Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Teknik Şef Makine Mühendisi

  • 31.12.2019
  • 100 - 200

İş Tanımı

İstanbul Anadolu Yakası Teknopark Projemizde Mekanik İşler Teknik Şefi Kadrosunda Çalışacak Makine Mühendisi Arayışımız Hakkında 

Projede Yapılacak İşler Hakkında:

  • Planları, teknik çizimleri, şemaları veya bilgisayar tarafından oluşturulan raporları okuyarak yorumlamak,
  • Tesiste İş gereksinimleri karşılamak için mekanik ürünleri, ekipmanları, sistemleri veya işlemleri araştırmak, tasarlamak, değerlendirmek, kurup, işletmek veya bakımını yapmak,
  • İşletim prosedürlerini uygulamak, sistem arızalarını gidermek veya teknik bilgi sağlamak için tedarikçiler, mühendisler veya diğer personel ile görüşmek,
  • Hatalı çalışmayı teşhis etmek için ekipman arızalarını veya zorluklarını araştırmak ve çözüm önerileri getirmek,
  • Fizibilite, sürdürülebilirlik, çalışma koşulu etkileri, potansiyel yeni uygulamalar veya modifikasyon gerekliliğini değerlendirmek için alternatif tasarımlar veya işleme yöntemleri modelleri geliştirmek veya test etmek,
  • Makine veya sistem arızalarını gidermek için tasarım değişiklikleri önermek,
  • Makinelerin veya ekipmanın spesifikasyonlara göre kurulduğundan ve çalıştığından emin olmak için kurulum, çalıştırma, bakım veya onarımı denetlemek,
  • Ekipman, bileşenler veya sistemlerin fizibilitesini, tasarımını, çalışmasını veya performansını test veya analiz etmek, 
  • Test kontrol cihazı veya ekipmanı tasarlamak veya ürünleri test etmek için prosedürler  geliştirmek.Müşteriye sorunlar veya ihtiyaçlar hakkında geri bildirimde bulunmak,
  • Tasarımların veya uygulamaların fizibilitesini, maliyetini veya bakım gereksinimlerini değerlendirmek için tasarım tekliflerini, teknik özelliklerini, el kitaplarını veya diğer verileri araştırmak ve analiz etmek.
  • Mühendislik, inşaat veya çıkarma projeleri için maliyetleri tahmin etmek teklifler göndermek,
  • Tesiste bulunan Isıtma, havalandırma ve klima (HVAC) veya su sistemleri gibi yenilenebilir enerji ekipmanlarının kurulumunu, işletimini, bakımını veya onarımını yönetmek.
  • Hizmet  geliştirme veya mühendislik projeleri için performans gereksinimlerini yazmak,
  • Kendisine bağlı bulunan Teknisyenlerin, teknikerlerin denetimi gibi personel işlevlerini yerine getirmek,
  • Teknik müşteri hizmetleri sunmak.
  • Makine veya ekipmanı öngörülen durumda tutmak için gerekli olan bakım onarım veya güvenlik prosedürlerini, servis programını veya malzeme tedarikini kurmak veya koordine etmek,

Aranan Nitelikler

İstanbul Anadolu Yakasında Sabiha Gökçen Hava Alanı Bitişiğinde bulunan Teknopark Projemizde Mekanik İşlerden Sorumlu olarak Proje Müdürüne bağlı olarak çalışacak bir Makine Mühendisi arayışımız mevcuttur.

İşin Yapılmasında Gerekli Bilgi Düzeyi Parametreleri Aşağıdaki Gibidir :


  • Mühendislik bilimi ve teknolojisinin pratik uygulama bilgisi.Tesiste verilen hizmetlerin tasarım ve üretimine ilke, teknik, prosedür ve ekipman uygulanmasını içerir.
  • Teknik planların, planların, çizimlerin araçları ve ilkeleri hakkında bilgi.
  • Tasarımları, kullanımları, onarımları ve bakımları dahil olmak üzere makine ve araçlar hakkında bilgi.
  • Müşteri ve kişisel hizmetlerin sağlanması için ilke ve süreçler bilgisi. Buna müşteri ihtiyaçlarının değerlendirmesi, hizmetler için kalite standartlarını karşılama ve müşteri memnuniyetinin değerlendirilmesi dahildir.
  • Stratejik planlama, kaynak tahsisi, insan kaynakları modellemesi, liderlik tekniği, üretim yöntemleri ve insanların ve kaynakların koordinasyonunda yer alan işletme ve yönetim ilkeleri bilgisi.
  • Bilgi  işlem, dosya ve kayıtları yönetme, form tasarlama ve diğer ofis prosedürleri ve terminolojisi gibi idari ve büro prosedürleri ve sistemleri hakkında bilgi.
  • Personelin, verilerin, mülklerin ve kurumların korunması için etkili yerel, bölgesel veya ulusal güvenlik operasyonlarını teşvik etmek için ilgili ekipman, politikalar, prosedürler ve stratejiler hakkında bilgi.
  • Tesisin binaların inşası veya onarımında yer alan malzemeler, yöntemler ve araçlar hakkında bilgi.
  • Ürün veya hizmetleri göstermek, tanıtmak ve satmak için ilke ve yöntemler bilgisi.  
  • Personel  eğitimi,  çalışma ilişkileri  için ilke ve prosedürler bilgisi.

Başvuracak Adaylarda Aranacak Beceriler :

Aktif dinleyici, Kritik düşünce sahibi, Karmaşık problem çözücü, İşlem ve sistem analizi ve değerlendirmesi yapabilen, Personel, Ekipman, Malzeme, Finansal Kaynakları optimum şekilde izleyerek ve programlayarak, koordinasyon becerisiyle ortaya çıkabilecek sorunları teşhis edebilen, kendisine ve kendisine bağlı ekip üyeleri ile  müzakere ve ikna yollarını kullanarak, aktif öğrenme stratejileriyle, talimat alarak vererek, müşteriye, zaman yönetim esasları dahilinde kaliteli hizmet servis verebilen, sorun çözümüne odaklı, karar verme süreçlerinde mahir bir şekilde davranabilen adaylara gereksinimimiz vardır.

Başvuracak Adaylarda Aranacak Yetenekler :

Sözlü Yazılı anlama, Akıcı Anlatım konuşma, Görüntüleme, Bilgi Siparişi, Sorun Hassasiyeti, Tümdengelim, Tümevarım Akıl Yürütme, Yakın görüş, Fikirlerin Akıcılığı, Esnekliği özgünlüğüne sahip, Algı Hızı, Seçici Dikkat Sahibi, Konuşma Açıklığı ve Kontrol Hassasiyeti yeteneklerine sahip 7 yıl benzer işletmelerde çalışmış işletme deneyimi olan, ekip çalışmasına uyumlu, Kişisel bakım ve gelişimine özen gösteren takım arkadaşları arıyoruz. 

Ülkemizin savunma sanayiine destek veren seçkin firmaların AR-GE ve proto-tip hizmet veren personelinin çalıştığı ve etaplar halinde büyüyen bu projemizde yukarıda belirtilen özelliklere sahip Üniversitelerin Makine Mühendisliğinden mezun kendisine yapılacak yatırımlar ile kariyerinde gelişmeyi hedefleyen adaylar bahsedilen koşullara sahip olduklarını düşünüyorlarsa  kendileriniz Özgeçmişlerini bekliyoruz .

TSP Yapı Yönetim İşletim ve Danışmanlık A.Ş.
İnsan Kaynakları Müdürlüğü






Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

ALTE ELEKTRONİK GÜVENLİK İNŞ.SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ.
İstanbul Anadolu Yakası
Dün
OPTİMA MÜHENDİSLİK TAAHHÜT LTD.ŞTİ.
İstanbul Anadolu Yakası
Son 1 Hafta
BAŞVUR
OPTİMA MÜHENDİSLİK TAAHHÜT LTD.ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
Son 1 Hafta
BAŞVUR
OPTİMA MÜHENDİSLİK TAAHHÜT LTD.ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
Son 1 Hafta
BAŞVUR
IDEA MAKİNA İMALAT SAN VE TİC LTD ŞTİ
İstanbul Anadolu Yakası - Tuzla
Son 1 Hafta
BAŞVUR
EVİDEA SİTESİ YÖNETİMİ
İstanbul Anadolu Yakası, İstanbul Anadolu Yakası - Ümraniye
Son 1 Ay
BAŞVUR
Happy İnsan Kaynakları
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Ankara, İzmir
Son 1 Ay
BAŞVUR
İstanbul Anadolu Yakası Organize Sanayi Bölgesi
İstanbul Anadolu Yakası - Tuzla
27.02.2024
BAŞVUR
İstanbul Anadolu Yakası Organize Sanayi Bölgesi
İstanbul Anadolu Yakası - Tuzla
12.02.2024
BAŞVUR
ANABİLİM EĞİTİM KURUMLARI
İstanbul Anadolu Yakası
Bugün
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

TOTAL SOLUTION PROVIDER

TOTAL SOLUTION PROVIDER

 

1999 yılında kurulmuş olan TSP, karma konut projelerinden endüstriyel tesislere, teknoloji merkezlerinden hastane ve otellere birçok farklı sektör ve kuruluşta 30’dan fazla projede bin adet çalışanıyla sektöründe öncü, yerli sermayeli bir bütünsel tesis yönetimi firmasıdır.


2010-2012 yılları arasında Türkiye’nin en hızlı büyüyen şirketleri arasına girmeyi başaran TSP, hedeflerini ve deneyimini her geçen gün arttırarak  büyüyen müşteri portföyüyle öncü projelerde fark yaratan çözümler sunmaya devam etmektedir.


DEĞERLERİMİZ

TSP olarak, yönetim anlayışımız "insana saygı"ya dayanır. Çalışanlarımızın ve müşterilerimizin her birinin her konuda söz söyleme ve bilgi edinme hakkına sahip olduğuna inanırız.

 
Kişisel yeteneklerimizin en üst sınırına kadar kendimizi geliştirmeyi hem hakkımız hem de görevimiz olarak görürüz.


Kaliteyi bir yaşam biçimi olarak benimseriz. Sunduğumuz her hizmette en üst kalite düzeyini hedef alırız.

 

Topluma ve çevreye saygılı, dünyaya ve değişime açık öncü girişimcilik ruhunu içimizde taşırız. Yönetim anlayışımıza sürekli yenilikler getirmek köklü geleneğimizdir.

TSP’DE KARİYER

Tesis yönetiminde başarımızın sırrı, tesislerimizi kendi yaşam alanlarımız olarak benimsemek ve bu motivasyonla çalışmaktan gelir. Bu çerçevede, etkin bir işe alım süreciyle şirket değerlerini yükseltecek, topluluk değerleri ile uyumlu çalışacak, katkılarıyla daha da ileriye götürecek çalışanları kazanmayı en önemli sorumluluklarımızdan biri sayıyoruz.

 

TSP, yönetici ve yönetici adaylarını kendi bünyesinden yetiştirmeyi esas alır. Şirketimizde teknisyen ve uzman seviyesinden yönetici olarak karar verici pozisyonlarda görev alan çok sayıda çalışan mevcuttur. Çalışanlarımızın eğitim ihtiyaçları, kariyer gelişimi ve performans değerlendirme sonuçları ile ilişkili olarak belirlenir.

 

TSP, yönetim hizmetlerinde olduğu gibi İK politikalarında da performans değerlendirme sistemiyle çalışır. Çalışanlar arasında güven ve bütünlüğün kurulması, kurumun ve çalışanların yüksek verimliliğe ulaşması hedeflenir. Performans Yönetim Sistemi’nde bireysel başarı ödüllendirilir, eğitim ve gelişim fırsatları desteklenir.


Siz de Türkiye'nin hızla gelişen Tesis Yönetimi sektöründe yer almak, kariyer hedeflerinizi TSP'de gerçekleştirmek isterseniz uygun pozisyonlarımıza başvurabilirsiniz.

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları