Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

ROLEX SATIŞ VE MÜŞTERİ KARŞILAMA PERSONELİ

  • 2.08.2019
  • 100 - 200

İş Tanımı

  • Rolex butik Panora/Ankara mağazamızda görevlendirilmek üzere
  • Ön banko ve karşılama görevlisi posizyonunda Satış Temsilcisi

Aranan Nitelikler

  •  Üniversite mezunu
  • Tercihen satış sektöründe en az 2 yıl deneyimli,
  • Kariyerini mağazacılık sektöründe devam ettirmeyi hedefleyen, 
  • Mağazaya giren müşterileri karşılayıp yönlendirecek,
  • Müşteri odaklı satışı hedef olarak benimseyen,
  • Pozitif, dış görünümüne özen gösteren,
  • İletişim becerileri kuvvetli, ekip çalışmasına yatkın,
  • Yoğun çalışma temposuna uyum sağlayabilecek,
  • Tercihen Nebim V3 programını bilen,
  • MS Office programlarına hakim,
  • Çok iyi derece İngilizce bilgisine sahip, yabancı müşterilerle iletişime geçebilecek
  • Tercihen ikinci bir dil bilen personel aranıyor...

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

KAVRAM KURS MERKEZİ
Ankara - Çankaya
2.02.2024
BAŞVUR
Happy İnsan Kaynakları
Türkiye
Son 1 Ay
BAŞVUR
Happy İnsan Kaynakları
Türkiye
Son 1 Ay
BAŞVUR
BİLGE ARI BİLİŞİM EĞİTİM DANIŞMANLIK HİZMETLERİ
Ankara
Bugün
Ankara - Keçiören, Ankara - Keçiören
Bugün
BAŞVUR
Ankara
Bugün
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Ankara, Kocaeli, Bursa
Bugün
BAŞVUR
YDA İNŞAAT SAN. ve TİC.A.Ş.
Ankara
Son 1 Ay
BAŞVUR
Happy İnsan Kaynakları
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Ankara, İzmir, Antalya, Konya, Bursa, Kocaeli
Son 1 Ay
BAŞVUR
Happy İnsan Kaynakları
Türkiye
Son 1 Ay
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

UĞUR SAAT OPTIK SAN TIC LTD STI

Türk saat sektörünün temel taşlarından biri olan Uğur Saat, hizmette mükemmelliğin ve benzersiz bir ustalığın temsilcisidir. 1989 yılında bir kişinin tutkusuyla yola çıkan Uğur Saat, bugün Türkiye’nin en önemli saat perakendecisidir. Kurulduğu günden bu yana, Uğur Saat Türkiye’deki saat yapım endüstrisinde de her zaman öncü olmuştur. Bugün 32. Yılını kutlayan Uğur Saat, dünyanın lider markalarını sunarak, müşterileri için en iyi kalite ve yüksek hizmet standartlarında faaliyetlerine devam etmektedir. İsviçre lüks saatlerine olan tutku ve mükemmellik arayışı şirket karakterinin kalbi olarak kabul edilmektedir.

KURUCUMUZ
Her şey şirketimizin kurucusu Sayın Sinan DÖĞER’in daha küçük bir çocuk iken saatlere olan merakıyla başladı. Kendi ailesi de saatçi olan kurucumuz saat tamiri konusunda yetenekliydi ve yıllar içinde pekişen tecrübesi onu saat sektöründe başarılı adımlar atmaya yöneltti. 1980 ‘li yılların sonuna gelindiğinde artık kendi saat şirketini kurma arzusuyla ilk mağazasını açan Sinan Döğer, 90’lu yıllarda perakende saat mağazacılığında ilerleyerek Ankara’nın markası Uğur Saat’i kurdu. 2000’li yıllara gelindiğinde artık Ankara’nın hemen hemen her noktasında Uğur Saat mağazalarını görmek mümkündü, ancak onun tek bir hedefi vardı o da yüksek saatçilikte en iyi olmak.

İşte bu hedef doğrultusunda 2004 yılında Armada AVM’de bulunan mağazasında Rolex ile iş birliğine giderek başkentli saat severlerle İsviçre yüksek saatçiliğini buluşturmuş oldu. 2007 yılında gelindiğinde ise Rolex ile yakalanan başarı doğrudan iş ortaklığı ile taçlandırılarak bugüne kadar yüksek hizmet standartlarında ödün vermeden sürdürülmüştür. Bugün ise Uğur Saat ve Rolex arasındaki bu güçlü ilişki; en yüksek hizmet standartı, performans, güvenirlilik ve dakiklik tutkusunun paylaşılması ile daha da güçlenerek devam etmektedir.

ROLEX VE UĞUR SAAT AİLESİTıpkı Hans Wilsdrof gibi geleneklerine önem veren Uğur Saat, 15 yılı aşkın süredir, kusursuz uzmanlığı ve profesyonelliği sayesinde süre gelen iş ortaklığını yeni kuşaklara aktarmaya devam etmektedir. Özellikle Panora Avm’de bulunan Ankara’nın amiral gemisi Rolex butiğimiz, Türkiye’de Rolex’e atfedilmiş en büyük mağaza olma özelliğine sahiptir. Ayrıca, Saat satış sonrası servis hizmetinde de uzmanlığını kanıtlayan Uğur Saat, Ankara’nın kalbi Maidan yaşam bölgesinde müşterilerinin Rolex atmosferini yaşayacağı üstün donanımlı Rolex Servis Merkezinde hizmet vermeye devam etmektedir. Geleneğin daimî mirasçısı Uğur Saat, mirasını kalite ve prestij odaklı inşa etmeye kararlıdır. Tutkulu ve bilgili ekiplerimiz, sizi yeni Rolex saatinize yönlendirirken her zaman örnek bir hizmet sunmaktan gurur duyar. Ankara’da bulunan üç satış noktamızda sizi ağırlamayı dört gözle bekliyoruz.

Rolex satış uzmanlarımız hem sizi hem de sevdiklerinizi, mükemmel saatinizi seçmek için üç olağanüstü satış noktamızdan birine davet ediyor. Uğur Saat’in kurulduğu ilk günden bu yana Rolex markasının değerlerine bağlılığını en iyi hizmet ve kalite standartlarında sunarak Türkiye’de Rolex’i temsil etmekten gurur duyuyor.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları