Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Ambulans Şoförü

İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
  • 17.05.2018
  • 200 - 500
TEZ MEDİKAL SAĞLIK TURİZM A.Ş. Ambulans Şoförü İş İlanı

İş Tanımı

Tez Medikal Ortak Sağlık ve Güvenlik Birimi olarak, şirketlerin özel sağlık ve güvenlik planı ihtiyaçlarına uygun, ilerici ve kalıcı çözümler üretmek konusunda önemli deneyim, bilgi ve birikimini barındıran, insan hayatının dünyadaki tartışmasız en değerli unsuru olması ilkesine bağlı Türkiye’nin lider OSGB’sidir.

Genel müdürlük ekibi ile toplam sayısı günden güne artmakta olan, 1000’in üzerinde deneyimli, nitelikli  kadrosu ve iş sağlığı güvenliği ekibi ile Türkiye’nin 81 ilinde eş zamanlı ve koordineli bir sistem içerisinde İş Sağlığı ve Güvenliği hizmetlerini sunmaktadır. Tüm tehlike sınıflarına uygun hizmet verebilme kapasitesinde olan, Türkiye’nin önde gelen holding ve büyük ölçekli firmalarının çözüm ortağı olma başarısına sahip tek OSGB şirketidir.

Şirketlerin faaliyet alanlarına yönelik; hava, deniz, yat limanı, tershane, kampüs, sanayi kompleksi, banka, alışveriş merkezleri ve bir çok yoğun yaşam alanlarında iş sağlığı ve güvenliği hizmetlerinde, kapasitelerine uygun ve sunduğu hizmet çeşitlilikleri ile yerinde, etkin ve kalıcı çözümler sunan sürdürülebilir hizmet anlayışına sahip lider markaların tercih ettiği bir OSGB şirketidir.

 
Atatürk Havalimanı'nda bulunan  PORTCLINIC bünyesinde görevlendirilmek üzere;

  • Ambulansın hizmete hazır bulundurulması
  • Hastanın ambulans ile alınması ve bildirilen sağlık kurumuna naklinin yapılması
  • Ambulansın; bakımı, temizliği ve yakıt ihtiyacının karşılanması
  • Vaka formları ile ilgili kayıtların oluşturulması

Aranan Nitelikler

  •     Benzer pozisyonda en az 1 yıl deneyimli
  •     Temek ilk yardım eğitimi sertifikasına sahip
  •     SRC ve psikoteknik belgelerine sahip
  •     Vardiya düzeninde çalışabilecek
  •     Ekip çalışmasına ve esnek çalışma saatlerine uyumlu
  •     Temsil yeteneği kuvvetli
  •     Yoğun iş temposuna uyum sağlayabilen
  •     Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

ÖZEL DUYGU HASTANESİ
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Avrupa Yakası - Gaziosmanpaşa
Bugün
BAŞVUR
SULTANBEYLİ ERSOY HASTANESİ
İstanbul Anadolu Yakası - Sultanbeyli
12.02.2024
BAŞVUR
MEDİPOLİTAN SAĞLIK VE EĞİTİM HİZMETLERİ A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası - Bahçelievler
Bugün
BAŞVUR
MALTEPE ERSOY HASTANESİ
İstanbul Anadolu Yakası - Maltepe
Son 1 Ay
BAŞVUR
MEDİPOLİTAN SAĞLIK VE EĞİTİM HİZMETLERİ A.Ş.
İstanbul Anadolu Yakası
Son 1 Ay
BAŞVUR
İstanbul Onkoloji Hastanesi
İstanbul Anadolu Yakası - Maltepe
Son 1 Ay
BAŞVUR
ACIBADEM SAĞLIK HİZMETLERİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ
İstanbul Avrupa Yakası - Sarıyer
23.02.2024
BAŞVUR
ESTORIA SAĞLIK HİZMETLERİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
İstanbul Anadolu Yakası - Pendik, İstanbul Anadolu Yakası - Pendik, İstanbul Anadolu Yakası
12.02.2024
BAŞVUR
ACIBADEM SAĞLIK HİZMETLERİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ
İstanbul Anadolu Yakası, İstanbul Anadolu Yakası - Üsküdar, İstanbul Anadolu Yakası - Üsküdar
22.12.2023
BAŞVUR
ACIBADEM SAĞLIK HİZMETLERİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ
İstanbul Anadolu Yakası, İstanbul Anadolu Yakası - Ataşehir
22.12.2023
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

Tezmed Tez Medikal Sağlık Gıda Turizm ve Eğitim Ltd. Şti.

-Tez Medikal, insan hayatının dünyadaki tartışmasız en değerli unsuru olması ilkesine bağlı, deneyimli ve nitelikli kadrosu ile işyerlerinde “sıfır iş kazası” parolasıyla ve yüksek mesleki ve ahlaki değerlerle hizmet sunarak, müşterilerine sağlıklı ve güvenli çalışma ortamları sağlamayı hedeflemiştir.

-Tez Medikal OSGB, Türkiye’nin 81 ilinde ve tüm tehlike sınıflarına uygun, standardize ve koordine iş sağlığı ve güvenliği hizmeti vermek üzere, ülkenin ilk ve tek OSGB ’sini kurarak, çağdaş, etkin, verimlilik odaklı, rekabete açık, yenilikçi ve işyerine özelleşen iş sağlığı ve güvenliği hizmetlerinde belirleyici rol üstlenmiştir.

-Tez Medikal OSGB, yurt içi ve dışından önde gelen kuruluşlarla yaptığı işbirliği ve ulusal düzeydeki hizmet ağının zenginleştirdiği deneyimleri sayesinde, sektörde yaşanan akademik, teknolojik, hukuksal ve yapısal gelişmeleri yakından takip etmekte, gelişen sektörel uzmanlaşma ile danışmanlık ve eğitim hizmetlerinde de çağdaş bilimin ışığında rehberlik yapmaktadır.

-Tez Medikal OSGB, Türkiye’nin en seçkin firmalarıyla çalışmakta olup, ilk 50 büyük firmanın 30’u ile ulusal düzeyde çalışmakta olan Türkiye’nin önde gelen ve lider kuruluşudur. Müşterilerimizin sorgulayan ve çıta yükseltmeye zorlayan katkıları, iş sağlığı ve güvenliği hizmetlerimizi global standartlara taşımamıza vesile olmaktadır.

-Tez Medikal OSGB, müşterilerinin marka değerine güç katan, çalışan mutluluğunun artmasına katkı sağlayan, tedarikçi rolünden çok işlevsel danışman ve iş ortağı rolünü üstlenen yapısını iş ortaklarıyla birlikte başarmıştır. Müşterilerimize kazaları önleyici, üretimi artırıcı, ortaya çıkabilecek maliyetleri yönetebilir, ölçümlenebilir, planlanabilir, bütçelendirilebilir, işyerine özelleşen hizmetler sunmaktayız. Müşterilerimizle, hedefli, inançlı, kreatif ve inovatif çalışmalarımızı, dijitalizasyon süreciyle birlikte günden güne geliştirmekteyiz.

-Tez Medikal OSGB, iş kazaları ve meslek hastalıklarına karşı proaktif yaklaşım ile güvenlik kültürünün oluşturulması, firmaların nitelikli iş gücü kaybının azaltılması ve maddi ve manevi kayıpların önlenmesi amacıyla, danışmanlık, eğitim hizmetleri, ileri analizler, ölçüm ve muayeneler gibi iş sağlığı ve güvenliği alanındaki tamamlayıcı hizmetlerde de yönlendirici yaklaşımıyla, müşterilerine rehberlik yapmaktadır. 13 yıldır Atatürk Havalimanı’nda PortClinic markasıyla binlerce personel ve yaklaşık 100 milyon yolcuyu ilgilendiren komple sağlık çözümü sunmaktayız. Yılların tecrübesini, ilk günün heyecanı ile birleştirerek ve Ankara Esenboğa, İzmir Adnan Menderes, Bodrum-Milas ve Gazipaşa Havalimanlarına da taşıyarak, yolumuza emin adımlarla devam etmekteyiz.

-Tez Medikal OSGB’nin deneyimli profesyonelleri, işyerinizi ziyaret ederek, gereksiniminize özelleşen güncel bilgileri çalışanlarınıza kazandırmaktadır.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları