Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Firmanın diğer ilanları

Makine Mühendisi-Gümüşhane
ÜÇAY MÜHENDİSLİK DOĞALGAZ MAKİNE İNŞ.BİL. SAN. VE TİC. A.Ş.
Gümüşhane
Bugün
Doğal Gaz Tesisat Teknisyeni-Isparta
ÜÇAY MÜHENDİSLİK DOĞALGAZ MAKİNE İNŞ.BİL. SAN. VE TİC. A.Ş.
Isparta
Bugün
Doğal Gaz Tesisat Teknisyeni- İzmir/ Bergama
ÜÇAY MÜHENDİSLİK DOĞALGAZ MAKİNE İNŞ.BİL. SAN. VE TİC. A.Ş.
İzmir - Bergama
Bugün
Satış Temsilcisi - Gümüşhane
ÜÇAY MÜHENDİSLİK DOĞALGAZ MAKİNE İNŞ.BİL. SAN. VE TİC. A.Ş.
Gümüşhane
Bugün
Doğal Gaz Tesisat Teknisyeni-Kuşadası
ÜÇAY MÜHENDİSLİK DOĞALGAZ MAKİNE İNŞ.BİL. SAN. VE TİC. A.Ş.
Aydın - Kuşadası
Bugün
Firmanın Tüm İlanları

Elektrik Mühendisi

Ankara
  • 15.05.2019
  • 200 - 500

İş Tanımı

Sözleşmesi imzalanmış olan şantiyeyi teslim alıp, kurulumunu gerçekleştirip,Şantiyede gerçekleştirilen hizmet ve imalatlara ilişkin hak ediş ve kesin hesapların zamanında ve sözleşmeye, şirket çıkarlarına uygun olarak hazırlanmasının sağlanması, kontrolü, işverene onaylatılması

Proje faaliyetlerinin düzenli ve hızlı biçimde yürütülmesini sağlamak için şantiye ile merkez birimler arasındaki iletişim ve koordinasyonun etkin biçimde kurulması,Gerek işveren gerekse de taşeronlar ile firma arasında imzalanan anlaşmaların tatbikatının sağlanması

Aylık hakedişlerin hazırlanması,İşveren şantiye yönetiminden kullanılacak malzeme onaylarının alınması, Malzeme siparişlerinin talep edilmesi.

Aranan Nitelikler

* Üniversitelerin Elektrik Mühendisliği Bölümü'nden mezun,
* Taahhüt işlerinde en az 4 yıl deneyim sahibi,
* Yoğun çalışma temposu ve esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilen,
* İletişim becerisi güçlü, şantiyedeki tüm disiplinlerle beraber takım çalışmasına yatkın, analitik düşünme yetisi olan, sorumluluk sahibi ve disiplinli,
* Projeye ait uygulamaların, proje esaslarına, İşveren ve Altyüklenici Sözleşmelerindeki şartlara göre gerçekleşmesini sağlayacak ve kontrol edebilecek,
* Hakediş yapılması, iş akış sürecinin planlanması, projeye uygunluk denetimi, malzeme denetimi gibi şantiye süreçlerini yönetebilecek,
* Bilgisayar programlarını (MS Office, Autocad vb.) iyi derecede kullanabilen
* Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış
*Ankara ilinde ikamet eden, 
* Sürücü belgesine sahip aktif araç kullanabilen Elektrik Mühendisi çalışma arkadaşı aramaktayız.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

Happy İnsan Kaynakları
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Ankara, İzmir
Son 1 Hafta
BAŞVUR
ASLAN YAPI VE TİCARET A.Ş.
Ankara
Son 1 Hafta
BAŞVUR
Aysu Elektrik
Ankara
Son 1 Ay
EMAY ULUSLARARASI MÜHENDİSLİK VE MÜŞAVİRLİK A.Ş
Ankara - Çankaya
9.02.2024
BAŞVUR
Ankara
Son 1 Ay
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

ÜÇAY MÜHENDİSLİK DOĞALGAZ MAKİNE İNŞ.BİL. SAN. VE TİC. A.Ş.

Üçay Grup;
Üçay Mühendislik, Üçay Elektromekanik İnşaat ve ISOMER Isıtma Soğutma Merkezi A.Ş. şirketlerinden oluşan bir topluluktur.Isıtma, soğutma, elektromekanik, inşaat ve iklimlendirme alanında zengin bir hizmet yelpazesine sahip kaliteli ürün ve hizmetlerini müşterilerine sunmakta olan Üçay Grup, ülke genelinde ki gurur verici çalışmalarıyla hede?ediği koşulsuz tüketici memnuniyetinin ötesinde organize yapısıyla alanında lider bir şirket olma yolunda emin adımlarla ilerlemektedir.

''Üçay Grup gelişim odaklı ve yenilikçi bakış açısıyla sektöre yön vererek gelişimini sürdürmektedir.''

-1999 yılında doğalgaz ısıtma alınanda faaliyetlerine başlayan Üçay Mühendislik ?rması, önemli lokasyonlarda yatırım yaparak Türkiye genelinde birçok bölgede satış ve taahhüt hizmeti vermektedir.

-2007 yılında Elektromekanik sistem taahhütleri noktasında da faaliyete başlayan şirketimiz Türkiye’nin önemli projelerine imza atarak bu sektörün liderleri arasında yerini almıştır.

-Mekanik tesisat sektöründe yapılanan Üçay Grup, inşaat sektörüne de adım atmış, A’dan Z’ye konut geliştirme, kentsel dönüşüm projelerinde de Üçay İnşaat adıyla 2012 yılından itibaren hizmet vermeye başlamıştır.

-ISOMER Isıtma Soğutma Merkezi A.Ş, iklimlendirme sektöründe 20 yıllık tecrübe ve birikim ışığında, 2019 yılında faaliyete başlamıştır.

 
Vizyonumuz;
Mühendisliğin prensiplerini verimli şekilde kullanarak çözüm üreten ve müşterilerinin mutlak güvenini kazanan, Türkiye’nin alanındaki en büyük mühendislik ?rması olmaktır.

Misyonumuz;
Faaliyette bulunduğu her alanda müşteri memnuniyeti en büyük kazançtır felsefesiyle en çok tercih edilen marka konumunu daha da güçlendirerek sürdürmek ve grubumuzu Türkiye’nin en güvenilir ve saygın markası haline getirmektir.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları