Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Özel Okul Servis Şoförü

İzmir
  • 12.08.2016
  • 100 - 200

İş Tanımı

2016-2017 Eğitim öğretim yılında açılacak olan Uluslararası Kültür Eğitim Bilim Okulları'mıza Okul servisleri konsunda deneyimli, tam zamanlı çalışacak servis şöforleri alınacaktır.

Aranan Nitelikler

  • Sigara kullanmamak.
  • SRC ve Psikoteknik v.b.  tanıtım belgelerine sahip olmak.
  • Narlıdere, Balçova ve Güzelbahçe semtlerinde ikamet eden.
  • Tercihen en az lise mezunu.
  • Tam zamanlı çalışacak.

Özet Bilgiler

UKEB OKULLARI Uluslararası Kültür Eğitim Bilim Aydınlatma Metni

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili mevzuat ve yasal düzenlemelerden kaynaklanan faaliyetlerimiz çerçevesinde kişisel verilerinizin işlenmesi, saklanması ve aktarılması ile ilgili veri sahiplerini aydınlatmak amacıyla işbu Kişisel Verilerin İşlenmesi Aydınlatma Metni’ni......
Devamını Oku...

Benzer İlanlar

İzmir - Konak
28.02.2024
BAŞVUR
Happy İnsan Kaynakları
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Ankara, İzmir, Bursa, Antalya
Dün
TGD LOJİSTİK DAĞITIM DEPOLAMA VE TEM. HİZ. SAN. TİC. LTD. ŞTİ
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Avrupa Yakası - Başakşehir, İstanbul Avrupa Yakası - Beylikdüzü, İzmir
Son 1 Ay
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

UKEB OKULLARI Uluslararası Kültür Eğitim Bilim

UKEB Okulu, 7 yaşında İlkokula başlayan çocukların, 14 yaşında güçlü, başarılı, güvenilir ve mutlu gençler olarak mezun oldukları Milli Eğitim Bakanlığına bağlı özel bir okuldur.

UKEB Okullarının bünyesinde bulunan Küçük Kulüp Okullarında 3 yaşından itibaren eğitim almaya başlayan çocuklar, 6 yaş hazırlık sınıfı programlarını tamamladıktan sonra UKEB İlköğretime başlarlar. Ancak anaokullarımızın kontenjan yoğunluğu nedeniyle Küçük Kulüp Okullarında eğitim alamayan çocuklar için UKEB İlkokulunda sınırlı sayıda kontenjan bulundurulmaktadır.

UKEB Okulları, kurulduğu 2016 yılından bu yana, iddialı akademik programları, EDEXCEL akreditasyonlu İngilizce eğitimi, Fransızca dil eğitimi, bilimsel programları Mind&Science ve YETMER, öğrencilerin zengin yaşamsal stratejiler geliştirebilecekleri USLOOP, UKEB LIFE, SOS programları, sanatsal ve sportif etkinlikler ile yaşamın içinden, yaşamla bağ kuran çalışmalar yapıyor.

Özel olarak tasarlanmış okul binasının yüksek tavanları, geniş sınıfları, yaşamla iç içe atölyeleri, laboratuvarları, yemyeşil geniş bahçesi ve sergi alanları öğrencilerine sıcak bir öğrenme atmosferi sunuyor.

Eğitimcilerin,  öğrencilerin ve ailelerin deyimi ile UKEB Okulu, YAŞAYAN OKULDUR. İçinde yaşayan tüm çocukların, gençlerin, öğretmenlerin, yöneticilerin mutlu olduğu, kendilerini ifade edebildikleri, inovatif bakış açılarıyla düzenli gelişimin yaşandığı, sergiler, konserler, konferanslarla entelektüel zekanın beslendiği yaşayan bir okul…
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları