Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Veteriner Hekim

İstanbul Avrupa Yakası
  • 10.05.2017
  • 50 - 100

İş Tanımı

18 Yıldır Silivri İstanbul' da Pet Hayvanlarına hizmet veren kliniğimiz müstakil ve toplamda 500 m2 alana sahiptir. CR Röntgen, Ultrason, Gaz Anestezi ünitesi, Fuji Biyokimya, Hemogram cihazı, İdrar Tahlil Cihazı, Lazer Cihazı, Diş Ünitesi, Yoğun bakım ünitesi, Görüntülü Mikroskop, Ekg Cihazı, Hasta başı ünitesi ve bunun gibi bazı küçük hayvan hekimliğindeki cihazları hastalarımız için aktif olarak kullanmaktayız. Kliniğimizde şu anda 2 veteriner hekim 2 veteriner teknisyen, 1 sekreter, 2 temizlik elemanı klinik içerisinde aktif olarak çalışmaktadır. Bu ekibe dahil edebileceğimiz çalışma arkadaşı veteriner hekimler arıyoruz.

Aranan Nitelikler

  • Adayların askerlik görevlerini tamamlamış ve ehliyetleri olması gerekmektedir.
  • Müşteri ilişkilerinde başarılı ve mesleğini seven meslektaşlarımızla çalışmak istiyoruz. Geçici olarak görevlendirme yapılmayacaktır. Çalışma uzun vadelidir.
  • Hastaneleşme aşamasında olan kliniğimiz için gereken yapıyı / ekibi oluşturma ve eğitme gayretindeyiz. Doktora ve uzmanlık yapan / yapmış hekimler tercihte önemlidir.
  • Pet sektöründe tecrübesi olmayan veteriner hekimlere İVHO oda fiyatına göre maaş verilecektir. Tecrübeli ve doktoralı olan veteriner hekimlere verilecek maaş yüzyüze görüşmede tespit edilecektir.

 

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

AFC Danışmanlık Hizmetleri ve Ticaret Limited Şirketi
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
Son 1 Ay
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

Silivri Veteriner Kliniği

 Kliniğimiz her türlü donanıma sahip 450m2 büyüklüğünde geniş bir alana yayılmıştır. 16 yıldır Silivri ve yakın bölgesine hizmet vermektedir. Ekibimize yeni arkadaşlar katmak istememizin sebebi hastaneleşme sürecine geçiştir. 

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları