Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

İhracat Sorumlusu

Antalya
  • 30.12.2019
  • 50 - 100

İş Tanımı

2004 yılında Antalya da kurulmuş, pastacılık ve ekmekçilik ürünleri üretimi yapan firmamıza İhracat Uzmanı pozisyonu için takım arkadaşı aramaktayız.

Aranan Nitelikler

Yeni satış noktaları oluşturulması.Müşteri memnuniyetinin sağlanması.Operasyon ve gümrük mevzuatları konusunda sorumluluk alınması. İleri seviye ingilizce bilen.(+arapça tercih nedenidir) pastacılık ve ekmekçilik ürünleri ihracatı, satışı ve pazarlaması konusunda en az 3 yıl tecrübeli.Müşteri portföyüne sahip.Dış ticaret mevzuatına hakim.İhracat operasyon mevzuatına hakim.Gümrük mevzuatına hakim.Ülkelerin satış koşulları, gümrük mevzuatı ve sertifikalandırma konularına hakim.İş geliştirme konularında aktif sorumluluk alabilen.Takım çalışmasına uyum sağlayabilen.Çözüm odaklı.Analitik düşünebilen.Zamanı doğru kullanabilme disiplinine sahip.Seyahat engeli bulunmayan.Bay ya da bayan.Erkek adaylar için  askerlik sorumluluğunu tamamlamış.

Antalya da ikamet eden.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

ALPA DANIŞMANLIK İNSAN KAYNAKLARI ÖZEL İSTİHDAM ARACILIK HİZ.LTD.ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, İzmir, Tekirdağ - Çorlu, Kocaeli - Gebze, Tekirdağ - Çerkezköy, Tekirdağ - Ergene, Balıkesir, Manisa, Bursa, Muğla, Antalya
Bugün
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

Sudem Pastacılık Ürünleri Gıda Tarım Sanayi Ve Tic.A.Ş

Sudem Gıda Un ve Gıda Katkı Maddeleri Üretim Pak.Tic. A.Ş., Ekmekçilik , Pastacılık ve Kahvaltılık ürünlerin üretim ve satışı yapılmaktadır.

Ürünlerimiz Akdeniz ve Ege sahil kesimindeki 5 yıldızlı otel ve tatil köylerinde büyük ölçüde kullanılmakta olup hazır karışımlarımız pratikliği ve hijyenik olması sebebi ile tercih edilmekte ve değerli şeflerimizin hayatını kolaylaştırmaktadır.

Bunun yanında Türkiye genelinde 50 ye yakın bayimiz ve toptancılarımız aracılığı ile ürünlerimiz müşterilerimize ulaştırılmaktadır. Gelişen teknolojiyi takip eden Firmamız da Müşteri Mennuniyeti odaklı satış temel İlkelerimiz arasındadır. Bu amaç ile ürün standardı ve ürün çeşitliliğini geliştirmek amacı ile Arge çalışmalarına büyük önem verilmektedir.

ISO 22000;2005 Gıda güvenliği Yönetimi Sistemi ile üretilen SUDEM ve SUDEMİXİR Markalı Ürünlerimiz Ekmekçilik ve Pastacılık Grubunda yaklaşık 350 çeşit ürün portfoyü ile değerli müşterilerinin beğenisine sunmaktadır.

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları