Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Kurye

İstanbul Avrupa Yakası, Tekirdağ, Kırklareli, Edirne, Tekirdağ Ergene, Tekirdağ Çorlu
  • 20.03.2017
  • 1000+

İş Tanımı

  • Şubeye gelen kargoları belirlenen zamanda ve hasarsız bir şekilde alıcılarına ulaştırmak. 
  • Şubeden gönderilen kargoların müşterilerden zamanında alınmasını ve şubeden hasarsız bir şekilde çıkışını sağlamak.
  • Şube içi işleyişe destek vermek.

Aranan Nitelikler

  • En az ilköğretim mezunu,
  • Askerlik ile ilişiği bulunmayan veya en az iki yıl tecilli,
  • Kargo sektöründe kariyer hedefleyen,
  • İletişim yönü güçlü,
  • Müşteri memnuniyetine önem veren,
  • Sonuç odaklı çalışan,
  • Takım çalışmasına yatkın,
  • Esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilen,
  • Sorumluluk sahibi olan,
  • 35 yaşını aşmamış,
  • İstanbul Avrupa Yakası'ndan Edirne'ye kadar olan alanda ikamet eden, (Özellikle; Avcılar, Esenyurt, Küçükçekmece, Bahçelievler, Bağcılar)
  • Bay,

Not: Elle taşıma meslek eğitimi sertifikası tercih nedenidir.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

TGD LOJİSTİK DAĞITIM DEPOLAMA VE TEM. HİZ. SAN. TİC. LTD. ŞTİ
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Avrupa Yakası - Başakşehir, İstanbul Avrupa Yakası - Beylikdüzü, İzmir
Son 1 Hafta
BAŞVUR
Erer Lojistik Tic Ltd Şti
İstanbul Avrupa Yakası - Büyükçekmece
12.02.2024
BAŞVUR
HAVAİST TAŞ. SAN.TİC.A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası - Arnavutköy
12.02.2024
BAŞVUR
DEĞİŞİM GRUP
İstanbul Avrupa Yakası
19.01.2024
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası - Silivri
Bugün
BAŞVUR
SANCAK UÇAK İÇİ SERVİSLERİ
İstanbul Avrupa Yakası - Arnavutköy
Bugün
BAŞVUR
Özel Sante Plus Hastanesi
İstanbul Avrupa Yakası - Zeytinburnu
Bugün
BAŞVUR
Şirket Bilgileri Gizli
İstanbul Avrupa Yakası, Sakarya
Bugün
BAŞVUR
Bilkay Grup
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
MEDİPOLİTAN SAĞLIK VE EĞİTİM HİZMETLERİ A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası - Bahçelievler
Bugün
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

SÜRAT KARGO LOJİSTİK VE DAĞITIM HİZMETLERİ AŞ.

 

 Sürat Kargo hakkında

 
Sürat Kargo, kuruluşunun 10’uncu yılında Türkiye’nin önde gelen kargo şirketlerinden biridir. Uzman kadrosu ve çağımızın teknolojisi ile donatılmış birimleri ile müşterilerinin ihtiyaçları doğrultusunda en süratli ve en güvenilir hizmeti sunmayı ilke edinen Sürat Kargo çok hızlı bir gelişme süreci yaşayarak, Türkiye genelinde kargo toplama ve dağıtım hizmetlerini gerçekleştirmektedir. Kargo–Lojistik ve Dağıtım alanlarında ilk tercihi olma hedefiyle Sürat Kargo; 19 Bölge Müdürlüğü, 24 Aktarma Merkezi, 670 Şube, Şube 1200 Mobil Dağıtım alanında 1.800 araçtan oluşan filosu ve 5.000 civarında personeli ile, kaliteli bir hizmet sunmak için teknolojik gelişmeleri de yakından takip ederek faaliyetine devam etmektedir.


Sürat Kargo, kargo sektörünü birçok yenilik ile tanıştıran firmadır. Kargo sektöründe yazılımını kendisinin yaptığı online program kullanan tek firmadır. Tüm şubeler Online olarak Genel merkeze bağlıdır.


Sürat Kargo olarak, 2006 yılında Türkiye’de bir ilk olarak bulunduğumuz sektöre, kargo teslim bilgisinin SMS yoluyla iletilmesi hizmetini kazandırmıştır. Bu uygulama ile Sürat Kargo, müşterilerine verdiği önemin bir sonucu olarak 2007 yılında Tüketicileri Koruma Derneğince Tüketici Kalite ödülüne layık görülmüştür.


Sürat Kargo 4 sene önce çevreye verdiği değeri gösteren bir yatırım ile Kargo firmaları arasında ilk olarak doğada kendiliğinden yok olan kargo poşetlerini kullanmaya başlamıştır. Bio bozunur özellikli malzemelerden üretilen kargo poşetleri, doğaya terk edildiğinde 30 ay içerisinde tamamen toprağa karışmaktadır.


Sürat Kargo’nun inovasyon alanında yaptığı çalışmalar da ödüllendirildi. İhsander önderliğinde Fatih Üniversitesi ve Kosgeb’in destekleri ile yürütülen ‘inovasyon kültürünü geliştirme’ projesinde Sürat Kargo yaklaşık 20 proje arasından sıyrılarak ‘En iyi İnovasyon Ödülüne’ layık görüldü. İnovasyon ekibimiz, e-ticaret firmalarının kargolama safhasında ki süreçlerinde kolaylık sağlamak, kargo takip ve raporlamalarını sağlıklı yapabilmeleri için teknolojik destek vermek amacıyla bu çalışmayı yaptı. Projede yapılan temel iş, e-ticaret sitesi ile Sürat kargonun ERP sistemi web server aracılığı ile konuşan hale getirildi. Bu sayede bilgiler online ve devamlı olarak Sürat Kargo ile e-ticaret sitesi arasında akışı sağlandı. Bu projede e-ticaret firmaları için ürünün TC kimlik numarası olan sipariş kodu kullanıldı. Bu kod ile firmalar kargolayacakları ürünlerde Kargo şirketi için yaptıkları gönderici ve alıcı adreslerini her seferinde yazmaktan kurtuldular. Ayrıca Kargo takip için yaptıkları Kargo şirketinden bilgileri kendi sitelerine kopyalama gibi zorluklardan kurtuldular ve tüm kargolama süreçlerini takip edebilir hale geldiler. Bunun yanında firmaların raporlama yapabilmeleri için tüm bilgiler Sürat Kargo tarafından firmalara aktarılır hale getirildi.


Sürat Kargo, kargo firmaları arasında ilk defa uygulanmaya başlayan kredili kargo ile daha ucuz ve hızlı bir kargo hizmeti sunuyor. Kullanıma sunduğu yeni hizmetle Sürat Kargo, ön ödemeli kargo paketleriyle, fazla gönderim yapan şirketlere ve bireysel müşterilere, indirimler ve avantajlar sunuyor.


Kullanıcılar, yüzde 67’ye varan fiyat avantajlarından yararlanmak için http://esatis.suratkargo.com.tr/ sitesinden, ihtiyaca göre paket satın alıp, aldığı avantajlı kargo paketini aylık taksitlerle kullanabiliyor.

Bireysel müşteriler için, 50 ve 100 TL’lik, Kobi ve esnaflar için, 1000 ve 3000’lik paketleri sunan Sürat Kargo, bu paketleri kullanan müşterilerin kullandıkları kadar ödeme ve avantajlardan yararlanmasını sağlayarak, taşımacılık sektöründe daha ekonomik ve daha hızlı çözümler üretiyor.


Sürat kargo ayrıca abone olduğu www.sikayetvar.com şikayet sitesinde 2012 yılından bu yana kargo sektöründe şikayetleri en hızlı çözen kargo firması olmakta ve her yıl açık ara birimci olmaktadır. Bu başarısı Marketing Türkiye Dergisi, Marketing Management Institute, Şikayetvar.com ve Method Research işbirliğinde gerçekleştirilen “Alfa Awards”, Türkiye’de Online Şikâyet Yönetimi konusunda düzenlenen yarışmada kargo sektöründe 1. Lik ödülü ile taçlandırılmıştır.


Sürat Kargo, halen A Milli Futbol Takımı, Bursaspor, Eskişehirspor ve Özürlüler Vakfı’nın resmi kargo sponsorudur.
SuratKargo.com.tr

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları