Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Esma Sultan Yalısı Satış Yetkilisi

İstanbul Avrupa Yakası
  • 16.01.2018
  • 100 - 200
The Marmara Otelleri Esma Sultan Yalısı Satış Yetkilisi İş İlanı

İş Tanımı

1978 yılından beri faaliyet gösteren ve Türkiye’de turizmin en köklü ve öncü kurumlarından biri olan The Marmara Grubu, toplam 5 oteli – The Marmara Taksim, The Marmara Pera, The Marmara Şişli, The Marmara Antalya, The Marmara Bodrum ve çok özel davetlerin mekânı Esma Sultan Yalısı ile Türkiye’nin önde gelen markaları arasında yer alıyor.

Hizmet kalitesinden ödün vermeyen yapısı ile The Marmara, Türk geleneklerini seçkin misafirleri ile buluşturuyor. Böylelikle, özgün duruşu ile uluslararası yabancı zincirlerle rekabet eden tek Türk zinciri olma özelliğini kazanıyor. Yenilik ve öncülüğü kendisine temel ilke edinen The Marmara, değişik mimari özellikleri ile de büyük beğeni toplarken her otelinde misafirlerini farklı tasarımlarıyla şaşırtmayı başarıyor.

 

Aranan Nitelikler

The Marmara Ailesi’ne katılmak ve “Ben de The Marmaralıyım” demek istiyorsanız, yerli ve yabancı üniversitelerin İşletme, Turizm İşletmeciliği, Otelcilik v.b. bölümlerinden mezunsanız, otelcilik ya da lüks davet mekanı sektöründe 2 yılı Catering / Event Satış bölümünde olmak üzere en az 2 yıl satış tecrübeniz varsa, Acenta / Grup satışlarında da tecrübeliyseniz  iyi derecede İngilizce ve tercihen ikinci bir yabancı dil biliyorsanız, satış ve hedef odaklıysanız, seyahat engeliniz yoksa, kariyerinize güçlü bir Türk zincirinde devam etmek istiyorsanız, The Marmara Esma Sultan Satış Müdürü'ne bağlı çalışacak Satış Yetkilisi pozisyonu için  sizleri görüşmeye bekliyoruz.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

SHERATON ISTANBUL LEVENT
İstanbul Avrupa Yakası - Kağıthane
Son 1 Hafta
BAŞVUR
DO-PA DIŞ TİCARET A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
Frigoblock Soğutma Sistemleri ve Ticaret Anonim Şirketi
İstanbul Avrupa Yakası - Esenyurt
Dün
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
Dün
DBA YAZILIM DANIŞMANLIK
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
Son 1 Hafta
BAŞVUR
ANEXXA BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası - Şişli, Ankara, İzmir
Son 1 Hafta
İNKA İnsan Kaynakları
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
Son 1 Ay
BAŞVUR
Turkcell A Grup Telekom Kurumsal Çözüm Merkezi
İstanbul Avrupa Yakası - Esenler
Son 1 Ay
BAŞVUR
SHERATON ISTANBUL LEVENT
İstanbul Avrupa Yakası - Kağıthane, İstanbul Avrupa Yakası - Kağıthane
Son 1 Hafta
BAŞVUR
Frigoblock Soğutma Sistemleri ve Ticaret Anonim Şirketi
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
Dün
BENZER TÜM İLANLAR

The Marmara Otelleri

THE MARMARA HOTELS

 

Avrupa tarzını Türk misafirperverliğiyle birleştiren The Marmara Hotels and Residences, küçük ve hip otellerden büyük ve gösterişli otellere kadar çeşitlilik gösteren bir yelpazede hizmet veriyor. Grubun bünyesinde toplam 10 tesis bulunmaktadır. İstanbul’da şehir merkezinde bulunan 377 odalı The Marmara İstanbul, eski İstanbul’da konaklamak isteyenler için 203 odalı The Marmara Pera, iş dünyasına hizmet vermeyi amaçlayan ve yakında açılacak olan The Marmara Şişli, uzun süreli konaklamalarda ise Anadolu yakasında The Marmara Residences seçeneği farklı taleplerle gelen geniş müşteri kitlesine hizmet vermektedir. Ayrıca, The Marmara Antalya, dünyanın ilk ve tek dönen oteli olarak Antalya’da 232 oda kapasitesiyle şehir otelciliğinde hizmet verirken, 96 oda kapasitesi ile The Marmara Bodrum dinlenmek, ancak bunu lüks ve ayrıcalıklı bir tesiste gerçekleştirmek isteyen müşterilere hitap etmektedir. New York’ un en lüks bölgelerinden Upper East Side’da bulunan The Marmara Manhattan ise, hem otel hem rezidans olarak misafirlerine evinden uzaktayken evi kadar rahat edebileceği konforlu bir ortam sunmaktadır.

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları