Bu ilan yayından kaldırılmıştır.
GÜZEL ENERJİ AKARYAKIT A.Ş. Genel Başvuru İş İlanı

İş Tanımı

Bu ilan bir Genel Başvuru ilanıdır. Başvurunuz şirketimiz bünyesinde doğabilecek pozisyonlar için değerlendirmeye alınacaktır. Şirketimize başvurmak istiyorsanız, çalışmak istediğiniz alanı ve çalışmak istediğiniz ili yazdığınız kapak yazısı ile birlikte bu ilana başvurabilirsiniz. Şirketimize gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz.

Aranan Nitelikler

Üniversitelerin 4 yıllık bölümlerinden mezun,
İyi derecede İngilizce bilen,
MS Office uygulamalarına hakim,
Dinamik, insan ilişkileri güçlü,
Yaratıcı ve yenilikçi,
Sektördeki gelişmeleri yakından takip eden,
Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

Birinci Hospital
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
ANADOLU HASTANELERİ
İstanbul Avrupa Yakası - Silivri, İstanbul Avrupa Yakası - Avcılar, Zonguldak - Ereğli
Son 1 Hafta
Karımex Gıda
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Ordu, Zonguldak
28.02.2024
İSTANBUL BİL EĞİTİM KURUMLARI TİC. A.Ş.
Türkiye
13.02.2024
BAŞVUR
PİRAMİT DANIŞMANLIK ANONİM ŞİRKETİ / Mystery shopping worldwide
Türkiye
2.02.2024
BAŞVUR
SOYAK FİNAL OKULLARI
İstanbul Avrupa Yakası
7.06.2023
BAŞVUR
A101 Yeni Mağazacılık A.Ş
İstanbul Avrupa Yakası
1.06.2023
BAŞVUR
Finans Invest / Finans Yatırım Menkul Değerler AŞ.
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Ankara, İzmir, Adana, Antalya, Bursa
30.11.2022
BAŞVUR
QNB Finansbank
Türkiye
30.11.2022
BAŞVUR
İstanbul Marriott Hotel Şişli
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
BENZER TÜM İLANLAR

GÜZEL ENERJİ AKARYAKIT A.Ş.

GÜZEL ENERJİ AKARYAKIT A.Ş

1992 yılından beri uluslararası enerji şirketi Total S.A.’nın bünyesinde Türkiye’de faaliyet gösteren Total İstasyonları, Şubat 2020 tarihinde devir alım süreci tamamlanarak OYAK bünyesinde faaliyet göstermeye başlamıştır.

Total İstasyonları, 500’ü aşkın istasyon ağı ile akaryakıt sektöründe Türkiye’nin 5. büyük akaryakıt şirketi olarak hizmet vermeye devam etmektedir.

Türkiye dizel araç pazarının gelişmesinin önünü açan Eurodiesel gibi birçok ilkin öncüsü olan Total İstasyonları; üstün nitelikli katkılarla zenginleştirilen Excellium akaryakıt serisi ile tüketicilere üstün performanslı ve kaliteli bir ürün yelpazesi sunmaktadır.

Her geçen gün daha güçlü ve daha yaygın istasyon ağına sahip olan Total İstasyonları, önemli lokasyonlardaki prestijli istasyon yatırımlarına hızla devam etmektedir. Daha çok prestijli projeler gerçekleştirmeyi amaçlayan Total İstasyonları, bu bağlamda Havalimanı İstasyonu, Kuzey Marmara Otoyolu İstasyonu, Orhangazi Doğu ve Batı İstasyonları gibi büyük ve yeni istasyon projelerine imza hedefine sağlam adımlar ile ilerlemektedir.

Gerçekleştirdiği projelerle müşterilerinin hayatını kolaylaştırmayı hedefleyen Total İstasyonları, akaryakıt sektöründe ilk defa “Mobil Ödeme” uygulamasını hayata geçiren akaryakıt şirketi olmuştur. Müşterilerine araçtan inmeden, kolay, hızlı ve güvenli bir şekilde ödeme imkanı sağlayan bu alt yapı, günümüzde de büyük bir beğeni ile kullanılmaktadır.

Total İstasyonları, akaryakıt dışı faaliyetlerde de yine yüksek kalitede hizmet vermeyi sürdürmektedir. Total İstasyonları, müşterilerinin yolculuk esnasında ihtiyaçlarına kolayca cevap verebilecek Bonjour market konseptini 7/24 hizmete sunmaktadır. Bonjour ve Cafe Bonjour konsepti adı altında iki farklı market konsepti ile bugün Türkiye genelinde 140’ı aşkın noktada en iyi şekilde hizmet vermektedir.

Kaliteli ürün ve hizmetleri farklı bir hizmet anlayışıyla müşterilerine sunabilmek için Total İstasyonları, kurduğu Total Akademi Takımı ile birlikte sunulan hizmet kalitesini ve müşteri memnuniyetini en üst seviyeye çıkarmak için sürekli olarak istasyon çalışanlarına tam donanımlı eğitim vermektedir. Bu verilen eğitimler ve hizmet kalitesi gizli müşteri ziyaretleri ile sürekli olarak kontrol edilmekte ve kalite kontrol araçlarıyla denetlenmektedir.

Total İstasyonları 2018 yılında yine sektörde bir ilke imza atarak, akaryakıt sektöründe ilk defa işaret dilinde de hizmet vermeye başlamıştır. Engelsiz iletişimi destekleyen Total İstasyonları, bugün 120’nin üzerinde Total istasyonu ve 250’nin üzerinde ön saha çalışanıyla birlikte işitme engellilere hizmet vermektedir.

2019 yılında Türkiye Basketbol Federasyonu ile imzalanan anlaşma çerçevesinde, Total istasyonları Basketbol Milli Takımları’nı üç yıl boyunca destekleyecek, Milli Takım formalarının sırtında yer almaktadır.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları