Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

F&B Supervisor

İstanbul Avrupa Yakası
  • 22.05.2018
  • 0 - 50

İş Tanımı

Sultanahmet Bölgesi'nde bulunan Sura Hotels bünyesinde görevlendirmek üzere aşağıdaki niteliklere sahip F&B Supervisor arıyoruz

Aranan Nitelikler

-Turizm sektöründe benzeri  pozisyonda en az 3 yıllık tecrübe sahibi
-Tercihen 35 yaş altında,
-Benzer tesislerde görev almış
-İngilizce bilen
-Üniversite mezunu
-Disiplinli 
-Ekip çalışmasının bilincinde olan
-Vizyon sahibi, planlama ve  organizasyon yeteneğine sahip, 
-İletişimi güçlü ve pozitif
-Esnek çalışma temposuna ayak uydurabilen

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

Şirket Bilgileri Gizli
İstanbul Avrupa Yakası - Şişli
Bugün
BAŞVUR
InterContinental Istanbul
İstanbul Avrupa Yakası - Beyoğlu, İstanbul Avrupa Yakası
Son 1 Hafta
BAŞVUR
Jolly Joker Kıyı İstanbul
İstanbul Avrupa Yakası - Büyükçekmece
Dün
TRN Otel İşletmeciliği ve Yatırımları A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası - Başakşehir
Bugün
VIALAND PALACE HOTEL
İstanbul Avrupa Yakası
12.02.2024
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

Ante Holding

ANTE HOLDİNG

 KİLOMETRETAŞLARI

1970 – Kuruluş

Geçmişinde elli yıllık birikim taşıyan Ante Holding‘in temelleri 20 Nisan 1970 tarihinde İpekyolu Kuyumculuk olarak Gaziantep’te atıldı.

Kaygısız Group’un kurucusu ve bugün Onursal Başkanı olan İbrahim Kaygısız, bu sanata küçük yaşta ilgi duymuş ve henüz 16 yaşında iken kendi özel atölyesini kurarak önemli girişimcilik hamlesinin ilk adımını atmıştır.

Türkiye’nin kültür, sanayi ve lezzet şehri olarak sadece ülke sathında değil tüm dünyada bir marka olarak tanınmaya başlayan Gaziantep bugüne kadar pek çok sektöre de öncülük etmesiyle bilinir. Bunların başında gelen kuyumculuğun bölgede kökleri yüzyıllara uzanır. Kuyumculuk sanatı Gaziantep’te yaygın ve gelişmiş olarak hala icra edilmektedir.

Başlangıçta İpekyolu Kuyumculuk markası ile bu sektörde büyük başarılar kazanan İbrahim Kaygısız, hedeflerini büyütmüş ve İstanbul’a açılma kararı vermiştir. İbrahim Kaygısız’ın benimsediği vizyonu ise “zaman hep değerlidir”.

1995 – İstanbul Merkezin Kurulumu

Türk insanına hep daha iyisini sunma adına başlayan yolculuk İpekyolu’nu 1995 yılında İstanbul’a getirir.

2000 – İstanbul Merkez Showroom – Seibu, Sette ve Doliche Markalarının Kurulumu

Tarihi Beyazıt Meydanı’ndaki Çadırcı Han’a taşınmış ve İPEKYOLU KUYUMCULUK markası 3200 m2’lik görkemli bir showroom’a kavuşmuştur.

Bugün, 8 ülkede üretim yapan ve 96 ülkede ticari faaliyet gösteren, her ay 500 ün üzerinde yeni ürün geliştiren ve stoklarında 1.5 milyondan fazla farklı model bulunduran İPEKYOLU, Grubun bugünkü hedef ve ilkeleri içinde bulunan gelişim, değişim ve hayal etme vizyonunu o günden belirlemiştir.

2000 yılında kendi bünyesinden yarattığı Sette, Doliche ve Seibu markaları bu vizyonun sonucudur.

2011 – Sura Design Otel ile Turizm Sektörüne Giriş

Dünyanın pek çok noktasından gelen misafirlerini ve iş arkadaşlarını konaklatmak, Türkiye’nin kültürel, ekonomik ve sosyal zenginliğini sergilemek amacıyla Turizm sektörüne de adım atmaya karar veren Kaygısız Group adı altında 2011 yılında İstanbul’un tarihi yarımadasında, Sultanahmet’te SURA Hotels Desing & Suites’i hizmete açmıştır.

2014 – Sura Hagia Sophia Otel’in Açılışı

İstanbul ve sektörün ihtiyaçları, Kaygısız Group’un heyecanını ve atılımlarını harekete geçirmiş, arkasından 2014 yılında, 5 yıldızlı SURA Hagia Sophia Hotel’in faaliyeti ile turizm atılımı daha ileri bir boyut kazanmıştır.

2015 – Tarihi Cumhuriyet Gazetesi Binası ve Sura Museum Otel

ANTE Holding tarihe şahitlik etmiş Cumhuriyet Gazetesi binasının satın alınıp restore edilmesiyle otel turizmine renk ve vizyon getirecek bir projeye imza atmayı hedeflemektedir. Proje şu anda tasarım aşamasındadır. 2019 yılı başlarında Sura Museum Otel’in faaliyete geçirilmesi planlanmaktadır.

2015 – Taxi-CO

İş alanlarını önemli ölçüde genişletme kararı alan ANTE Holding, 2015 yılında Rusya’da başkent Moskova’da ulaşım sektöründe de faaliyete başlamıştır. 2016 sonu itibari ile yaklaşık 170 araçlık Taksi filosu, çağrı ve operasyon merkezi ayrıca tam teşekküllü bir servis istasyonu ile Taxi-CO Moskova’da dikkat çekmektedir.

Sadece 2017 sonunda Taksi sayısını 300’e çıkarmayı planlayan Taxi-CO portföyüne VIP taşımacılık araçlarını da katmayı planlamaktadır.

2015 – KygWatch

Takı sektöründeki mücevher tecrübesini saat sektöründe fark yaratacağı inancı ile ANTE Holding KygWatch markasına hayat vermiştir. Başta Doliche Markası ile tasarımdan rafa kadar tüm aşamalarını organize eden KygWatch şu anda Türkiye’de 150’nin üzerinde satış noktasında ürünlerini tüketiciler ile buluşturmaktadır. Ayrıca Rusya, Fas, Cezayir, Dubai, Romanya ve Bulgaristan başta olmak üzere yakın coğrafyada da ülke distribütörlükleri ile KygWatch yurtdışında da hızlı bir şekilde büyümektedir.

2016 – QSTAR

Çorlulu Ali Paşa Medresesi’ne komşu, PeykHan’ın 80 odalı, teknolojik altyapısı ve işletim sistemi ile Türkiye’de örneği olmayan bir Modern yaşam merkezine dönüştürülmesi çalışmalarına ağırlık veren ANTE Holding projeyi 2018 yılı içerisinde QSTAR adı altında faaliyete geçirmeyi planlanmaktadır.

2016 – Kaygısız Group’tan ANTE Holding’e Dönüşüm

2015 yılı sonuna kadar faaliyetlerine devam eden Kaygısız Group aldığı karar ile ANTE Holding adı altında ticari yaşamına devam etme kararı almıştır.

 anteholding.com

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları