Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

ROLLFORM SORUMLUSU

Türkiye
  • 19.04.2018
  • 100 - 200

İş Tanımı

Depo Rafları Üretimi yapan şirketimizin Rollform Birimi' de görev alarak,

Kendisine bağlı ekibi yönetecek Bay deneyimli çalışma arkadaşları arıyoruz.

Aranan Nitelikler

 

  • Tercihen ÜRETİM sektöründe deneyimli
  • Bilecik ilinde ikamet edebilecek
  • Askerlik hizmetini tamamlamış
  • Takım çalışmasına yatkın, iletişimi kuvvetli
  • Sorumluluğundaki işin organizasyon ve takibini yapabilecek
  • Sorumluluk alarak ekibini yönetip, iş takibini yapabilecek

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

AYDIN KURS
Türkiye
Bugün
BAŞVUR
İSTANBUL BİL EĞİTİM KURUMLARI TİC. A.Ş.
Türkiye
13.02.2024
BAŞVUR
PİRAMİT DANIŞMANLIK ANONİM ŞİRKETİ / Mystery shopping worldwide
Türkiye
2.02.2024
BAŞVUR
QNB Finansbank
Türkiye
30.11.2022
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

TEMESİST

Temesist® Depo Raf Sistemleri sektörünün öncü firması olup, girişimci ve yenilikçi vizyonu ile sadece büyüyen Türkiye'de değil, dünya pazarlarında da tercih sebebi olmuştur. %100 Türk sermayesi ile 1980 yılında kurulan Temesist®, Türk mühendislerinin katkıları ile Depo Sistemleri teknolojilerine yön vermektedir.

Bilecik Organize Sanayi Bölgesinde tek çatı altında kurulu 17.000 m2 üretim alanına sahip olan Temesist®, TS EN ISO 15512 standartlarında üretim yapmaktadır.

Merkez ofisimiz İstanbul'da olup, yurtiçinde Adana satış ofisimiz, yurtdışında ise Özbekistan ve Gürcistan bölge müdürlüklerimiz bulunmaktadır.

Türkiye'nin büyümesini, ihracatın da büyümesine endeksli olarak gören, ismini ve sektördeki yerini daima yüceltmeyi hedefleyen vizyonumuzla, ihracat yapan birimimizi Temesist® A.Ş olarak hayata geçirdik.

Türkiye iç pazarında sektör liderliğini göğüsleyen Temesist®, başarısını 55 ülkeye ihracat yaparak kanıtlamaktadır. Kısa sürede gerçekleşen bu hızlı büyüme, zamanla istikrara dönüşmüş ve Temesist® raf sektörünün saygın ve güvenilir kuruluşları arasındaki yerini almıştır.

Firmamız Depo ve Raf Sistemlerinde AR/GE çalışmalarına hayati önem vermektedir. Bilecik' teki fabrikamızda uzman AR/GE mühendislerimiz tarafından, seçkin yerli ve yabancı üniversitelerin onayları alınarak gerçekleştirilen çalışmalar, pazara yeni ürünler olarak kazandırılmaktadır. Bu çalışmalar, ilgili üniversiteler ile koordineli bir şekilde yürütülmekte, tasarladığımız ürünler AR/GE birimimiz tarafından testlerden geçirildikten sonra üniversitelerde nihai incelemeleri yapılarak onaylanmaktadır.
Tasarlanan ve patentleri alınan yeni ürünlerimiz TSEK (Tasarımcı Firma) olarak belgelendirilmektedir. Bu kapsamda firmamız ULUSLARARASI KÜRESEL KALİTE ÖDÜLÜ' ne layık görülmüştür.

Temesist®, uluslararası arenada kanıtlanmış raf deneyimi, uzman kadrosu ve takım çalışması ile gerçekleştirdiği proje yönetimi sayesinde, dünyanın her yerinden gelen taleplere, en iyi çözümü en uygun fiyata sunmaktadır. Temesist®, üstün teknolojik olanaklarıyla hedeflerine doğru emin adımlarla ilerleyen ve müşterilerinin uzun yıllar birlikte çalışmayı tercih ettiği güvenilir bir iş ortağıdır.

Şirketimiz, çalışanlarının iş güvenliğini sağlayarak, kamu sağlığına ve çevreye duyarlı bir şekilde modern teknolojinin de kullanımıyla geliştirip tamamladığı projeleri sayesinde sürekli büyüme ilkesini benimsemiştir.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları