Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

jeoloji mühendisi

Türkiye
  • 6.02.2012
  • 0 - 20

İş Tanımı

Teknofor, yurt içi ve yurt dışı pazarlarda zemin mühendisliği, ard germe, yenilenebilir enerji konularında satış&pazarlama ve taahhüt hizmeti vermektedir.

Teknofor uzun yıllara dayanan zemin mühendisliği tecrübelerini; geoteknik, ard germe ve yenilenebilir enerji sektörlerinde ürünlerin satış&pazarlaması ve uygulamalarıyla birleştirmeyi ve geliştirmeyi hedeflemektedir.

Aranan Nitelikler

24-30 yaş arası, zemin mühendisliği alanında tecrübeli, şantiyelerimizde çalışabilecek, inşaat ve jeoloji mühendisleri aranmaktadır.

Özet Bilgiler

En Yeni İlanlar

İstanbul Avrupa Yakası - Beşiktaş
Dün
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
EM GROUP GIDA SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
İstanbul Avrupa Yakası - Büyükçekmece
Dün
Ortadoğulular Eğitim Kurumları
İstanbul Avrupa Yakası - Bağcılar
Dün
GEZİ HOTEL BOSPHORUS
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
Bahçeşehir Koleji Dr.Burhan KARA Kampüsü
Ankara - Etimesgut
Dün
İstanbul Avrupa Yakası - Beşiktaş
Dün
ELEKSAN OTOMASYON TEKNOLOJİLERİ SAN.TİC.LTD.
İstanbul Anadolu Yakası
Dün
BENZER TÜM İLANLAR

TEKNOFOR İNŞAAT TAAHHÜT LTD. ŞTİ.

  

   Teknofor, yurt içi ve yurt dışı pazarlarda zemin mühendisliği ve ard germe konularında satış-pazarlama ve taahhüt hizmeti vermektedir. Yurt dışı taahhüt tecrübeleri olarak, Teknofor Bulgaristan, Azerbaycan, BAE pazarlarında projeler bitirmiş olup, halen Rusya ve Türk Cumhuriyetlerinde Teknofor Stroy olarak hizmet vermektedir.

   Teknofor, inşaat mühendisliğinin zemin mekaniği alanındaki faaliyetlerine 1999 yılı, ard germe konusuyla ilgili çalışmalarına 2009 yılında başlamıştır.

   Teknofor; alt kademeden üst düzey yöneticilerine kadar geoteknik mühendisliğinde yurtiçi ve yurtdışı tecrübelerine sahip bir ekipten oluşmaktadır. Özellikle yerinde dökme betonarme kazık (fore kazık), kesişen kazık, mini kazık, ankraj, enjeksiyon, zemin çivisi, çeşitli tipte istinat duvarları yapımında yeterli bilgi ve tecrübeye sahip olan firmamız çalışmalarına yurtiçi ve yurtdışında devam etmektedir.

   Teknofor‘un ana ilkesi Geoteknik ve Ard Germe konularında, uygulama ve proje hizmetlerini sürdürmek ve bu perspektif doğrultusunda teknolojik gelişmeler ile paralel hareket ederek ülkemize üstün sorumluluk anlayışı ile kaliteli mühendislik hizmeti vermektir.

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları