Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Genel Başvuru

İstanbul Avrupa Yakası
  • 27.10.2017
  • 500 - 1000
Sura Hotels Tourism Group Genel Başvuru İş İlanı

İş Tanımı

SURA HAGIA SOPHIA HOTEL         

 Dünyanın en bilge şehrine hoş geldiniz!

8 bin yaşındaki dünyanın en eski ve en görkemli şehrindesiniz.

Ünlü Fransız devlet adamı Napolyon Bonapart’ın ifadesiyle, “Dünya eğer tek bir devlet olsaydı başkenti burası olurdu,” dediği şehre… İstanbul’a!

Bu şehrin nefes aldığı, eski İstanbul’un kalbi sayılan, Sultanahmet… Burada asırlara meydan okuyan tarihi yapılar, binalar, yollar, çeşmeler, tapınaklar, tılsımlar ve içinde binlerce yıllık geleneklerle iç içe yaşamış olan yerli halk, esnaf; lokumcusu, kilimcisi, kahvecisi, hamamcısı, fırıncısı var.

İşte, Sura Hagia Sophia Hotel, İstanbul’un kalbi sayılan Sultanahmet’in merkezinde, beş yıldız kalitesini ve daha fazlasını sunan ilk otel olma özelliğini açıldığı günden bu yana sürdürüyor. İyi olmakla yetinmeyen otelimiz, eski şehir deneyimine sahip çıkıyor ve misafirlerine gerek otel gerekse şehir içinde sıra dışı, paha biçilemez ve harika bir konaklama hizmeti sunuyor.

Sura Sıcaklığına hoş geldiniz!

Osmanlı dönemine ait tarihi arşiv binasından aslına sadık kalınarak restore edilen Sura Hagia Sophia Hotel’i bu kadar özel kılan bir yanı da göz alıcı ihtişamını ve elden bırakmadığı modern çizgiyi konuklarına bir arada ve son derece uyumlu bir şekilde sunabilmesi…

231 odası ve otelin her bir köşesinde görevinin tam bilinciyle çalışan profesyonel personeliyle, tarihi yarım adadaki en iyi hizmeti sunan Sura Hagia Sophia Hotel, geniş ve özel bahçesi, ayrıca bu bahçe içerisinde bulunan yüzme havuzu ile misafirlerini tarihin yaşayan ruhunda bir gezintiye çıkarıyor.

SURA DESIGN HOTEL

 Dünyanın en efsanevi şehrine hoş geldiniz!

İstanbul’un en önemli tapınağı olan Aya Sofya’nın tam karşısında, atların kıyasıya yarıştığı, cesur gladyatörlerin sahne aldığı tarihi Roma Hipodromu yer alır. Bunun anlamı, Bilgeliğin ve Gücün birlikteliğidir.

İşte böylesine efsanevi bir hikâyeden hareketle, Sura Hagia Sophia Hotel’in tam karşısında yer alan tarihi Hipodrom müştemilatını revize edilerek hizmete sunulan “Sura Design Hotel”, sayısız çağın açılıp kapandığı, sayısız medeniyet ve kültürün filizlenip hayatta kaldığı tarihi yarımadaya, girişindeki Hipodrom temalı eşsiz tasarımıyla, daha evvel deneyimlemediği bir yenilik getiriyor: Gücün Işıltısını!

Bu yüzden Sura Design Hotel’in her köşesi, Sultanahmet’in eşsiz ruhuna uygun tasarımlarla donatıldı, gücün ışıltısı nakşedildi. Detaylarıyla şaşırtan, keyif veren ve misafirlerini ayrıcalıklı hissettiren bir mekân olarak kurgulandı. Çünkü Sura Design Hotel’in ilk ve asli görevi, konuklarının rüyalarını gerçeğe dönüştürmektir.

Sura Işıltısına hoş geldiniz!

Sura Design Hotel farkı, otelden içeri atılan henüz ilk adımda hissedilen bir “düşler âlemi” algısıdır ve bu hissiyat, misafirlerin konaklaması boyunca onları sarıp sarmalar. Onlara uyanmak istemeyecekleri güzel bir rüya misali, bitmesini istemeyecekleri ziyafetler sunar; duvarlardaki düşsel kıyafetlerden konuşan at kafalarına, Sura’nın gizemli siyah küheylanından girişteki gözyaşı küresine, kış bahçesi ile şömineli lobisinden Hipodromdan zaferle ayrılan cesur sporcuların değerli taşlarla derecelendirildiği kat yorumlarına kadar her şey gerçekten de düşseldir. Konuklarına özel hissettirmenin yolunun, onlara daha önce yaşamadıkları bir deneyimi yaşatmaktan geçtiğini iyi bilen Sura Design Hotel, tarihi yarımadayla taçlandırdığı bu düşsel konaklamayı, şehrin tılsımlarını keşfetmeye ve bu tılsımların hikâyesinde kendisini arayan misafirlerine gururla sunuyor.

Yıldızınız Parlak Olsun! 

Aranan Nitelikler

'Samimiyet'le çalışıyorsanız,
'Üretken' düşünüyorsanız,
'Etik' değerlere önem veriyorsanız,
'Tutku' işinizde motivasyon kaynağınız ise 

Bize Meydan Okuyun!

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

SHERATON ISTANBUL LEVENT
İstanbul Avrupa Yakası
Son 1 Hafta
BAŞVUR
Birinci Hospital
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
BAŞVUR
ANADOLU HASTANELERİ
İstanbul Avrupa Yakası - Silivri, İstanbul Avrupa Yakası - Avcılar, Zonguldak - Ereğli
Son 1 Hafta
YENİBİRİŞ DİJİTAL İNSAN KAYNAKLARI VE TEKNOLOJİ A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
Son 1 Ay
BAŞVUR
Karımex Gıda
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Ordu, Zonguldak
Son 1 Ay
İSTANBUL BİL EĞİTİM KURUMLARI TİC. A.Ş.
Türkiye
13.02.2024
BAŞVUR
PİRAMİT DANIŞMANLIK ANONİM ŞİRKETİ / Mystery shopping worldwide
Türkiye
2.02.2024
BAŞVUR
SOYAK FİNAL OKULLARI
İstanbul Avrupa Yakası
7.06.2023
BAŞVUR
A101 Yeni Mağazacılık A.Ş
İstanbul Avrupa Yakası
1.06.2023
BAŞVUR
Finans Invest / Finans Yatırım Menkul Değerler AŞ.
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Ankara, İzmir, Adana, Antalya, Bursa
30.11.2022
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

Ante Holding

ANTE HOLDİNG

 KİLOMETRETAŞLARI

1970 – Kuruluş

Geçmişinde elli yıllık birikim taşıyan Ante Holding‘in temelleri 20 Nisan 1970 tarihinde İpekyolu Kuyumculuk olarak Gaziantep’te atıldı.

Kaygısız Group’un kurucusu ve bugün Onursal Başkanı olan İbrahim Kaygısız, bu sanata küçük yaşta ilgi duymuş ve henüz 16 yaşında iken kendi özel atölyesini kurarak önemli girişimcilik hamlesinin ilk adımını atmıştır.

Türkiye’nin kültür, sanayi ve lezzet şehri olarak sadece ülke sathında değil tüm dünyada bir marka olarak tanınmaya başlayan Gaziantep bugüne kadar pek çok sektöre de öncülük etmesiyle bilinir. Bunların başında gelen kuyumculuğun bölgede kökleri yüzyıllara uzanır. Kuyumculuk sanatı Gaziantep’te yaygın ve gelişmiş olarak hala icra edilmektedir.

Başlangıçta İpekyolu Kuyumculuk markası ile bu sektörde büyük başarılar kazanan İbrahim Kaygısız, hedeflerini büyütmüş ve İstanbul’a açılma kararı vermiştir. İbrahim Kaygısız’ın benimsediği vizyonu ise “zaman hep değerlidir”.

1995 – İstanbul Merkezin Kurulumu

Türk insanına hep daha iyisini sunma adına başlayan yolculuk İpekyolu’nu 1995 yılında İstanbul’a getirir.

2000 – İstanbul Merkez Showroom – Seibu, Sette ve Doliche Markalarının Kurulumu

Tarihi Beyazıt Meydanı’ndaki Çadırcı Han’a taşınmış ve İPEKYOLU KUYUMCULUK markası 3200 m2’lik görkemli bir showroom’a kavuşmuştur.

Bugün, 8 ülkede üretim yapan ve 96 ülkede ticari faaliyet gösteren, her ay 500 ün üzerinde yeni ürün geliştiren ve stoklarında 1.5 milyondan fazla farklı model bulunduran İPEKYOLU, Grubun bugünkü hedef ve ilkeleri içinde bulunan gelişim, değişim ve hayal etme vizyonunu o günden belirlemiştir.

2000 yılında kendi bünyesinden yarattığı Sette, Doliche ve Seibu markaları bu vizyonun sonucudur.

2011 – Sura Design Otel ile Turizm Sektörüne Giriş

Dünyanın pek çok noktasından gelen misafirlerini ve iş arkadaşlarını konaklatmak, Türkiye’nin kültürel, ekonomik ve sosyal zenginliğini sergilemek amacıyla Turizm sektörüne de adım atmaya karar veren Kaygısız Group adı altında 2011 yılında İstanbul’un tarihi yarımadasında, Sultanahmet’te SURA Hotels Desing & Suites’i hizmete açmıştır.

2014 – Sura Hagia Sophia Otel’in Açılışı

İstanbul ve sektörün ihtiyaçları, Kaygısız Group’un heyecanını ve atılımlarını harekete geçirmiş, arkasından 2014 yılında, 5 yıldızlı SURA Hagia Sophia Hotel’in faaliyeti ile turizm atılımı daha ileri bir boyut kazanmıştır.

2015 – Tarihi Cumhuriyet Gazetesi Binası ve Sura Museum Otel

ANTE Holding tarihe şahitlik etmiş Cumhuriyet Gazetesi binasının satın alınıp restore edilmesiyle otel turizmine renk ve vizyon getirecek bir projeye imza atmayı hedeflemektedir. Proje şu anda tasarım aşamasındadır. 2019 yılı başlarında Sura Museum Otel’in faaliyete geçirilmesi planlanmaktadır.

2015 – Taxi-CO

İş alanlarını önemli ölçüde genişletme kararı alan ANTE Holding, 2015 yılında Rusya’da başkent Moskova’da ulaşım sektöründe de faaliyete başlamıştır. 2016 sonu itibari ile yaklaşık 170 araçlık Taksi filosu, çağrı ve operasyon merkezi ayrıca tam teşekküllü bir servis istasyonu ile Taxi-CO Moskova’da dikkat çekmektedir.

Sadece 2017 sonunda Taksi sayısını 300’e çıkarmayı planlayan Taxi-CO portföyüne VIP taşımacılık araçlarını da katmayı planlamaktadır.

2015 – KygWatch

Takı sektöründeki mücevher tecrübesini saat sektöründe fark yaratacağı inancı ile ANTE Holding KygWatch markasına hayat vermiştir. Başta Doliche Markası ile tasarımdan rafa kadar tüm aşamalarını organize eden KygWatch şu anda Türkiye’de 150’nin üzerinde satış noktasında ürünlerini tüketiciler ile buluşturmaktadır. Ayrıca Rusya, Fas, Cezayir, Dubai, Romanya ve Bulgaristan başta olmak üzere yakın coğrafyada da ülke distribütörlükleri ile KygWatch yurtdışında da hızlı bir şekilde büyümektedir.

2016 – QSTAR

Çorlulu Ali Paşa Medresesi’ne komşu, PeykHan’ın 80 odalı, teknolojik altyapısı ve işletim sistemi ile Türkiye’de örneği olmayan bir Modern yaşam merkezine dönüştürülmesi çalışmalarına ağırlık veren ANTE Holding projeyi 2018 yılı içerisinde QSTAR adı altında faaliyete geçirmeyi planlanmaktadır.

2016 – Kaygısız Group’tan ANTE Holding’e Dönüşüm

2015 yılı sonuna kadar faaliyetlerine devam eden Kaygısız Group aldığı karar ile ANTE Holding adı altında ticari yaşamına devam etme kararı almıştır.

 anteholding.com

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları