Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

RESTORAN YÖNETİCİ ADAYI - ANTALYA

Antalya
  • 31.07.2017
  • 200 - 500
TAB GIDA RESTORAN YÖNETİCİ ADAYI - ANTALYA İş İlanı

İş Tanımı

Kısa Şirket Tanıtımı
Ata Grubu' na bağlı Tab Gıda Sanayi ve Tic.A.Ş 1994 yılında kurulmuş, 1995' de ilk BURGER KING restoranını İstanbul'da açmıştır. Bugün Tab Gıda açmış olduğu restoran sayısı ve müşteri hacmi ile sektörde liderdir. Tab Gıda, bünyesine Burger King' den sonra yeni katmış olduğu markaları Sbarro, Popeyes, Arby’s ve Usta Dönerci restoranları ile birlikte etkinliğini her geçen gün artırmaktadır.

İş Tanımı
Başta insan ve ürün olmak üzere tüm kaynakları, müşteriye en iyi hizmeti sunmak için bir arada kullanacağınız bir iş...
Müşteri odaklı çalışma tarzı, hırsı ve motive edici lider kişiliğiyle ekibine örnek olabilecek bir Yöneticilik pozisyonu.
Unutmayın ki, başkalarının imrenerek, herkes tarafından kabul görmüş bir isme sahip, dev bir restoran zincirinden söz ediyoruz. Bu zincirde marka bağımlılığını daha da güçlendirip, müşteri trafiğini önemli ölçüde artıracak kişi de siz olacaksınız.
Ve gösterdiğiniz işte üstün performansın karşılığı: başarıyı ödüllendiren bir şirkette, hızla yükselmeye açık bir Yöneticilik kariyeri.
Yönetici Adayı pozisyonunda bize katılan arkadaşlarımız, işe başlamalarını takiben 3 aylık bir eğitim programına alınırlar. Bu eğitimin büyük kısmı restoranlarda işbaşı eğitimi olarak verilir. Eğitim programı sonunda Müdür pozisyonuna atanan arkadaşlarımız restoranda göreve başlarlar.
Restoranlarımızda müdür pozisyonundaki tüm arkadaşlarımız, operasyonumuzun ihtiyaçları doğrultusunda Türkiye' nin herhangi bir yerindeki başka bir restorana atanabilir.
Yöneticilik kariyeri için önemli bir tecrübe getiren bu çalışma programı dahilinde Müdürlerimiz vardiya sistemi ile çalışırlar ve haftada bir gün ( hafta içi olmak üzere) izin kullanırlar.

Aranan Nitelikler

- Üniversite mezunu,
- Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış,
- Yönetici yeteneklerine sahip,
- Müşteri odaklı,
- İnsan ilişkilerinde başarılı ,
- Antalya' da ikamet eden,

adaylar değerlendirmeye alınacaktır.




Özet Bilgiler

TAB Gıda Sanayi ve Ticaret A.ŞAydınlatma Metni

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili mevzuat ve yasal düzenlemelerden kaynaklanan faaliyetlerimiz çerçevesinde kişisel verilerinizin işlenmesi, saklanması ve aktarılması ile ilgili veri sahiplerini aydınlatmak amacıyla işbu Kişisel Verilerin İşlenmesi Aydınlatma Metni’ni......
Devamını Oku...

Benzer İlanlar

Antalya
Bugün
Antalya
Son 1 Ay
BAŞVUR
GALERİ KRİSTAL
Antalya - Kemer
Bugün
BAŞVUR
GALERİ KRİSTAL
Antalya - Kemer
Bugün
BAŞVUR
GALERİ KRİSTAL
Antalya - Kemer
Bugün
BAŞVUR
Türkiye
Bugün
ALPA DANIŞMANLIK İNSAN KAYNAKLARI ÖZEL İSTİHDAM ARACILIK HİZ.LTD.ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, İzmir, Kocaeli - Gebze, Tekirdağ - Çerkezköy, Tekirdağ - Çorlu, Manisa, Balıkesir, Tekirdağ - Ergene, Çanakkale, Antalya, Bilecik, Sakarya, Eskişehir, Yalova, Bursa, Bursa - İnegöl, Bursa - Gemlik
Son 1 Hafta
BAŞVUR
Antalya
Son 1 Hafta
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

TAB Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş

TAB Gıda Markaları:

TAB GIDA

Türkiye’de 1994 yılından beri gıda sektöründe faaliyet gösteren TAB Gıda’nın hızlı servis sektöründeki faaliyetleri, 1995 yılında Burger King®’in master franchisee haklarını alarak Türkiye’ye getirmesiyle başlamıştır.

Türkiye’de sektörünün lideri olan TAB Gıda'nın en önemli misyonu, Türk halkını sağlıklı ve lezzetli ürünleriyle buluşturmaya devam etmek, bunu yaparken hızlı ve güler yüzlü hizmetiyle tüm müşterilerinin restorandan memnun ayrılmasını sağlamaktır. Restoran sayılarını her geçen gün arttırarak Türk halkına daha çok noktadan hizmet ulaştırmaya çalışan TAB Gıda, sektöründeki liderliğini kaliteli ve lezzetli ürünlerinin verdiği güvene ve profesyonel iş anlayışına borçludur. Türkiye'nin istihdamına da büyük katkı sağlayan TAB Gıda'nın franchise işletmecileriyle beraber çalışan sayısı 20.000’dir, bu da TAB Gıda'nın ülke ekonomisine olan katkısını göstermektedir. 

BURGER KING

Türkiye'deki faaliyetlerine 1995 yılında ATA Grubu'na bağlı TAB Gıda Sanayi A.Ş.'nin Türkiye'deki ana geliştirici ve üretici haklarını alarak bünyesine katmasıyla başlayan Burger King®, kısa sürede restoran zincirlerinin halkalarını çoğaltarak, vazgeçilmez lezzetlerin adresi olmuştur.

Uluslararası kalite ve hijyen standartlarında üretim ve hizmete her zaman büyük bir özen gösteren TAB Gıda güvencesindeki Burger King®'in zengin olduğu kadar lezzetli ürün çeşidini geliştirmeye ve sürekli eğitime verdiği önem, bugünkü başarısındaki en önemli rolü oynamaktadır. Türkiye'de sektörünün lider markalarından biri olan Burger King®, bugün Türkiye genelindeki 650'den fazla restoranı ile lezzet düşkünlerine hizmet vermektedir.

Türkiye'nin kendi sektöründe en fazla istihdam sağlayan şirketi TAB Gıda bünyesindeki Burger King®; MediaCat'in düzenlediği Ipsos KMG araştırması sonuçlarına göre “Fast Food Kategorisi’nde 2011, 2012, 2013, 2015 ve yıllarında “Türkiye'nin Lovemark'ı” ve 2011, 2013 ve 2014 yıllarında ise "Türkiye'nin En Samimi Markası" seçilmiştir.

POPEYES

TAB Gıda, eşsiz lezzet formülleriyle geleneksel lezzetlerini otantik tatlarla birleştiren, 12 saat önceden özel baharatlarla marine edilen, çıtır çıtır ve sıcacık servis edilen Popeyes® tavuklarını 2007 yılında Türkiye'deki tavuk severler ile buluşturmuştur. 2007 yılından bu yana TAB Gıda güvencesi ile Türkiye'de hizmet veren Popeyes®, Türkiye'nin 40'tan fazla şehrinde 200'den fazla restoran sayısına ulaşarak liderliğini kanıtlamıştır.

ARBY’S

Farkı lezzetinde gizli olan özgün menüleri ile geleneksel fast food algısını değiştiren Arby's®, Ağustos 2010'dan itibaren TAB Gıda bünyesine katılmış ve Türkiye'de TAB Gıda güvencesiyle hizmet vermeye başlamıştır. Şuan 70'den fazla şubesi ile hizmet veren Arby's®, yenilikçi menüleri ile lezzetli ve benzersiz seçenekler arayanların tek adresi konumundadır.

SBARRO

TAB Gıda, hayatın en lezzetli dilimini sunan Sbarro®'yu Türk halkı ile 2007 yılında buluşturmuştur. Sbarro® lezzetleri, kısa sürede Türk halkının da beğenisini kazanmış ve 2017 itibariyle Türkiye genelinde 30’a yakın ilde 80 restorana ulaşmıştır.

Türkiye'de TAB Gıda güvencesiyle sunulan ve öncelikle tazeliğe önem verilen Sbarro® ürünlerinde, hiçbir zaman kaliteden ödün verilmemektedir. Leziz Sbarro® pizzaları müşterilerin gözü önünde profesyonelce ve uluslararası hijyen standartlarında hazırlanmakta, pizza severlere ev yapımı güveni vermektedir. Sbarro®, lezzet tutkunlarına pizzalar, makarnalar, salatalar, Fransız usulü tavuk, köfte, fırın patates, sote sebzeler, wrap çeşitleri, çorba ve tatlılardan oluşan geniş bir ürün yelpazesi sunmaktadır.

USTA DÖNERCİ

Usta Dönerci®, 2013 yılında hızlı servis restoran zinciri sektörü lideri TAB Gıda tarafından kurulmuştur. 20 yıllık deneyimini işin ustalarıyla birleştirip Usta Dönerci® markasını yaratan TAB Gıda, konusunda uzman çalışanlarıyla yüksek kalitede ürünlerini, uygun fiyat ve üstün hizmet kalitesi ile bütünleştirerek müşterilerine sunmaktadır. TAB Gıda, Türkiye genelindeki 150’ye yakın Usta Dönerci® restoranında müşterilerini Anadolu'nun binlerce yıllık lezzet geleneğini yaşamaya davet etmektedir.

USTA PİDECİ

2019 yılında, Türkiye’nin lider hızlı servis restoran zinciri lideri TAB Gıda tarafından kurulan Usta Pideci®, TAB Gıda’nın çeyrek asırlık tecrübesi ile Türkiye’nin en büyük döner zinciri Usta Dönerci’den sonra kendi yarattığı ikinci markasıdır. Özenle seçilen malzemeler, güvenilir kaynaktan gelen şarküteri ve dana eti ile klasik yöntemlere sadık kalarak hazırlanmış nefis pide çeşitleri sunan Usta Pideci®, “Pide işin ustasından yenir!” sloganı ile pide severleri Türkiye’nin lezzetlerini tatmaya davet ediyor.

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları