Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Veteriner Hekim

İstanbul Avrupa Yakası
  • 1.09.2015
  • 20 - 50

İş Tanımı

İstanbul Silivri' de mevcut durumda 450 m2 alana sahip olan kliniğimiz 2 katlıdır. Şu anda çalışan sayısı, sekreter, muhasebe, temizlik elemanları, bakıcılar, veteriner hekim ve veteriner teknisyenleriyle birlikte 11 kişidir. Kliniğimiz önümüzde yıllarda hastaneleşmeye çalışmakta bu yüzden kurumsallaşma çalışmaları yapmaktadır. Kliniğimizde her türlü teşhis, tedavi ve operasyon hizmeti verilmektedir. Biyokimya ve hemogram cihazı, Cr Röntgen, endoskopi, kavitron, ekg, ultrason, epoc kan gazları cihazı, koter, otoklav vb bir çok ekipman ile hastalarına 16 yıldır hizmet vermektedir. Kliniğimiz şu anda 7/ 12 çalışmaktadır.

Aranan Nitelikler

Ekip arkadaşlarıyla uyumlu, müşteri ilişkilerinde başarılı, yeni mesleki literatürleri ve gelişmeleri takip eden, mesleğini ve hayvanları seven, ilgili ve çalışmayı seven, pet hekimliğinde mümkünse tecrübeli değil ise meraklı ve ilgili veteriner hekim meslektaşlarımızla birlikte çalışmak istiyoruz. Erkek adayların askerliğini bitirmiş olması gerekmektedir.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

AFC Danışmanlık Hizmetleri ve Ticaret Limited Şirketi
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
Son 1 Ay
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

Silivri Veteriner Kliniği

 Kliniğimiz her türlü donanıma sahip 450m2 büyüklüğünde geniş bir alana yayılmıştır. 16 yıldır Silivri ve yakın bölgesine hizmet vermektedir. Ekibimize yeni arkadaşlar katmak istememizin sebebi hastaneleşme sürecine geçiştir. 

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları