Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Mağaza Sorumlusu

İstanbul Avrupa Yakası
  • 8.08.2017
  • 500 - 1.000

İş Tanımı

Avrupa ve Anadolu yakasında bulunan şarap ve doğal ürünler konseptli mağazalarımız için aşağıdaki niteliklerde personel alımı alınacaktır :  

  • Mağazanın genel idare, düzen ve nizamından sorumlu olmak
  • Fatura ve irsaliye hazırlamak, kasa ve müşteri siparişlerini yönetmek
  • Şarap ve doğal ürünler konusunda müşterileri bilgilendirmek
  • Telefonları karşılamak

Aranan Nitelikler

    - Satış veya hizmet sektöründe deneyimli
- MS Office uygulamalarına haki
- Gastronomi ve yeme içme trendlerine ilgi duyan
- Pozitif, dış görünümüne özen gösteren
- Öğrenme ve gelişime açık          

Özet Bilgiler

SUVLA ŞARAPLARIAydınlatma Metni

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili mevzuat ve yasal düzenlemelerden kaynaklanan faaliyetlerimiz çerçevesinde kişisel verilerinizin işlenmesi, saklanması ve aktarılması ile ilgili veri sahiplerini aydınlatmak amacıyla işbu Kişisel Verilerin İşlenmesi Aydınlatma Metni’ni......
Devamını Oku...

Benzer İlanlar

İNKA İnsan Kaynakları
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
Son 1 Hafta
BAŞVUR
Şirket Bilgileri Gizli
İstanbul Avrupa Yakası
26.02.2024
Turkcell Superonline İletişim Ofis
Türkiye
Son 1 Ay
BAŞVUR
BİLGİN GİYİM TEKSTİL MAĞAZACILIK ORGANİZASYON VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
İstanbul Avrupa Yakası - Zeytinburnu, İstanbul Anadolu Yakası, İstanbul Anadolu Yakası - Ümraniye
Bugün
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası - Sarıyer
Bugün
Pelit Pastacılık ve Gıda Sanayi A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası - Şişli
Bugün
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası - Beylikdüzü
Bugün
İstanbul Avrupa Yakası - Sarıyer
Bugün
Pelit Pastacılık ve Gıda Sanayi A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası - Bakırköy
Bugün
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası - Fatih
Bugün
BENZER TÜM İLANLAR

SUVLA ŞARAPLARI

Toprak, asma, insan... En iyi şarabı yapabilme yolunda yorulmak bilmez bir adanmışlık ve birliktelik Mitolojik kaynaklarda 'şarabın doğduğu yer' olarak gösterilen  Gelibolu Tarihi Yarımadası, genç bir şarap markasına ev sahipliği yapıyor.  İsmini yarımadanın Kuzey Ege sahilindeki Suvla Koyu’ndan alan SUVLA, şarabın doğduğu toprakların ruhunu yeniden canlandırarak, yüksek nitelikli şarap yapma idealini gerçekleştiriyor. Suvla şarapları, ait olduğu muhteşem coğrafyayı ve tarihle dolu bir geçmişi geleceğe taşımayı hayal ediyor.

Eceabat'ta konumlandırılan Suvla şaraphanesi, içinde ayrıca geleneksel taş değirmen ve Kilye Doğal Ürünler üretim merkezini de bulunduruyor. Şaraphane, yerçekimi sistemi ve özel soğuk hava odalarının da bulunduğu, gelişmiş teknoloji ve doğal yöntemlerin kullanıldığı çağdaş bir üretim merkezi. 

Trakya bağ rotasının Gelibolu yarımadasındaki son durağı Eceabat’ta yer alan şaraphanelerinin lokantasında 2012’den bu yana ziyaretçilerine tadım setleri, yerel yemekler ve şarap eşleşmeleri sunan Suvla, bağdaki doğallığı, yörenin atmosferini, şaraba dair pek çok lezzetin şehirde de deneyimlenmesi hayaliyle Kanyon'un teras katında İstanbullu şarapseverlerlerle buluşabileceği bir mekan açtı 2016. Şaraphane havasını ve kırsalı yaşatmaya çalıştığı bistro ve şarap barında konuklarını ağırlıyor, tadım etkinlikleri düzenliyor.

Eceabat’taki geleneksel aile bağları, zeytinlikler ve meyve-sebze bahçelerin bulunduğu Bozokbağ’da tamamen katkısız ve organik olarak yetişen Kilye Doğal ürünleri ile hazırlanan mönüde çağdaş yerel yemeklerden mezelere, kahvaltıdan ızgaralara, tavalara hatta genetiği değiştirilmemiş buğday unlarından üretilen pide ve lahmacuna kadar geniş bir seçki bulmak mümkün. Kilye Lokanta’nın mönüsünde kendi mevsiminde toplanarak geleneksel yöntemlerle üretilen yemek ve mezelere tamamen yerli markalar eşlik ediyor.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları