Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Satış Pazarlama Sorumlusu

Adana
  • 30.01.2016
  • 0 - 20

İş Tanımı

Adana şehir merkezinde modern çizgilerle tasarlanmış güleryüzlü ve deneyimli personeli ile kaliteli hizmet anlayışını kendine ilke edinen Şirin Park Otel 71 adet standart, 7 adet deluxe, 1 adet engelli oda ve non smoking odalar ile toplam 79 oda olarak hizmetinizdedir. Ayrıca 2 tanesi çok amaçlı olmak üzere toplam 5 adet toplantı ve banket salonları ile etkinliklerinizde güleryüzlü kadrosuyla evsahipliği yapmak üzere sizleri beklemektedir. Şakirpaşa Uluslararası Havalimanından yalnızca 3 km. uzaklıkta bulunmaktadır.  Adana iş merkezinin kalbinin attığı yerde bulunan Şirin Park Otel yanısıra eğlence ve alışveriş merkezlerine yakınlığıyla da boş zamanlarınızda hoşça vakit geçirmenize olanak sağlayacaktır. Yeşil alanlara ve tarihi mekanlara yürüme mesafesi ile şehrimizin tarihine yolculuk yapmanıza da imkan tanıyacaktır. Çukurova'nın parlayan yıldızı Adana'ya özgü misafirperverlik Şirin Park Otel'de sizleri bekliyor.

Aranan Nitelikler

Görev Tanımı     :   Otel satış ve pazarlama faaliyetlerini yürütmek, yönetmek ve denetlemek ; Satış pazarlama ve fiyat politikalarının saptanması konusunda otel yönetimine yardımcı olmak, yurt içinde ve yurt dışında  otelin imajını en iyi şekilde tanıtmak.

 

  1.      Otelin satışlarını en iyi fiyatlarla en üst düzeyde tutmak için yurt içinde ve yurt dışındaki pazarlarda en etkili iletişim kanallarını kullanarak müşteriye ve tur operatörlerine ulaşmak konusunda faaliyetlerde bulunmak.
  2.      Otelde uygulanacak fiyatlar konusunda genel yönetim ile periyodik toplantılar yapmak, çevre otellerin fiyatlarını da inceleyerek uygulanacak fiyatları saptamak, yönetimin onayına sunmak ve onayı takiben yeni fiyatların duyurulması konusunda çalışma yapmak.
  3.      Otelin pazarlama faaliyetlerini organize etmek resmi ve özel kuruluşlar, basın ve çevre ilişkilerini düzenlemek.
  4.      Otelin tanıtım çalışmalarını yapmak.
  5.      Yeni müşteri potansiyelleri aramak ve yaratmak bu potansiyellere ulaşmak için hedeflerini  ve objektiflerini seçmek.
  6.      Mevcut müşteri portföyünü korumak ve  sürekliliğini sağlamak.
  7.      İç pazarda faaliyet gösteren acenteler ile anlaşma yaparak gazete ilanlarında otelin yer almasını sağlamak.
  8.      Direkt satış kanallarıyla müşteriye ulaşmak.
  9.      Bölgedeki rakip oteller iş potansiyelleri fiyat politikaları, müşteriyi çekme yolları ve imkanlarını araştırarak rakip otellere kıyasla otelin küvetli ve zayıf  olduğu noktaları saptamak, zayıf noktaları gidermek amacıyla ilgili departman müdürleri ile görüşmek ve üst yönetime öneriler sunmak, küvetli olunan noktaları kullanarak müşterilere ulaşmak konusunda faaliyette bulunmak.
  10.   Departman aylık faaliyetleri konusunda üst yönetime bilgi vermek ve aylık satış raporunu hazırlamak.
  11.   Haftalık, aylık, 3aylık,6aylık ve yıllık satış faaliyetlerini incelemek ve geçmiş dönemlerdeki satışları, içinde bulunulan zamanın satışları ile karşılaştırmak ve ileriye dönük forecastları hazırlamak.
  12.   Otelin doluluğunu maksimumda tutmak için alternatif  stratejiler  üretmek ve üst yöneticilere sunmak.
  13.   Kongre ve toplantı satışları ile otelde öncelikle doluluğun düşük olduğu dönemlerde otelin ve salonlarını doldurmak için faaliyetlerde bulunmak.
  14.   Diger departmanlar ile departmanının koordinasyonunu sağlamak.
  15.   Prosedürlerde belirtilen standartlara departmanının uyumlu olarak katılmasını sağlamak. 

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

MAPP PAZARLAMA VE TANITIM HİZMETLERİ
Adana
Bugün
BAŞVUR
MAPP PAZARLAMA VE TANITIM HİZMETLERİ
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Ankara, İzmir, Kocaeli, Tekirdağ, Tekirdağ - Çorlu, Bursa, Adana, Antalya, Trabzon
Bugün
MAPP PAZARLAMA VE TANITIM HİZMETLERİ
Adana
Bugün
BAŞVUR
FATİH SELÇUK GRUP TURKCELL SUPERONLİNE
Adana - Seyhan
Dün
Türkiye
Son 1 Hafta
BAŞVUR
Türkiye
Son 1 Hafta
BAŞVUR
Arkadaşını Tavsiye Et uygulaması kapsamında Finansbank A.Ş
Türkiye
Son 1 Hafta
BAŞVUR
İNKA İnsan Kaynakları
Gaziantep, Adana, Mersin(İçel), Denizli, Aydın
Son 1 Hafta
BAŞVUR
Happy İnsan Kaynakları
Türkiye
Son 1 Ay
BAŞVUR
Türkiye
Son 1 Ay
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR