Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Elektrik Vardiya Personeli

İstanbul Anadolu Yakası, İstanbul Avrupa Yakası
  • 10.05.2012
  • 0 - 20

İş Tanımı

TSP, Türkiye'de bina ve tesis yönetimi sektöründe kendini kanıtlamış, %100 yerli sermayeli, 100'den fazla tesiste hizmet vermekte olan bir şirketler grubudur. 7,5 milyon metrekare alanı yöneten, 30'dan fazla ilde 24 saat hizmet veren, günde 120.000 çağrı kapasiteli help desk'i ve 1000'den fazla çalışanıyla hizmet sektörünün lider kuruluşlarındandır.

2007 yılında Johnson Turk ile, 2011 yılında da Lonca ve Cure ile birleşen TSP 5 ana iş kolunda faaliyet göstermektedir. TSP Management konseptiyle kurumlara bina ve tesis yönetimi hizmetleri; Hotech markasıyla sitelere yönetim danışmanlığı ve profesyonel yönetim hizmetleri; TSP Engineering ekibiyle kurumların elektrik ve mekanik altyapı işletmesi, TSP Consulting ekibiyle inşaat gruplarına ve gyo'lara işletme danışmanlığı hizmetleri sağlar. Ayrıca iştiraki olduğu Cure A.Ş. AVM yönetimi ve AVM işletmesi danışmanlığı alanında; Lonca A:Ş. ise konutlara ve kurumlara concierge eğlence ve organizasyon alanında faaliyet göstermektedir.

Aranan Nitelikler

Anadolu Yakası ( Ataşehir Uphill Court - )ve Avrupa Yakasında ( Zeytinburnu 16/9 Evleri , Terrace Fulya , Beylikdüzü Pelikan Hill ) yürütmüş olduğumuz projelerde ayrı yakalarda değerlendirilmek üzere Elektrik Vardiya Teknisyeni çalışma arkadaşları Arıyoruz...

İŞ TANIMI :

Orta Gerilim Sistemleri, Enerji Dağıtım Sistemleri, Jeneratörler ve Dağıtım Sistemleri,

UPS ve Dağıtım Sistemleri, MCC Sistemleri, Aydınlatma sistemleri, Anons ve Müzik Yayın sistemleridir .

Sorumlu olduğu tüm elektriki sistemlerin günlük kontrollerinin gerçekleştirilmesi kapsamında;



1- Her binaya uygun hazırlanacak “Elektriki Sistemler Faaliyet kontrol listesi”ni kullanarak kontrollerini belirlenen periyotlarla tekrarlamak. Kontrol yapılamayan sistem ve mekânları gerekçeleriyle birlikte kontrol listesinde belirtmek,

2- Özellikle kullanılan ofis katlarında, mesai saati başlangıcına kadar ofis ortamının çalışmaya hazır hale getirmek. Akşam, mesai saatinden sonra ofislerin kontrolünü tamamlayarak emniyetini sağlamak.

3- Elektrikli sistemlerin OG, AG elektrik dağıtım sistemlerinin, yangın algılama ve ihbar sistemlerinin, tüm elektrikle çalışan cihazların (motor, aspiratör. pompa, klima santrali, vs.), asansörlerin, jeneratörlerin vardiya saatlerinde işletme talimatlarında belirtilen kurallara uygun olarak işletmek .

4- Günlük ve haftalık rutin yapılan işlemleri (çalışan motorların kontrolü, jeneratörlerin hazır tutulması, çekilen enerjinin kontrolü vs.) prosedürlere uygun olarak yapmak.

5- Ofislerde havalandırma sistemlerinin elektrik beslemelerindeki arızaları tespit etmek, sebebi belirlemek ve çalışır duruma getirmek.

6- Ortak alanlar, asansör holleri ve tuvaletlerde havalandırma sistemlerine enerji geldiğini ve çalışmakta olduğunu kontrol etmek. Atık veya düşük sigortaları, sistemi kontrol ederek kaldırmak veya gerekiyorsa değiştirmek.

7- Asansörlerin gün başında / gün içinde kat düğmelerinden çalışır durumda olduğunu, iç aydınlatmaların ve iç havalandırma sistemlerinin çalıştığını, kata gelindiğinde ikaz gongunun çaldığını ve ışığının yandığını, diafon sistemlerinin çalışır durumda ve Bina Otomasyon Odası ile bağlantısının mevcut olduğunu kontrol etmek,. arızalı ise anında arızaya müdahale etmek ve ilgili firmayı davet etmek.

8- Binada ortak alanlardaki aydınlatma sistemlerini kontrol etmek, aydınlatmaların istenilen saatlerde çalıştırmak.

9- Tedarikçiler tarafından yapılacak olan aylık, 3 aylık, 6 aylık ve yıllık periyodik bakımlara nezaret etmek.

10- Kullanıcılardan gelen arıza ihbarlarını, yardım masası ile temasa geçerek öncelik sırasına göre müdahale etmek.

11- Yöneticileri tarafından düzenlenen, toplantı seminer ve eğitim programlarına katılmak.

12- Yöneticilerinin verdiği diğer görevleri yerine getirmek.




GENEL NİTELİKLER

Endüstri Meslek Lisesi ya da Meslek Yüksek Okulu ilgili bölümlerinden (elektrik, elektronik, endüstriyel otomasyon,v.b.) mezun,
•Mesleki tecrübeye sahip olmak,
•Hedef-Sonuç odaklı olmak,
•Takım çalışmasına yatkın kişilik yapısında olmak,
•Askerlik ile ilişkisi bulunmamak.
•Arıza,bakım ve onarım konularında deneyimli,

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

ALTE ELEKTRONİK GÜVENLİK İNŞ.SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ.
İstanbul Anadolu Yakası
Dün
İstanbul Avrupa Yakası
Son 1 Hafta
BAŞVUR
IDEA MAKİNA İMALAT SAN VE TİC LTD ŞTİ
İstanbul Anadolu Yakası - Tuzla
Son 1 Hafta
BAŞVUR
Sonic Bilgi Tek. ve Güvenlik Sistemleri San ve Tic Ltd.Şti
İstanbul Avrupa Yakası - Başakşehir
Son 1 Hafta
BAŞVUR
LUHMANN BİLİŞİM SİST.SAN.VE TİC.A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası - Esenler, İstanbul Avrupa Yakası
1.03.2024
BAŞVUR
ANABİLİM EĞİTİM KURUMLARI
İstanbul Anadolu Yakası
Dün
ATG HOTELS
İstanbul Anadolu Yakası
Dün
Bilfen Eğitim Kurumları A.Ş
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
Dün
REİSOĞLU MERMER / EFESUS STONE
İstanbul Anadolu Yakası - Kadıköy, Afyon - İscehisar
Dün
MERCAN HOBİ VE EĞİT.MALZ.OYUNCAK İTH.İHRSAN.VE TİC.LTD.ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
BENZER TÜM İLANLAR

TSP Facilities Management / Zorlu Center

TSP, Türkiye'de bina ve tesis yönetimi sektöründe kendini kanıtlamış, %100 yerli sermayeli, 100'den fazla tesiste hizmet vermekte olan bir şirketler grubudur. 7,5 milyon metrekare alanı yöneten, 30'dan fazla ilde 24 saat hizmet veren, günde 120.000 çağrı kapasiteli help desk'i ve 1000'den fazla çalışanıyla hizmet sektörünün lider kuruluşlarındandır. 

2007 yılında Johnson Turk ile, 2011 yılında da Lonca ve Cure ile birleşen TSP 5 ana iş kolunda faaliyet göstermektedir. TSP Management konseptiyle kurumlara bina ve tesis yönetimi hizmetleri; Hotech markasıyla sitelere yönetim danışmanlığı ve profesyonel yönetim hizmetleri; TSP  Engineering ekibiyle kurumların elektrik ve mekanik altyapı işletmesi, TSP Consulting ekibiyle inşaat gruplarına ve gyo'lara işletme danışmanlığı hizmetleri sağlar. Ayrıca iştiraki olduğu Cure A.Ş. AVM yönetimi ve AVM işletmesi danışmanlığı alanında; Lonca A:Ş. ise konutlara ve kurumlara concierge eğlence ve organizasyon alanında faaliyet göstermektedir.

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları