Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

SÜTÇÜ YUSUF ÇİFTLİĞİ KESİMİNDE VE ŞARKÜTERİSİNDE GÖREV ALACAK KASAP ÇALIŞMA ARKADAŞI ARIYORUZ

  • 6.03.2020
  • 0 - 20

İş Tanımı

İstanbul ili Kemerburgaz ilçesinde bulunan firmamız hayvancılık sektöründe profesyol bir kesim yapmaktadır. Müşterilerimize kaliteli ve taze et satmak için kasap aramaktayız. Yapımı tamamlanmak üzere olan profesyonel mezhabaha sistemlerini kullanabilen, çeyreklemeden sonra eti parçalara bölerek ayırabilecek ve şarküteri de gelen müşterilere hizmet verecek bir kasap aramaktayız.

İstanbul Kemerburgaz da bulunan yerimizde,  büyükbaş ve küçükbaş hayvan kesimi yapabilecek , şarküteri de gelen müşterileri diksiyonu iyi bir şekilde hizmet verebilecek kasap çalışma arkadaşı aramaktayız.

Çiftliğimiz bu sene yapılan tadilatlarla beraber yaklaşık 10 dönüm arazi üzerine kurulmuştur. Doğal et ,doğal ürün sloganıyla çıktığımız bu yolda kaliteli hizmet , güleryüzlülük , tazelik ve doğallık ilkeleriyle değerli müşterilerimize iyi bir hizmet amaçlamaktayız.Bu yol da bizlerle çalışacak , ilkelerimize uygunluk sağlayacak ekip arkadaşı aramaktayız.

Aranan Nitelikler

Mezbaha sistemiyle kesim yapmış olması
Şarküteri bölümünde çalışabilecek
Müşterilere karşı hoş ve güler yüzlü karşılama sağlayabilecek
Hayvanın et kısımlarını iyi derece de bilmesi

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

SANCAK UÇAK İÇİ SERVİSLERİ
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Avrupa Yakası - Arnavutköy
Dün
Gourmet Garage
İstanbul Avrupa Yakası - Beşiktaş
Dün
İstanbul Avrupa Yakası - Sarıyer
Bugün
InterContinental Istanbul
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Avrupa Yakası - Beyoğlu
Son 1 Hafta
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası - Bakırköy, İstanbul Avrupa Yakası - Bakırköy
Son 1 Ay
BENZER TÜM İLANLAR

Sütçü Yusuf Çiftliği

  Firmamız Ayka Toprak adı altında yeni bir oluşum içerisine girmiştir.Toprak , torf , makine kiralama ve hafriyatın yanı sıra 4 senedir yapmakta olduğumuz hayvancılık işinde profesyol bir hizmet verme amacıyla gelişmektedir.
  500 büyükbaş ahır kapasiteli alanımızda bir adet mezbaha , 1 adet kesimhane ve şarküteri bulunmaktadır.Hayvanlarımız özenli bir şekilde her gün sayımı ve bakımı yapılmaktadır.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları