Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Makine Bakım Elemanı

  • 11.03.2019
  • 20 - 50

İş Tanımı

BAYRAMPAŞA'DA BULUNAN ŞİRKETİMİZDE SANAYİ TİPİ TRİKO ÖRME MAKİNELERİNİN BAKIM ONARIMINDA  ÇALIŞACAK,
YETİŞTİRİLMEK ÜZERE
GENÇ MAKİNE BAKIM ELEMANLARI

Aranan Nitelikler

MAKİNE BAKIMI , SÖKME TAKMA KONUSUNDA YETENEKLİ,
MESLEK ÖĞRENME KONUSUNDA KARARLI,
KENDİNİ GELİŞTİREBİLECEK
ÇALIŞMA TECRÜBESİ OLMAK TERCİH NEDENİDİR.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

MEDİPOLİTAN SAĞLIK VE EĞİTİM HİZMETLERİ A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası - Bahçelievler
Dün
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
Radisson Residences, Vadistanbul
İstanbul Avrupa Yakası - Sarıyer, İstanbul Avrupa Yakası
Dün
WOW ISTANBUL Hotels & Convention Center
İstanbul Avrupa Yakası - Bakırköy
Dün
TRN Otel İşletmeciliği ve Yatırımları A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası - Başakşehir
Dün
URANUS HOTELS
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
Grand Cevahir Hotel ve Kongre Merkezi
İstanbul Avrupa Yakası - Şişli
Dün
DEMİRÖREN MEDYA
İstanbul Avrupa Yakası - Bağcılar
Dün
Kemer Country Club
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
LA QUINTA BY WYNDHAM
İstanbul Avrupa Yakası - Bağcılar
Dün
BENZER TÜM İLANLAR

Tandem Makine

Tandem Takım Tezgahları San. ve Tic. Ltd. Şti., CNC Takım Tezgahlarında satış, proje ve teknik servis alanlarında deneyim sahibi ve uzmanlaşmış olan Tankut KOÇAK ve Ertan GÜNEY tarafından kurulmuştur. 2006 yılından itibaren güçlü markaları bünyesine alarak makine ve iş bağlama ekipmanları sektörüne çok yönlü çözümler sunmaya devam etmektedir.

Firmamız, makina sanayi takım tezgahları alanında, gerek CNC makine gerek CNC freze konularında anahtar teslim projeler ve satış sonrası teknik destek hizmetleri ile sektörde farklılık yaratmaktadır. Hedef sektörlerimiz talaşlı imalat ile üretim yapan çeşitli sanayi kollarıdır. Otomotiv yan sanayi, tekstil makine üreticileri, tarım makine üreticileri, bağlantı elemanları sektörü, medikal, havacılık , savunma sanayi, kalıp sektörü,aksesuar üreticileri bunlardan sadece bir kaçıdır.

CNC Makinaları portföyümüzde çok milli CNC torna tezgahları, yedek parça ve aksesuarları, CNC dik işleme merkezleri, satıh taşlama tezgahları, profil taşlama tezgahları, silindir taşlama tezgahları, kalıp alıştırma presleri, hassas sert tornalama CNC makinası bulunmaktadır.

CNC işleme torna tezgahları için, Japon kalitesinde, hidrolik ayna, hidrolik torna aynası, manuel ayna, hidrolik ayna, pnömatik ayna, ayna flanşı, hydraulic chuck, tos torna aynası, pens ve statik aynalar, ayaklı torna aynaları, torna ayak, torna silindirleri, mengeneler ürünlerimiz arasında ve hemen teslim stoklarımız da bulunmaktadır. Ayaklı torna ayna modellerimiz; 2 ayaklı hidrolik ayna, 4 ayaklı hidrolik ayna, 3 ayaklı hidrolik ayna olarak bulunmaktadır. Ayrıca ürünlerimizin yedek parça ve aksesuarlarını da CNC makina sektörüne sağlamaktayız.

CNC dik işleme merkezi konusunda, 4 eksen CNC ve 5 eksen CNC divizör (döner tablalar) ile eksen cnc mühendislik çözümleri üretmektedir. Divizörlerimiz üstün Japon teknolojisi ile üretilmektedir. Dik işlem merkezlerine uzman servis kadromuz ve servis yeterlilik belgemiz ile döner tabla montaj ve servis hizmetleri de vermekteyiz.

Firmamız özellikle havacılık alanında kullanılan, vakum ile parça bağlamaya olanak veren, vakum tutma sistemleri ve ayarlanabilen açılı kafaları ile iş bağlama ekipmanları alanında esnek çözümler sunmaktadır. Bünyemizdeki Alman teknolojisine sahip güvenilir ve çok özel ayna bir ayna olan kompanze aynalar torna ve frezeleme tezgahlarında yuvarlak, kübik ve geometrik olarak düzensiz parçaların merkezi olarak sıkılmasını sağlayarak bu sektörde farklılık yaratmaktadır. Kompanze aynalar açık merkez ve kapalı merkez opsiyonlu adres teslim olarak müşterilerimize sunulmaktadır.

CNC işleme tezgahlarına ve kayar otomatlara uygun Japon menşeili elektrikli hız kafaları (motor tutucular), el taşı, el tipi parlatıcılar elektrikli motor ve havalı motor opsiyonları, ekipmanları ve yedek parçaları ile birlikte Cnc tezgah sektörüne sağlanmaktadır. Bu ürünler için özel eğitim alan uzman teknik kadromuz satış sonrası servis hizmeti de vermektedir.

Tandem Takım Tezgahları, temsilciliğini yaptığı ve alanında dünya lideri olan yüksek kaliteli CNC tezgahları,CNC ürünleri ve uzman kadrosu ile CNC takım tezgahları makina sektörüne zamanında ve güvenilir mühendislik çözümleri üretmeyi amaç edinmiştir.

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları