Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Harita Mühendisi

İstanbul Anadolu Yakası
  • 26.02.2018
  • 100 - 200

İş Tanımı

İnşaat "Proje Yönetim" Hizmeti verdiğimiz SİNPAŞ GYO (Aşağıdudullu Mahallesi

Şile Yolu üzeri Sinpaş GYO Avangarden sitesi yanı ÜMRANİYE) mevkiinde bulunan GÖKORMAN Projesinde Görevlendirilmek Üzere ,


HARİTA MÜHENDİSİ çalışma arkadaşı aramaktayız,

Aranan Nitelikler

İSTENEN NİTELİKLER


Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun
Konut projesi tecrübesi olan (Tercihen Yüksek Katlı),
Altyapı işlerine vakıf,
Ekip çalışmasına yatkın,
Esnek çalışma koşullarına uyumlu sağlayabilen,
Tercihen Anadolu yakasında ikamet eden,
Erkek çalışma arkadaşları aramaktayız.
NETCAD, ACAD, MS Office uygulamalarını kullanabilen,

 

Tecrübe:5 - 15 yıl tecrübeli adaylarEğitim Seviyesi:Üniversite(Öğrenci), Yüksek Lisans(Öğrenci)

 

İŞ TANIMI

Büyük ölçekli parsel bazında çalışılması,Aplikasyon, kübaj, enkesit ölçümleri yapılıp, hafriyat ve alt yapı imalatlarının takip edilmesi,Tüm alt yapı imalatlarının as-build projelerinin oluşturulması,Sahada alınan verilerin günlük olarak bağlı bulunulan yöneticiye ve teknik ofise raporlanması,Hafriyat, kaba yapı, ince yapı ,alt yapı ve cephe imalatlarına ait ölçümlerin yapılması, iş öncesi sayısal verilerin hazırlanması  ve saha uygulamalarının gerçekleştirilmesi,Tüm imalatların safhaları alt yükleniciye verilirken veya yükleniciden teslim alınırken onaylı form üzerinden düzenlemelerin yapılması.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

Şirket Bilgileri Gizli
İstanbul Anadolu Yakası
4.03.2024
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

ÜLKE ŞİRKETLER GRUBU

Yarınların temelinin, bugün doğru atılmasını sağlamak için, 2001 yılında kontrol ve müşavirlik hizmetleri vermek adına yola çıktık. Çıktığımız bu yolda hizmet kapsamımızı genişleterek müşterilerimize daha fazla katkı sağlamak gayesiyle proje yönetim sektörüne adım attık.

Yaklaşık 8.000.000 m² alana sahip; huzur dolu yaşam alanlarından, ekonomiye değer katacak sanayi yapılarına, şık ve konforlu otellerden, tam donanımlı hastanelere yüzlerce farklı projenin hayata geçirilmesinde rol aldık. Hizmet verdiğimiz bu projelerde nicelikten çok niteliğe önem verdik. Bu yüzdendir ki takımlarımızı hep nitelikli arkadaşlardan oluşturduk. Sektörümüze yeni bir heyecan katmak, verilen hizmetleri farklılaştırmak adına teknoloji ve inovasyona her zaman açık olduk.

Gelişen Türkiye’nin geleceğinin inşaasında; “Kaliteli Hizmet, Rasyonel Çözüm” sloganımızla A’dan Z’ye tüm yapılarda yanınızda yer alarak çözüm ortağınız olmaya devam edeceğiz.


 ÜLKE ŞİRKETLER GRUBU
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları