Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Boru Kaynakçısı

Ankara
  • 13.07.2015
  • 0 - 20

İş Tanımı

ULUBOL İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 1998 yılında, içinde yer alacağı inşaat sektöründe, modern dinamik yönetim anlayışı ile gelişen, büyüyen ve alanında model olma iddiasıyla kurulmuştur. Kısa sürede geliştirdiği ve uyguladığı projeler ile hedefine hızla yaklaşmaktadır.

İnşaat alanının tüm altyapı ve üstyapı birimlerinde gerçekleştirdiği ve uzmanlaştığı projelerle kazandığı tecrübesi, büyük yatırımlara attığı imzaları ve eserleri ile Türkiye’nin önde gelen kalıcı firmaları arasında yerini almıştır.

Firma yönetim sistemimizin temel elemanlarından olan kalite anlayışımız, uluslararası standartları uygulamak amacıyla, 2004 yılında iş süreçlerimize adapte ettiğimiz ve sonrasında belgesini aldığımız ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi, ISO 14001:2004 Çevre Yönetim Sistemi ve OHSAS18001:2007 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi sertifikaları ile tescillenmiştir.

ULUBOL İnşaat’ın yakın zamandaki hedefi Türkiye’nin ilk 10 firması arasına girmektir. Son üç yıl içinde, toplam bedeli 600 milyon ABD Dolarını geçen onlarca projeyi başarıyla tamamlamış olan firmamız, konusunda uzmanlaşmış yönetim kadrosu, teknik personeli ve güçlü makine parkıyla bu hedefe hızla yaklaşmaktadır.

Firmamız uluslararası inşaat sektöründe ulaşmak istediği hedefler doğrultusunda geliştirdiği ilişkiler kurduğu yerli ve yabancı ortaklıklar ile varlığını güçlendirmektedir. Bu doğrultudaki hedefimiz, en büyük 225 Uluslararası Firma (ENR 225) listesinde yer almaktır.

Oluşturduğumuz Kurumsal Yönetim İlkelerimize kattığımız toplumsal değerlerimizin gücüyle varlığını sürdüren ULUBOL, başarılarının getirdiği sorumluluklarının bilincinde yarına taşıyacağı kalıcı değerlerin hesabını yapmaktadır.

Aranan Nitelikler

Şirketimiz Kesikköprü Düktil Boru ve diğer şantiyelerimizde çıkacak kaynak işlerinde görevlendirilmek üzere;

Nitelikli benzer projelerde en az 5 yıl tecrübeli

Kaynakçı ve yardımcısı olarak çalışma arkadaşları aramaktayız.

Özet Bilgiler

En Yeni İlanlar

Mersin(İçel)
Bugün
BAŞVUR
Özel Balat Hastanesi
İstanbul Avrupa Yakası - Fatih
Bugün
BAŞVUR
LALEGÜL EĞİTİM VE SAĞLIK HİZ.LTD.ŞTİ
İstanbul Avrupa Yakası - Arnavutköy
Dün
İSTANBUL GALATA ÜNİVERSİTESİ
İstanbul Avrupa Yakası - Beyoğlu
Dün
DAMLA İNSAN KAYNAKLARI
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
BAŞVUR
Özel Balat Hastanesi
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Avrupa Yakası - Fatih, İstanbul Avrupa Yakası - Fatih, İstanbul Avrupa Yakası - Fatih
Bugün
BAŞVUR
Muğla - Bodrum
Bugün
BAŞVUR
TORU PORSELEN KAFETERYA OYUN OYUNCAK İTH.İHR.PER.MAĞ.SAN.TİC.VE PAZ.LTD.ŞTİ
Van
Bugün
BAŞVUR
Mersin(İçel)
Bugün
Balıkesir
Bugün
BENZER TÜM İLANLAR

Ulubol İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş.