Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Firmanın diğer ilanları

Makine Mühendisi-Gümüşhane
ÜÇAY MÜHENDİSLİK DOĞALGAZ MAKİNE İNŞ.BİL. SAN. VE TİC. A.Ş.
Gümüşhane
Bugün
Doğal Gaz Tesisat Teknisyeni-Isparta
ÜÇAY MÜHENDİSLİK DOĞALGAZ MAKİNE İNŞ.BİL. SAN. VE TİC. A.Ş.
Isparta
Bugün
Doğal Gaz Tesisat Teknisyeni- İzmir/ Bergama
ÜÇAY MÜHENDİSLİK DOĞALGAZ MAKİNE İNŞ.BİL. SAN. VE TİC. A.Ş.
İzmir - Bergama
Bugün
Satış Temsilcisi - Gümüşhane
ÜÇAY MÜHENDİSLİK DOĞALGAZ MAKİNE İNŞ.BİL. SAN. VE TİC. A.Ş.
Gümüşhane
Bugün
Doğal Gaz Tesisat Teknisyeni-Kuşadası
ÜÇAY MÜHENDİSLİK DOĞALGAZ MAKİNE İNŞ.BİL. SAN. VE TİC. A.Ş.
Aydın - Kuşadası
Bugün
Firmanın Tüm İlanları

Satınalma ve Lojistik Sorumlusu

İstanbul Anadolu Yakası
  • 11.03.2019
  • 100 - 200

İş Tanımı

2000 yılında doğalgaz, ısıtma, soğutma ve mühendislik ana faaliyet konusunda çalışmalarına başlayan şirketimiz, müşteri memnuniyeti kapsamındaki bilimsel çalışmaları ve mühendislik alanındaki inovatif eğilimleri sayesinde kısa zamanda yıllık 100 Milyon TL üzerindeki cirolara ulaşmıştır. Üçay Mühendislik grubumuz 10 yılı geçen hizmet süresinde Çeyrek Milyon insanımızın ısıtma ve soğutma sistemleri mühendisliği alanında tercih ettiği firma olmuştur. 2007 yılından itibaren üçay grup bünyesinde Elektromekanik faaliyetlerine başlanmıştır. İnşaat faaliyetlerinin başladığı dönemden bu yana inşaat Elektromekanik çözüm ortaklığı kapsamında firmamız Sinpaş GYO ve Emlak Konut GYO’ların gelir ortaklığı paylaşımıyla imal edilen Türkiye’nin en büyük ve nitelikli projelerinin Elektromekanik projelerinde yer almıştır.

Geniş mühendis kadrosu ve sertifikalı usta sayısıyla Türkiye’nin inşaat mühendislik çözümleri alanında kısa zamanda en büyüğü olmayı başarmış olan firmamız halen İzmir, Ankara ve İstanbul illerinde Elektromekanik anlamında çalışmalarına devam etmekte olup birçok ilde faaliyet göstermeye devam edecektir.

Kentsel dönüşüm yasasının yayımlanmasıyla şirketimiz, başta İstanbul olmak üzere İzmir ve Ankara’da kentsel dönüşüm kapsamında Elektromekanik projelerini 2012 ve sonrası vizyonunda kendisine büyük bir hedef olarak ortaya koymuştur. Türkiye’nin en nitelikli projelerinde mühendislik, inşaat teknolojileri, akıllı ev sistemleri ve yenilenebilir enerji kaynakları konusunda tüm tecrübe ve birikimlerimizi kentsel dönüşüm kapsamındaki butik projelere taşımak en büyük hedefimizdir.

Müşteri memnuniyeti konusundaki geçmişimizden yola çıkarak çeyrek milyon insanın ÜÇAY tercihinin tesadüf olmadığını nitelikli konut projeleriyle ortaya koymak en temel amaçlarımızdan birisidir.Firmamız, gerek finansal anlamdaki güçlü yapısı, gerekse sahip olduğu insan kaynakları ve de en önemlisi sahip olduğu tecrübeyle elektromekanik projelerinin en iyi uygulayıcısı olmayı kendine misyon edinmiştir. Elektromekanik projelerinde de hedefimiz sadece yapmak değil, ömür boyu problemsiz yaşatmak olacaktır.

Aranan Nitelikler


* Makine / Elektrik Meslek Yüksekokullarından mezun,
* Mekanik ve Elektrik Tesisat malzeme bilgilerine hakim,
* 3-5 yıl tecrübesi olan,
* 35 yaşını aşmamış,
* Microsoft Office Programlarını iyi derecede kullanabilen,
* Tercihen Netsis Programını kullanabilen,
* Aktif araç kullanabilen ve SRC belgesi olan,
* Askerlik ile ilişiği bulunmayan,
* Anadolu Yakasında ikamet eden, Erkek çalışma arkadaşı aramaktayız.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

Şirket Bilgileri Gizli
İstanbul Anadolu Yakası - Tuzla
12.02.2024
BAŞVUR
ANABİLİM EĞİTİM KURUMLARI
İstanbul Anadolu Yakası - Ümraniye
Bugün
BAŞVUR
Şirket Bilgileri Gizli
İstanbul Anadolu Yakası
Bugün
İstanbul Anadolu Yakası
Bugün
MOVENPICK İSTANBUL ASIA AIRPORT OTEL
İstanbul Anadolu Yakası - Pendik
Bugün
BAŞVUR
Tursoy Otelcilik ve Turizm
İstanbul Avrupa Yakası - Beyoğlu, İstanbul Anadolu Yakası, İzmir - Selçuk, Denizli - Pamukkale, Sakarya - Sapanca
Bugün
BAŞVUR
ACIBADEM SAĞLIK HİZMETLERİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ
İstanbul Anadolu Yakası - Sancaktepe
Son 1 Hafta
BAŞVUR
AUTON OTOMOTİV SAN TİC A.Ş.
İstanbul Anadolu Yakası - Ümraniye
Son 1 Hafta
BAŞVUR
Easy Mix Gıda Üretim Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi
İstanbul Anadolu Yakası - Maltepe
Son 1 Ay
BAŞVUR
TOYOTA İSTİF MAK. AŞ.
İstanbul Anadolu Yakası
Son 1 Ay
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

ÜÇAY MÜHENDİSLİK DOĞALGAZ MAKİNE İNŞ.BİL. SAN. VE TİC. A.Ş.

Üçay Grup;
Üçay Mühendislik, Üçay Elektromekanik İnşaat ve ISOMER Isıtma Soğutma Merkezi A.Ş. şirketlerinden oluşan bir topluluktur.Isıtma, soğutma, elektromekanik, inşaat ve iklimlendirme alanında zengin bir hizmet yelpazesine sahip kaliteli ürün ve hizmetlerini müşterilerine sunmakta olan Üçay Grup, ülke genelinde ki gurur verici çalışmalarıyla hede?ediği koşulsuz tüketici memnuniyetinin ötesinde organize yapısıyla alanında lider bir şirket olma yolunda emin adımlarla ilerlemektedir.

''Üçay Grup gelişim odaklı ve yenilikçi bakış açısıyla sektöre yön vererek gelişimini sürdürmektedir.''

-1999 yılında doğalgaz ısıtma alınanda faaliyetlerine başlayan Üçay Mühendislik ?rması, önemli lokasyonlarda yatırım yaparak Türkiye genelinde birçok bölgede satış ve taahhüt hizmeti vermektedir.

-2007 yılında Elektromekanik sistem taahhütleri noktasında da faaliyete başlayan şirketimiz Türkiye’nin önemli projelerine imza atarak bu sektörün liderleri arasında yerini almıştır.

-Mekanik tesisat sektöründe yapılanan Üçay Grup, inşaat sektörüne de adım atmış, A’dan Z’ye konut geliştirme, kentsel dönüşüm projelerinde de Üçay İnşaat adıyla 2012 yılından itibaren hizmet vermeye başlamıştır.

-ISOMER Isıtma Soğutma Merkezi A.Ş, iklimlendirme sektöründe 20 yıllık tecrübe ve birikim ışığında, 2019 yılında faaliyete başlamıştır.

 
Vizyonumuz;
Mühendisliğin prensiplerini verimli şekilde kullanarak çözüm üreten ve müşterilerinin mutlak güvenini kazanan, Türkiye’nin alanındaki en büyük mühendislik ?rması olmaktır.

Misyonumuz;
Faaliyette bulunduğu her alanda müşteri memnuniyeti en büyük kazançtır felsefesiyle en çok tercih edilen marka konumunu daha da güçlendirerek sürdürmek ve grubumuzu Türkiye’nin en güvenilir ve saygın markası haline getirmektir.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları