Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Firmanın diğer ilanları

İngilizce Öğretmeni
SULTAN FATİH EĞİTİM KURUMLARI
İstanbul Avrupa Yakası
12.02.2024
Firmanın Tüm İlanları

İngilizce Öğretmeni

İstanbul Avrupa Yakası
  • 7.08.2018
  • 200 - 500

İş Tanımı

İngilizce öğretmeni

Aranan Nitelikler

Kurumlarımızda görevlendirilecek, üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun

formasyon sahibi İngilizce öğretmenleri aranmaktadır

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

YENİ TÜRKİYE EĞİTİM VAKFI
İstanbul Avrupa Yakası - Başakşehir, İstanbul Avrupa Yakası - Başakşehir, İstanbul Avrupa Yakası - Başakşehir, İstanbul Avrupa Yakası - Başakşehir, İstanbul Avrupa Yakası - Başakşehir, İstanbul Avrupa Yakası - Başakşehir, İstanbul Anadolu Yakası - Üsküdar, İstanbul Anadolu Yakası - Çekmeköy, İstanbul Anadolu Yakası - Ümraniye, İstanbul Anadolu Yakası - Sancaktepe, İstanbul Anadolu Yakası - Üsküdar, İstanbul Anadolu Yakası - Üsküdar, İstanbul Anadolu Yakası - Üsküdar, İstanbul Anadolu Yakası - Sancaktepe, İstanbul Anadolu Yakası - Sancaktepe, İstanbul Anadolu Yakası - Üsküdar
Son 1 Ay
BAŞVUR
Çınar Koleji
İstanbul Avrupa Yakası - Başakşehir
6.02.2024
BAŞVUR
SUPERPROF TÜRKIYE
Türkiye
Bugün
SUPERPROF TÜRKIYE
Türkiye
Son 1 Ay
İstanbul Avrupa Yakası
26.02.2024
İstanbul Avrupa Yakası - Silivri
Bugün
BAŞVUR
MECİDİYEKÖY SINAV KURS
İstanbul Avrupa Yakası - Beşiktaş
Bugün
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası - Esenyurt
Bugün
BAŞVUR
AMERİKAN KÜLTÜR A.Ş
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
BAŞVUR
Amerikan Kültür Anaokulu
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

SULTAN FATİH EĞİTİM KURUMLARI

-Sultan Fatih Koleji bilgili, inançlı ve ahlaklı nesiller yetiştirmeyi amaç edinmiş Türkiye İlmi İçtimai Hizmetler Vakfının bir eğitim kurumudur.

-Sultan Fatih Kolejinde hayatın en önemli konusu olan çocuklarımı­zın eğitim öğretimi, geniş fiziki imkânlarla, teknolojik alt yapıyla, en önemlisi de gözünüz arkada kalmayacak şekilde emanet edebileceğiniz öğ­retmen ve yönetici kadrosuyla en ideal şekilde gerçekleşir.

-Öğrencilerimizi günümüzün değişen koşulları ve her alanda yaşanan kapsam­lı dönüşümleri bilen, dünyayı anlayabilen, yorumlayabilen, eleştirel düşünen, yeniliklere açık, ileri görüşlü, iki yabancı dil öğrenmiş, değerlerine bağlı, grup ve hizip taassubundan uzak özgür bireyler olarak yetiştirmekteyiz.

-Bireyselleştirilmiş eğitim modelleriyle öğrencilerimizin kabiliyetlerini keşfe­dip, özel öğretim imkânlarıyla onları lise ve üniversite yerleştirme sınavlarına hazırlamak­tayız.

-Sultan Fatih Kolejinde eğitim öğretim hayatı, anaokulundan lise son sınıfa kadar gerek akademik çalışmalar gerekse sosyal aktiviteler açısından mutlu, huzurlu ve verimli bir süreçtir.

MİSYONUMUZ;

  • Özel Sultan Fatih Eğitim Kurumları olarak gayemiz: Millî ve manevî değerleri benimseyen, tarihi ve toprağı ile bütünleşmiş, bugünü dünden, yarını bugünden güzel kılan, geleceği sahiplenen, ahlâklı, asil, sevgi dolu, barışçı, özgüven ve kişilik sahibi, insana saygılı, temsil yeteneği olan öğrencileri yetiştirmektir. Öğrenmeyi öğretmek, kâbiliyetleri keşfedip yönlendirmek, toplumun her kesimini kucaklamak, toplam kalite anlayışı, modern donanım ve uluslararası bilgi birikimiyle geleceğin Fatihlerini yetiştirmek için varız. Velisi ile bütünleşmiş, katılımcı, birlikte yöneten, değişimi yakalamış, öğretmenine kendini daha iyi yetiştirme ve ilerleme imkanı sağlayan, bütün çalışanları ile sıcak bir aile ortamı oluşturan bir anlayışın sahibiyiz. Ülkümüz yükselmek; eğitim ve öğretimde, mükemmele ulaşarak en önde olmaktır. 

VİZYONUMUZ;

  • 2023 Yılında; Toplumun her kesiminin tercih ettiği, kendi üniversitesini kuran, Türkiye’nin bütün bölgelerinde ve dünyanın sayılı ülkelerinde okulları ve araştırma merkezleri bulunan, öğrencilerini yüzdeyüz başarıya ulaştırarak geleceğin liderlerini yetiştiren bir kurum olmaktır.
DEĞERLERİMİZ / (İLKELERİMİZ);
  • Temel ilkemiz insan merkezli olmaktır. “Tüm çabamız öğrencilerimizin başarısı, velilerimiz ve çalışanlarımızın mutluluğu içindir.” Kararlarımızı alırken katılımcılık anlayışına sahibiz. Öğrenci seçiminde önceden belirlenmiş kriterlerimiz vardır. Öğretmenlerimizi ve çalışanlarımızı objektif ölçülere göre seçeriz ve değerlendiririz. Başta zaman olmak üzere tüm kaynakların etkin, kullanımı ve karlılık çalışmalarımızın temelinin teşkil eder. Eğitim araç ve gereçlerinde tanımlanmış kalite vazgeçilmez prensibimizdir.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları