Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Uzman Yardımcısı

İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Kocaeli Gebze
  • 4.04.2016
  • Yönlendirmeli İlan

Aranan Nitelikler

Uzman Yardımcısı

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Kocaeli - Gebze
8.04.2023
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş.

26.08.1924 tarihinde Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk tarafından kurulan Türkiye İş Bankası A.Ş., kuruluşundan bugüne kadar geçen 91 yıllık sürede ülkemizin sanayi ve ticaret başta olmak üzere birçok alanda gelişmesinde çeşitli roller üstlenmiş ve önemli katkılarda bulunmuştur.

2015 yıl sonu itibarıyla, ülkemizin en büyük özel bankası olan Türkiye İş Bankası A.Ş., 25 bini aşan çalışanı, 1.400’e yakın yurt içi ve yurt dışı şubesi, 6.000’in üzerinde Bankamatik’ten oluşan Türkiye’nin en büyük ATM ağı, mobil bankacılık, internet bankacılığı, telefon bankacılığı ve çağrı merkezi ile müşterilerine en hızlı şekilde bankacılık hizmetlerine erişme ve çok geniş bir yelpazede hem Banka’nın hem de iştiraklerinin sunduğu finansal ürünlerden ihtiyaçlarına uygun olanları seçme imkanı sağlamaktadır.

Çalışanların kurucusu olduğu İş Bankası Munzam Sandığı, sermayede %40,15 ile en büyük paya sahiptir. Banka hisselerinin % 31,76’ lık bölümü ise halka açıktır.

31 Aralık 2015 itibarıyla, İş Bankası’nın 25 şirkette doğrudan ortaklığı bulunmaktadır.

Yurtdışında Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, İngiltere, Gürcistan, Kosova, Irak ve Bahreyn’de yer alan şubelerinin yanı sıra bağlı ortaklıkları İşbank Almanya, İşbank Rusya ile faaliyet göstermekte olan İş Bankası’nın Çin ve Mısır’da da temsilcilikleri bulunmaktadır.

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları