Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

İnşaat Formeni

İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Kocaeli Gebze
  • 5.07.2017
  • 100 - 200

İş Tanımı


-Üst yönetim tarafından belirlenen proje yönetim politikaları ve buna bağlıoluşturulan sistemlerin, projeye bağlı şantiye veya şantiyeler tarafındananlaşılmalarını ve faaliyetlerin bu çerçevesinde yürütülmesinin sağlanması.
- Kendisine bağlı olan Proje veya Projelerin Master plan, bütçe ve iş programlarınınhazırlanması gerektikçe revize edilmesi, bunların gerçekleşmelerinin takibi ve projenin bağlı olduğu gurup direktörüne raporlanması. Hazırlanan raporlara bağlıolarak iş gücü, finansman ihtiyacı ve proje sonu projeksiyon tahminleriyle projelerinyapımı sırasında olası aksaklıklarını tespit ederek gerekli önlemlerin öncedenalınmasını sağlamak.
- Mobilizasyon öncesinde veya mobilizasyon süresince “Proje Yönetim Planı”nınhazırlanması ve projenin bu plan dahilinde yürütülmesi.
- Proje Organizasyonunun oluşturulması, malzeme, makina/ekipman techizat ve personel programlarının hazırlanarak bunların temini ve proje boyunca en verimli biçimde kullanımının sağlanması
- Proje faaliyetlerinin düzenli ve hızlı biçimde yürütülmesini sağlamak için Proje ileMerkez birimler arasındaki iletişim ve koordinasyonun etkin biçimde kurulması.
- Proje ile merkez arasında tanımlanan Proje bilgi akışının (  iş ilerleme raporları vb. )sağlanması
- Şantiye’de gerçekleştirilen hizmet ve imalatlara ilişkin hakediş ve kesin hesaplarınzamanında ve sözleşmeye ve şirket çıkarlarına uygun ve doğru olarak şirketçıkarlarına uygun olarak hazırlanmasının sağlanması, kontrolu, İşveren’eonaylatılması.
- Fabrika, Satış, montaj, gibi tüm şantiye hizmet ve destek birimlerinin işin akışına uygunve birbirleriyle ve merkez birimlerle uyumlu biçimde çalışmalarının sağlanması
- İş güvenliğinin ilgili yönetmelik ve prosedürlere uygun olarak sağlanması için her türlü önlemin alınması, faaliyetlerin denetlenmesi
- Müşterilerle iyi ilişkilerin kurulmasını vesürdürülmesini sağlamak.                                                                         -   
Geçici kabul, kesin kabul gibi Proje teslimine yönelik tüm çalışmalarınınİşveren/İşveren temsilcisi ve Merkez birimlerle yürütülmesi, koordinasyonu vesonuçlandırılması.                                                                           - Tüm Şantiye faaliyetlerinin ISO 9001 standartlarına ve bu standartlara göreoluşturulan prosedür ve diğer dökümanlara uygun olarak gerçekleştirilmesininsağlanması

Aranan Nitelikler

İlgili Bölüm mezunu
Askerliğini yapmış

5-10 Yıl tecrübeli
Araç Kullanabilen
Seyahat engeli olmayan 
Bay

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

KALYON INSAAT SANAYI VE TICARET A.S.
İstanbul Avrupa Yakası
Son 1 Hafta
BAŞVUR
TOPAZ İNŞAAT PAZARLAMA SANAYİ TİCARET LTD.ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası
Son 1 Ay
BAŞVUR
Yıldızlar İnşaat
İstanbul Anadolu Yakası
20.03.2024
Yıldızlar İnşaat
İstanbul Anadolu Yakası
19.03.2024
DALBAY TAŞ İMALATI SAN.TİC.LTD.ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası - Arnavutköy, Sakarya - Ferizli, Kırklareli - Merkez
Bugün
BAŞVUR
ASMAR HOLDİNG A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
BAŞVUR
ANABİLİM EĞİTİM KURUMLARI
İstanbul Anadolu Yakası, İstanbul Anadolu Yakası - Ümraniye
Bugün
HAT-SAN İNŞAAT MADEN TUR.GEMİ İNŞAA VE DEN.NAK.SAN.VE TİC.A.Ş.
İstanbul Anadolu Yakası
Son 1 Hafta
ANADOLU HASTANELERİ SİLİVRİ
İstanbul Avrupa Yakası - Silivri
Son 1 Hafta
BAŞVUR
İstanbul Anadolu Yakası - Tuzla, İstanbul Anadolu Yakası
Son 1 Hafta
BENZER TÜM İLANLAR

TEMESİST

Temesist® Depo Raf Sistemleri sektörünün öncü firması olup, girişimci ve yenilikçi vizyonu ile sadece büyüyen Türkiye'de değil, dünya pazarlarında da tercih sebebi olmuştur. %100 Türk sermayesi ile 1980 yılında kurulan Temesist®, Türk mühendislerinin katkıları ile Depo Sistemleri teknolojilerine yön vermektedir.

Bilecik Organize Sanayi Bölgesinde tek çatı altında kurulu 17.000 m2 üretim alanına sahip olan Temesist®, TS EN ISO 15512 standartlarında üretim yapmaktadır.

Merkez ofisimiz İstanbul'da olup, yurtiçinde Adana satış ofisimiz, yurtdışında ise Özbekistan ve Gürcistan bölge müdürlüklerimiz bulunmaktadır.

Türkiye'nin büyümesini, ihracatın da büyümesine endeksli olarak gören, ismini ve sektördeki yerini daima yüceltmeyi hedefleyen vizyonumuzla, ihracat yapan birimimizi Temesist® A.Ş olarak hayata geçirdik.

Türkiye iç pazarında sektör liderliğini göğüsleyen Temesist®, başarısını 55 ülkeye ihracat yaparak kanıtlamaktadır. Kısa sürede gerçekleşen bu hızlı büyüme, zamanla istikrara dönüşmüş ve Temesist® raf sektörünün saygın ve güvenilir kuruluşları arasındaki yerini almıştır.

Firmamız Depo ve Raf Sistemlerinde AR/GE çalışmalarına hayati önem vermektedir. Bilecik' teki fabrikamızda uzman AR/GE mühendislerimiz tarafından, seçkin yerli ve yabancı üniversitelerin onayları alınarak gerçekleştirilen çalışmalar, pazara yeni ürünler olarak kazandırılmaktadır. Bu çalışmalar, ilgili üniversiteler ile koordineli bir şekilde yürütülmekte, tasarladığımız ürünler AR/GE birimimiz tarafından testlerden geçirildikten sonra üniversitelerde nihai incelemeleri yapılarak onaylanmaktadır.
Tasarlanan ve patentleri alınan yeni ürünlerimiz TSEK (Tasarımcı Firma) olarak belgelendirilmektedir. Bu kapsamda firmamız ULUSLARARASI KÜRESEL KALİTE ÖDÜLÜ' ne layık görülmüştür.

Temesist®, uluslararası arenada kanıtlanmış raf deneyimi, uzman kadrosu ve takım çalışması ile gerçekleştirdiği proje yönetimi sayesinde, dünyanın her yerinden gelen taleplere, en iyi çözümü en uygun fiyata sunmaktadır. Temesist®, üstün teknolojik olanaklarıyla hedeflerine doğru emin adımlarla ilerleyen ve müşterilerinin uzun yıllar birlikte çalışmayı tercih ettiği güvenilir bir iş ortağıdır.

Şirketimiz, çalışanlarının iş güvenliğini sağlayarak, kamu sağlığına ve çevreye duyarlı bir şekilde modern teknolojinin de kullanımıyla geliştirip tamamladığı projeleri sayesinde sürekli büyüme ilkesini benimsemiştir.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları