Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Muhasebe Müdürü

  • 30.01.2019
  • 200 - 500

İş Tanımı

OPTİK SEKTÖRÜNÜN ÖNCÜ KURULUŞLARINDAN OLAN ŞİRKETİMİZ, OPTİK DÜKKANLARINA; GÖZLÜK CAMI, MALZEME VE MAKİNA TEDARİKİ, SATIŞ VE PAZARLAMASINI YAPMAKTADIR

Aranan Nitelikler

-TEK DÜZEN HESAP PLANINA HAKİM
-MUHASEBE İŞ VE AKIŞLARINI YÖNETEBİLİCEK
-OFFİCE PROGRAMLARINI İYİ BİLEN
-TERCİHEN BİR YABANCI DİL BİLEN
-RAPORLAMA VE İSTATİSTİK KONUSUNDA TECRÜBELİ
-EN AZ 5 YIL TECRÜBELİ MUHASEBE POZİSYONUNDA ÇALIŞICAK PERSONEL ARANMAKTADIR

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

AMARA CENTRO RESORT HOTEL
Antalya - Aksu
Bugün
BAŞVUR
Onay Hamamı
Antalya
Bugün
BAŞVUR
Bağdat Pazarlama Tic. Ltd. Şti.
Antalya
Bugün
BAŞVUR
İNNOVA GRAFİK REKLAM İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
Antalya - Kepez
Dün
MEVLANA PETROL GRUP
Antalya - Muratpaşa
Son 1 Hafta
ADAGA GIDA VE DANIŞMANLIK SANAYİ A.Ş
Antalya - Kepez, Antalya
Son 1 Hafta
BAŞVUR
Trendy Side Beach
Antalya - Manavgat
Son 1 Hafta
BAŞVUR
Happy İnsan Kaynakları
Türkiye
Son 1 Hafta
BAŞVUR
Antalya - Aksu
Son 1 Ay
BAŞVUR
Şirket Bilgileri Gizli
Antalya - Aksu
Bugün
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

UĞUR OPTİK TUR VE TİC LTD STI

    
Uğur Optik Makine, faaliyetlerine 1993 yılında Antalya’da başlamıştır. Firmamız faaliyetlerine, optik makine-malzeme,  dekorasyon ve teknik servis alanlarında hizmet vererek devam etmektedir.   
Firmamız Dünya’da en çok tercih edilen Huvitz, Chalk, Tuscany, Phantom  markalarının Türkiye distribitörlüğünü yapmaktadır.Satışlarımıza, Call Center ekibimiz ve  Optik sektörünün  ilk E- ticaret sitesi,  “www.uguroptikmarket.com” üzerinden müşterilerimize hizmet vermekteyiz.     
2009 yılında başlatttığımız  Ar-Ge çalışmalarımız sonucunda 2012 yılında tescillenmiş Centervision markalı  Odak Ölçümleme cihazı üretilmiş ve Optik sektörünün beğenisine sunulmuştur.  Centervision, bugün Türkiye’de ve yurtdışında en çok tercih edilen Optik Odak ölçümleme cihazlarından biri olmuştur.    
Son Teknoloji ve yazılımlarla üretimini yapılan Centervision; kullanım kolaylığı , konforu , ergonomisi ve teknolojisi ile   bilimsel ve teknolojik araştırma kurumları ve Akademisyenler tarafından doğruluğu ve güvenililirliği kanıtlanmıştır.Mühendis ve Yazılımcı insan kaynağımız ile Müşterilerimizin beklentilerini öngören çözümlerler üreterek, yenilikçi ürünleri pazara sunmak için Arge çalışmalarımıza devam etmekteyiz.    
Türkiye’de 55 Üniversitenin Optisyenlik bölümlerinin Optik makine ve  malzeme tedarik ederek Üniversitelerimize  ve geleceğin optisyenlerine hizmet vermekten gurur duymaktayız.    
İlk günden, bugüne ve yarına;  değişen koşullara ayak uydurarak, yenilikçi yaklaşım,öncüsü olduğumuz AR-GE Projelerimiz ve koşulsuz müşteri memnuniyeti anlayışımız ile hem ulusal hemde global sektörde varlığını benimsediğimiz ilkeler doğrultusunda çalışmalarımıza devam ediyor ve etmeye de devam edeceğiz.  
 
 
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları