Bu ilan yayından kaldırılmıştır.
TEKNOVA MATBAACILIK KİMYA SAN.VE TİC.A.Ş. İhracat Bölüm Asistanı İş İlanı

İş Tanımı

Sektöründe lider konumda bulunan firmamız baskı kimyasalları, baskı sarf malzemeleri, baskı blanketleri, düz ofset baskı mürekkebi, flekso su bazlı mürekkepler, vernikler, flekso baskı sarf malzemeleri, klişe bant gibi birçok malzemenin üretimi, ithalatı ve ihracatını yapmaktadır.
Temsilcisi olduğu markalar dünya çapında iyi bilinen ve alanlarında lider markalardır. Genişleyen ve dinamik bir şekilde büyüyen organizasyonumuz, Esenyurt merkez ofiste istihdam edilmek üzere, eleman istihdamı yapacaktır.  
Bu pozisyonun sorumlulukları arasında yurtdışı-yurtiçi fuar organizasyonları, yeni pazar araştırmaları yapmak, ithalat ve ihracat operasyonlarını yürütmek için gerekli takip ve yazışmaları yapmak, yurtdışı siparişleri alınmasından teslimatına kadar olan süreci takip etmek, mevcut müşteri portföyünü geliştirmek, yeni pazarlar bulmak olacaktır.

 

Aranan Nitelikler

  • İşletme, Ekonomi, Pazarlama, Mühendislik, Dış Ticaret vb. Lisans mezunu
  • İhracat-İthalat konusunda en az iki yıl deneyimi olan,
  • Çok iyi derecede İngilizce bilen,
  • Arapça ve/veyaFransızca konuşabilen ve yazan
  • Erkek adaylar için askerliğini yapmış olan
  • Microsoft Office uygulamalarını etkin bir şekilde kullanabilen,
  • İletişim becerileri gelişmiş, dinamik, girişimci, araştırmacı,
  • Yoğun çalışma ortamına ayak uydurabilecek, diksiyonu düzgün, kişisel bakımına özen gösteren,
  • Yurtiçi ve yurtdışı seyahat engeli olmayan
  • Esenyurt-Avcılar yakınlarında ikamet etmek tercih nedenidir.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

Frigoblock Soğutma Sistemleri ve Ticaret Anonim Şirketi
İstanbul Avrupa Yakası - Esenyurt
Dün
Alpin Çelik Mutfak Gereçleri San. Tic. A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
BAŞVUR
FLO MAĞAZACILIK VE PAZARLAMA A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası - Bağcılar
1.12.2023
URAS HOLDİNG A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası - Bahçelievler
29.01.2024
ALPA DANIŞMANLIK İNSAN KAYNAKLARI ÖZEL İSTİHDAM ARACILIK HİZ.LTD.ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Kocaeli - Gebze, Tekirdağ - Çerkezköy, Tekirdağ - Çorlu, Tekirdağ - Ergene
Bugün
BAŞVUR
ALPA DANIŞMANLIK İNSAN KAYNAKLARI ÖZEL İSTİHDAM ARACILIK HİZ.LTD.ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Kocaeli - Gebze, Tekirdağ - Çerkezköy, Tekirdağ - Çorlu, Tekirdağ - Ergene, Yalova, Bursa, Eskişehir, Bilecik, Sakarya, Balıkesir, Manisa
Bugün
BAŞVUR
ALPA DANIŞMANLIK İNSAN KAYNAKLARI ÖZEL İSTİHDAM ARACILIK HİZ.LTD.ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Kocaeli - Gebze
Bugün
BAŞVUR
ALPA DANIŞMANLIK İNSAN KAYNAKLARI ÖZEL İSTİHDAM ARACILIK HİZ.LTD.ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Kocaeli - Gebze, Tekirdağ - Çerkezköy, Tekirdağ - Çorlu, Tekirdağ - Ergene, Aydın - Nazilli, Yalova, Bursa, Bilecik
Bugün
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Avrupa Yakası - Bağcılar
Dün
ALTEK DOKUM HADDE MAM.SAN.TİC.A.Ş
İstanbul Avrupa Yakası - Beylikdüzü
Dün
BENZER TÜM İLANLAR

TEKNOVA MATBAACILIK KİMYA SAN.VE TİC.A.Ş.

-TEKNOVA, ülkemizin yurtdışından ithal ettiği baskı kimyasalları ve malzemelerini kendi tesislerinde yüksek standartlarda üreterek, yalnızca ülke sınırları içerisindeki müşterilere değil dünya çapında 30'dan fazla ülkeye hizmet vermektedir.

-2001 yılından bu yana, baskı ambalaj sektörüne hizmet veren TEKNOVA kuruluş misyonuna uygun olarak; Türkiye’de uluslararası standartlarda matbaa kimyasallari, kalıp kimyasalları, matbaa sarf malzemeleri ve su bazlı lak ve su bazlı flekso mürekkep üretimini gerçekleştirmekte ve ARGE faaliyetleri ile sektöre yeni ürün ve teknolojileri sunmaktadır.

-Sektörün ihtiyaçları olan kimyasal ürünler, yardımcı malzemeler, blanketler (baskı kauçuğu), makina ve yedek parçalar için dünyanın saygın üreticilerinin Türkiye temsilciliğini yürütmektedir.  Teknova, tesislerinde üretimi ve satışı gerçekleştirilen 100’den fazla türde Teknova markalı ürünün yanında, temsilcilikler kanalı ile Trelleborg Sava, Baldwin, Tesa, MARKS.3ZET, Betz, Cheshire Anilox, IST-UV, LeadEdge ve birçok farklı global markanın satışı gerçekleştirilmektedir.

-Uluslararası lisanslar ve kalite belgelerine sahip olan ürün çeşitliliği ile rakiplerinden farklılaşan bir kalite standardı sunar. Üretim kalitesini en üst seviyede tutmak amacıyla kullanılan tüm hammadde ve malzemeler yine uluslararası standartlara uygun olmasına dikkat edilerek tedarik zincirine dahil edilir. Bu nedenle Türkiye'nin uluslararası FOGRA kalite belgesine sahip ilk ve tek yerli üreticisi konumundadır. 

-Sektörün talepleri doğrultusunda, ürün çeşitliliğini artırmakta ve yatırımlarını sürdürmektedir. Gerek uluslararası pazarda gerekse Türkiye pazarında müşterilerinin varolan güvenlerini artırmak amacıyla ISO 9001 kalite belgesi, uluslararası denetim şirketi olan UKAS denetiminde alınmıştır. Kalite prensibi, yapılan her üretimin yüksek kalite standartlarında ve sonsuz müşteri memnuniyetini hedefleyen üretim felsefesinde yapılmasını sağlamaktadır. Üretim faaliyetlerinin çevreye verebileceği zararların sistematik bir şekilde azaltılması ve mümkün ise ortadan kaldırılabilmesi için geliştirilen çevre yönetim sistemi ISO 14001 alınmıştır.

-TEKNOVA, baskı sektöründe önemli bir onay kuruluşu olan FOGRA Enstitüsü’ne başvuru yapmış ve ürünleri Fogra onayını almıştır.  FOGRA sertifikasına sahip olan ürünler ayrıca çeşitli makine üreticisi olan firmalar (MAN, Heidelberg, KBA, Baldwin vb) tarafından da test edilmekte ve alınan kimyasalların baskı makinalarına üretim sırasında hiçbir zarar vermedikleri onaylanmaktadır. Uluslararası güven telkin edici onay kurumlarından alınmış belgelerle, ürettiği ürünlerin uluslararası pazardaki konumunu sağlamlaştırmayı hedeflemektedir.

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları