Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Firmanın diğer ilanları

Çağrı Merkezi Personeli-(Engelli personel)
ENGELLİ TURKCELL SUPERONLINE ABONE MERKEZİ
Adana
27.02.2017
Firmanın Tüm İlanları

Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi

Ankara
  • 5.03.2014
  • 1000+

İş Tanımı

    Türkiye’ nin yenilikçi telekom operatörü Turkcell Superonline, bir Turkcell grup şirketidir. Kendi altyapısını kurmak üzere fiber optik yatırımlarına hız kesmeden devam eden Turkcell Superonline, Türkiye’de 1000Mbps’ye varan hızlarda internet erişimi sağlayan ilk ve tek telekom operatörüdür. Turkcell Superonline, bireysel ve kurumsal müşterilerine ses, data, geniş bant internet erişimi, toplu ses taşıma ve kiralık veri hattı hizmetleri ve katma değerli servisler sunmaktadır.  

    Çağrı Merkezi Müşteri temsilcileri pozisyonları için değerlendirmeye alınacak başvurunuz uygun görüldüğü takdirde sizinle temas kurulacaktır.

Aranan Nitelikler

En az lise mezunu ,

19-29 yaş arası  ,

İnsan ilişkilerinde başarılı ,

İkna Kabiliyeti yüksek ,

Müşteri odaklı ,

Dinamik ve Pozitif ,

Takım çalışmasına yatkın ,

iletişim becerisi yüksek ,

Diksiyonu düzgün ,

Bayan Müşteri temsilcisi adayları aranmaktadır.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

DEHA TELEKOMÜNİKASYON TURKCELL SUPERONLINE
Türkiye
Dün
SÜMER NET FİBER ÇÖZÜM MERKEZİ TURKCELL SUPERONLİNE
Ankara - Etimesgut
Son 1 Hafta
BAŞVUR
BİLGE ARI BİLİŞİM EĞİTİM DANIŞMANLIK HİZMETLERİ
Ankara
Bugün
Ankara - Sincan
Bugün
BAŞVUR
Doğa İnsan Kaynakları Yönetim ve Bilişim Danışmanlık Hizmetleri Ltd. Şti.
Türkiye
Dün
Doğa İnsan Kaynakları Yönetim ve Bilişim Danışmanlık Hizmetleri Ltd. Şti.
Türkiye
Dün
Doğa İnsan Kaynakları Yönetim ve Bilişim Danışmanlık Hizmetleri Ltd. Şti.
Türkiye
Dün
Doğa İnsan Kaynakları Yönetim ve Bilişim Danışmanlık Hizmetleri Ltd. Şti.
Türkiye
Dün
BENZER TÜM İLANLAR

TURKCELL SUPERONLINE İLETİŞİM HİZMETLERİ A.Ş.

2008 yılında başladığı yatırımlarla Türkiye’yi dünya ile aynı anda ışık hızında internetle tanıştıran Turkcell Superonline, altyapısını Türkiye’nin her köşesine yayarak, “İpek Yolu’nu Fiber Yolu’na dönüştürme”  vizyonu kapsamında yatırımlarını ara vermeksizin sürdürmektedir.Turkcell Superonline’ın iştiraki olduğu Turkcell, Şubat 1994’te hizmete girerek Türkiye'de GSM temelli mobil iletişimi başlatan ilk şirkettir. 27 Nisan 1998'de T.C. Ulaştırma Bakanlığı ile 25 yıllık GSM lisans anlaşması imzalayan Turkcell, müşterilerine sunduğu mobil ses ve veri iletişimine dayalı hizmetlerin çeşitliliğini, kalitesini ve buna bağlı olarak müşteri sayısını da artırarak gelişimini sürdürmüştür.Hisseleri 11 Temmuz 2000'de Borsa İstanbul BİST ve New York Stock Exchange'de NYSE eş zamanlı olarak işlem görmeye başlamış ve NYSE'ye kote olan ilk ve tek Türk şirketi unvanına sahip olmuştur. Turkcell aynı zamanda Bosra İstanbul Sürdürülebilirlik Endeksi’nde yer almaktadır.Turkcell'in yurt dışında da yatırımları bulunmaktadır. 1999 yılında hizmete giren %100 Turkcell iştiraki KKTCell Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Telekomünikasyon Dairesi ile gelir paylaşımı anlaşması çerçevesinde faaliyet göstermektedir. Turkcell'in Ukrayna'da %100 hissesine sahip olduğu lifecell şirketi Şubat 2005'de mobil iletişim hizmeti vermeye başlamıştır. Belarus'ta ise Turkcell, BeST'in hisselerinin %80'ini Belarus Cumhuriyet Devlet Varlık Komitesi'nden 2008'de satın almıştır. 2011 yılından beri Almanya’da Turkcell Europe markasıyla bulunan Turkcell, Deutsche Telekom’un iştiraki ile yaptığı pazarlama iş birliği ile Almanya'daki faaliyetlerine devam etmektedir.Yurt dışı kullanımında 140’ı 4G olmak üzere, GPRS dolaşımında yaklaşık 200 destinasyonda yaptığı anlaşmalar sonucu Turkcell, Türkiye’de lider operatör olmasının yanı sıra dünyadaki sayılı operatörlerden biridir.Turkcell Superonline aşağıda sıralanan ve BTK tarafından onaylanmış telekom operatörü olmasını sağlayan tüm gerekli yetkilendirmelere sahiptir.Kablolu ve Kablosuz İnternet Servis Sağlayıcılık HizmetiAltyapı Hizmetleri İşletmeciliğiSabit Telefon HizmetleriUydu Telekomünikasyon HizmetiKablolu Yayın HizmetiTurkcell Superonline fiber altyapısı bugün Türkiye’de 81 şehre değen ve 55.000 km’den fazla toplam uzunluğa sahip dev bir altyapıdır. Bu güçlü altyapı, üzerinde çalışan özel olarak tasarlanmış yeni nesil ağı ve bu yapıyı işleten deneyimli çalışanlarıyla birlikte Turkcell Superonline’ın, tüm telekom operatörlerine, uluslararası ve ulusal özel işletmeler ile devlet kuruluşlarına çok yüksek kalitede çözümler sunmasını ve hayata geçirmesini sağlamıştır.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları