Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Kalite Güvence Sorumlusu

İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü
  • 2.11.2018
  • 200 - 500

İş Tanımı

Örme kumaştan hazır giyim imalatı ve ihracatı yapan firmamıza, üretim ve koleksiyon ürünlerinin kalite takibini eksiksiz yapacak Kalite Güvence Sorumlusu alınacaktır.

İş Tanımı:

Tüm siparişleri günlük olarak takip edip yazılı rapor haline getirerek ( dikim, ölçü ve optik kontrol) üretim müdürü ve üst yönetim ile paylaşmak

Koleksiyonları müşteriye göndermeden önce istenene uygun olup olmadığını kontrol ederek gönderilebilir onayını vermek       

Final kontrolünü kesinlikle müşteri kontrolünden önce yapmak, ürünün istenen kalitede yapılıp yapılmadığı kontrol ederken çeki listesi ile sipariş adedini de kontrol etmek, sorun olduğu düşünülen durumlarda üretim müdürüyle görüşülerek çözüm bulmasını istemek, tüm kontrolleri üretim müdürüne ve üst yönetime raporlamak.

Aranan Nitelikler

En az Teknik lise mezunu olmak,
Tercihen yüksekokul mezunu olmak
Benzer görevlerde en az 5-10 yıl çalışmış olmak
Ölçüm ve kontrol cihazlarının kullanımında bilgi sahibi olmak
Tercihen ISO 9001 temel eğitimini almış olmak
MS Ofis Programlarını iyi kullanabilmek

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

KİMPA İLAÇ LAB. VE TİC. LTD. ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası - Arnavutköy
Dün
ALPA DANIŞMANLIK İNSAN KAYNAKLARI ÖZEL İSTİHDAM ARACILIK HİZ.LTD.ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Tekirdağ - Çerkezköy, Tekirdağ - Çorlu, Tekirdağ - Ergene, Kocaeli - Gebze
Bugün
BAŞVUR
ALPA DANIŞMANLIK İNSAN KAYNAKLARI ÖZEL İSTİHDAM ARACILIK HİZ.LTD.ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Kocaeli - Gebze, Tekirdağ - Çerkezköy, Tekirdağ - Çorlu, Tekirdağ - Ergene
Bugün
BAŞVUR
BAHADIRLAR TEKSTİL LTD.ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası - Kağıthane
Son 1 Hafta
BAŞVUR
MODELİN TEKSTİL İTH.İHR.SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası - Başakşehir
6.03.2024
BAŞVUR
A101 Yeni Mağazacılık A.Ş
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
BAŞVUR
ALPA DANIŞMANLIK İNSAN KAYNAKLARI ÖZEL İSTİHDAM ARACILIK HİZ.LTD.ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Bursa, Balıkesir, Kocaeli - Gebze, Tekirdağ - Çerkezköy, Tekirdağ - Çorlu, Tekirdağ - Ergene, Kocaeli, Bursa - Gemlik, Yalova, Çanakkale, Manisa, Sinop, Edirne
Bugün
KARMETAL SAVUNMA MÜHİMMAT SİLAH TEKNOLOJİLERİ SANAYİ VE DIŞ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ
İstanbul Avrupa Yakası - Başakşehir
Dün
KARMETAL SAVUNMA MÜHİMMAT SİLAH TEKNOLOJİLERİ SANAYİ VE DIŞ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ
İstanbul Avrupa Yakası - Başakşehir
Dün
CHARMING TRIM ETIKET LTD.ŞTI
İstanbul Avrupa Yakası - Esenyurt
Dün
BENZER TÜM İLANLAR

STİL GİYİM SAN. VE TİC. A.Ş.

-Yüksek etik standartları ve üstün üretim standartlarına, en iyi iş uygulamaları ve çevreye duyarlı ilkelere dayanan temel değerlerimizle, misyonumuzu genişletmeye devam etmekteyiz.

-Stil Giyim; Kalite iş ve zamanında ürün teslimatı ile hizmet ve doğru çözümler sunarak müşteri beklentilerine cevap vermektedir.Stil Giyim; Tekstil endüstrisinde yerleşik konum ile 30 yıllık deneyimi tek çatı altında birleştirmiş ve emin bir şekilde sektör içinde yol almaktadır.
MİSYONUMUZ
  • Her geçen gün bir yeniliğin ortaya çıktığı tekstil sektöründe gelişmeyi ve büyümeyi kendine hedef edinen şirketimiz, tecrübeli kadrosu ve istikrarlı adımları ile kendinden emin ilerlemektedir.
  • Kalite her zaman güven, güven daima kaliteli bir müşteri potansiyeli demektir” ilkesiyle STİL GİYİM kaliteyi her zaman kendine bir görev edinmiştir. Bu görevi yerine getirmenin huzurunu her zaman yaşayan STİL GİYİM ismini kurum olarak iç ve dış piyasada hatırı sayılır bir yere getirmiştir. Gelecek yıllarda daha büyük, daha kaliteli, daha çeşitli ve daha iyi bir STİL GİYİM için çalışmaktayız.
  • Ülkemize her geçen gün daha fazla katkı sağlamak, her geçen gün daha fazla istihdam için çalışmaktayız. Şartlar ne kadar zor olursa olsun biz her zaman en iyisi için çalışacağız ve en iyisini yapacağız.
VİZYONUMUZ
  • Daima yenilikçi, kaliteli ve güvenilir bir firma olarak herkese istediği ürünü en iyi şekilde, en iyi şartlarda ve en kısa zamanda sağlamak tek amacımızdır.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları