
  • 2-25 yıl tecrübeli,
  • İstanbul Anadolu Yakasında ikamet eden,
  • Kendini geliştirmeye açık,

Aranan Nitelikler

  • %40 ve üzeri engelli
  • Tercihen Üniversitenin ilgili Bölümünden mezun
  • Tercihen sigara Kullanmayan

Özet Bilgiler

En Yeni İlanlar

ELEKSAN OTOMASYON TEKNOLOJİLERİ SAN.TİC.LTD.
İstanbul Anadolu Yakası
Bugün
BAŞVUR
EM GROUP GIDA SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
İstanbul Avrupa Yakası - Büyükçekmece
Bugün
BAŞVUR
Bahçeşehir Koleji Dr.Burhan KARA Kampüsü
Ankara - Etimesgut
Bugün
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası - Beşiktaş
Bugün
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
BAŞVUR
Ortadoğulular Eğitim Kurumları
İstanbul Avrupa Yakası - Bağcılar
Bugün
BAŞVUR
GEZİ HOTEL BOSPHORUS
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası - Beşiktaş
Bugün
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

Si Destek Yazılım Hizmetleri ltd. şti.

Firma olarak, kurulduğumuz günden bu zamana kadar müşterilerimize güvenli ve gelişmiş canlı destek hizmeti sunuyoruz. Ekonomimizde önemli bir noktada bulunan ve asla görmezden gelemeyeceğimiz küçük ve orta ölçekli işletmelerin web sitelerine gelen müşterileri ile hızlı iletişime geçmesini ve müşterilerini kolayca yönetmesini sağlıyoruz. Edindiğimiz tecrübeler sayesinde her konunun uzman ekibini belirleyecek şekilde, teknoloji ve yazılım üzerine yenilikçi adımlar atmaya devam ediyoruz.

Müşterilerimizin teknolojinin gelişmesi ile beraber daha rekabetçi bir hale gelen ortamda verimli çalışmasını ve daha yüksek kar ve ciro elde etmesini sağlayabilmek için, canlı destek uygulamamızı ihtiyaca göre hazırlıyor ve teknoloji geliştikçe de gerekli güncellemeleri sunarak, adeta birer iş ortağı vasfında ilerliyoruz.

İçerisinde birçok özellikleri barındıran Canlı destek uygulamamız, işletmelere interneti olan her yerden tek bir tıkla müşterilerine ulaşmasını ve onlara destek olması sağlayacak kadar kolay bir ara yüzle hazırlandı. İşte bu noktada her işletmeye destek oluyor ve daha verimli çalışmalarını sağlamak için elimizden geleni yapıyoruz.

Vizyonumuz

Firma olarak, teknolojik gelişmeleri yakında takip ederek, sektörde bir numaralı tercihiniz olmak için çalışıyoruz. İzlediğimiz dengeli büyüme stratejisi ile müşteri memnuniyeti üzerine kurulu prensiplerimizden asla taviz vermeden, hedeflerimiz doğrultusunda ilerliyoruz. Siz değerli müşterilerimize kaliteli ve güvenli hizmet sunarak birer iş ortağı modeli oluşturmaya çalışıyoruz.

Misyonumuz

Si Destek olarak, ekonomimizde önemli bir noktada bulunan küçük ve orta ölçekli şirketlerimizi teknolojik anlamda destekliyoruz. Kaliteden ödün vermeden sürdürdüğümüz bu çalışmalar ile müşterilerimizin teknolojik yeniliklerin getirdiği verimli çalışma ortamlarından daha çok faydalanmasını hedefliyoruz.

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları