Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Bitki Koruma Deneme Uzmanı

Antalya
  • 1.06.2018
  • 50 - 100

İş Tanımı

TUV AUSTRIA TURK olarak Bitki Koruma Ürünleri Deneme Faaliyetlerin de görevlendirilecek; 'Bitki Koruma Deneme Uzmanı' olarak Bitki Koruma Biyolojik etkinlik ve kalıntı denemelerini Standart Deneme Metotları, Deneme planı ve SOP’lara uygun olarak kuracak, sayım, numune alma ve değerlendirmeleri yapacak ve rapor hazırlayacak çalışma arkadaşlarına ihtiyaç duymaktayız. 

Aranan Nitelikler

  • Bitki koruma ürünlerinin biyolojik etkinlikleri ve/veya kalıntı konularında deneyim sahibi olmak
  • Tercihen fungisit, insektisit, akarisit,  herbisit ve nematisit biyolojik etkinlikleri ve/veya kalıntı denemelerinin birinde en az dört denemede görev yapmak şartı ile en az iki yıl süre ile çalışmış olmak
  • Üniversitelerin Ziraat Fakültesi Bitki Koruma bölümünden mezun olmak
  • Seyahat engeli olmayan
  • Esnek çalışma saatlerine uyumlu
  • Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış olmak
  • Sürücü belgeli ve aktif araç kullanabilmek

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

GALERİ KRİSTAL
Antalya - Kepez
Bugün
BAŞVUR
LİVFARMA İLAÇ TEKNOLOJİ VE ARGE MERKEZİ İTH.İHR.SAN.TİC.LTD.ŞTİ
Antalya
2.02.2024
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

TÜV AUSTRIA TURK

1872 yılında Basınçlı Kazanlar Muayene ve Güvenlik Birliği DUVG-Steam Boiler Inspection and Safety Society olarak kurulan TÜV AUSTRIA, 1938 yılında uluslararası tanınırlığı olan TÜV Teknik Muayene Derneği grubunun Technischer Überwachungsverein / Technical Inspection Association AVUSTURYA’da faaliyet gösteren bir bölümü olarak Alman merkezli TÜV Grubuna katılmıştır.

 

TÜV AUSTRIA, dünya genelinde 40'dan fazla ülkede şubesi bulunan uluslararası faaliyet gösteren global bir şirkettir. TÜV AUSTRIA 1.400'ün üzerinde çalışana istihdam sağlamakta ve yaklaşık 130 milyon Euro ciro yapmaktadır. Hizmet yelpazesi olarak; genel başlıklar halinde basınçlı ekipmanlar, yönetim sistemleri belgelendirme, çelik yapılar uygunluk değerlendirmesi, tesis güvenliği, eğitim ve öğretim, medikal belgelendirme, elektro manyetik uyumluluk, makine güvenliği, çevre koruma programları, gürültü emisyon raporlamaları, karbon ayak izi değerlendirmeleri, Bilgi Teknolojileri güvenliği, hasar tespiti, uygulama ve proje kontrolleri, her tür sertifikalandırma ve kalibrasyon faaliyeti, ürün kontrolleri, sahne sanatları için gerekli teknik özen ve yasal uyum kontrolleri, fotovoltaik ve rüzgar gücü tesislerinin kontrolleri ve daha bir çok kapsamda faaliyet göstermektedir.

 

TÜV AUSTRIA’nın, 2009 yılında Türkiye şubesi olarak kurulan TÜV AUSTRIA TURK, 40'tan fazla konusunda uzman ve deneyimli personeli ve 100'den fazla dış personel ile Türkiye'de bir çok noktada değerli müşterilerimiz için çalışmaktadır. 270’den fazla servis alanındaki amaca ve müşterilerimize uygun hizmetlerimiz ile endüstriyel servis, otomotiv tip onayları, endüstriyel test, muayene ve belgelendirme, Bilgi Teknolojileri güvenliği ve uygunluk değerlendirme alanlarını kapsamaktadır.

TÜV AUSTRIA Grubu'nun bir üyesi olarak TÜV AUSTRIA TURK,  uluslararası birçok alanda yetkisi bulunan TÜV AUSTRIA' nın Türkiye operasyonlarını yetkili, emniyetli ve güvenilir bir halde yerine getirmektedir.

 

TÜV AUSTRIA TURK

Koşuyolu Mahallesi Katip Salih Sokak No:69 34718, Kadıköy İstanbul

Tel: +90 216 537 0811 Fax: +90 216 537 0813

E-Mail: infoturkey@tuv.at

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları