Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

IT Uzmanı

Aksaray
  • 7.11.2019
  • 0 - 50

İş Tanımı

Plastik sektöründe öncü firmamızda, ''IT Sorumlusu''olarak görevlendirilmek üzere takım çalışma arkadaşları aramaktayız.

 

 

 

Aranan Nitelikler

  • Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun,
  • Teknoloji ve yenilikleri takip eden,araştırmacı,çözüm odaklı,
  • Erkek adaylar için askerliğini yapmış,
  • Bilgi teknolojileri alanında en az 2 yıl deneyimli,
  • Bilgi güvenliği yönetim sistemi hakkında bilgi sahibi,
  • Microsoft Officce programlarına destek verebilecek,
  • Yoğun iş temposuna uyum sağlayabilen,
  • İnsan ilişkileri düzgün,Prezantabl IT sorumlusu aramaktayız.

 

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

ARTİSTANBUL BİLGİ TEKNOLOJİLERİ VE DANIŞMANLIK
Türkiye
Dün
BENZER TÜM İLANLAR

SEMERKAND PLASTİK

-Semerkand Plastik 25 yılı aşkın tecrübesi ve konusunda uzman kadrosuyla 2011 yılında antisiplit (yüksek dolgulu) masterbatch üretimini gerçekleştirmeye başlamıştır. Semerkand Plastik filler compound ile tüketici ihtiyaçlarına cevap verirken bunun yanı sıra gelişen teknolojiyi takip ederek yenilikleri kalitesiyle birleştirmeyi başarmıştır.

-Ürün kalitesinden asla ödün vermeyen Semerkand Plastik, ileri teknoloji laboratuvar test cihazlarına sahip deneyimli kadrosu ve AR-GE bölümüyle verimliliğini arttırarak ve kalite sürekliliğini devam ettirerek müşteri odaklı çalışmaktadır. Kalite ve süreklilik için bilim ve inovasyonun olmazsa olmaz olduğunun bilincinde olarak kurulan AR-GE merkezimiz ürün geliştirmek ve müşterilerimizin spesifik ihtiyaçlarına cevap verebilmek için durmaksızın çalışmaktadır. Ürünlerimiz dünya standartlarına uygun olarak üretilip mesafe tanımaksızın yurtiçinde ve dünyanın dört bir tarafında müşterilerimize ulaştırılmaktadır.

-Semerkand Plastik ürün yelpazesi içinde, asla geri dönüşüm malzeme kullanılmaz. Sektörde isim yapmış, kalitesi tartışılmaz hammaddeleri ve Niğde ilindeki kendi madenlerinden elde ettiği kalsiyum karbonatı, Aksaray’da 20.000 metrekare kapalı alana sahip, entegre tesislerinde işleyerek, Sempol markasıyla yüksek kaliteli filler compound üretmektedir. Aylık 5000 ton üretim kapasitesine sahip olan Semerkand Plastik, üretmiş olduğu, yüksek kaliteli ürünlerin, satış sürecini, İstanbul merkezli satış ofisinden yönetmektedir. Üretiminin %35 ini bölge gözetmeksizin ihraç etmektedir.

-Semerkand Plastik ISO 9001:2015, ISO 14001:2015, ISO/IEC 27001:2017, GMP/ISO 22716, GLP, ISO:50001/2011 ve ISO 10002:2014 standartlarına uygun kurulmuş olup var olan sistemi korumaya, geliştirmeye ve çevreye, yasaların üzerinde bir titizlikle önem vermektedir. Bunların yanında Semerkand Plastik, uluslararası kurumların denetimi sonucunda FDA Sertifikasını almaya hak kazanmış olup Sempol markası adı altında ürettiği tüm ürünler gıdaya uygun özelliktedir.

-Koşulsuz müşteri memnuniyetini ve yüksek kalite standartlarını ilke edinmiş olan Semerkand Plastik, müşterileriyle güvene dayalı ticari ilişkiler kurmayı hedeflemekte, yurtiçindeki pazar payını sürekli artırırken Afrika, Amerika ve Asya kıtasına ihraç ettiği yüksek kaliteli ürünleriyle Türkiye’yi temsil etmenin gururunu yaşamaktadır.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları