Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Firmanın diğer ilanları

UNICEF YüzYüze Saha Temsilcisi - Yarı Zamanlı - Part Time
UNICEF Türkiye Milli Komitesi
İstanbul Avrupa Yakası - Beyoğlu, İstanbul Avrupa Yakası...
Son 1 Ay
Firmanın Tüm İlanları

Saha Satış Temsilcisi

İzmir, İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
  • 16.04.2018
  • 500 - 1.000

İş Tanımı

1946 yılında kurulan UNICEF dünyada ve Türkiye’de çocukların yaşatılması, eğitimi ve korunması alanında çalışmalar gerçekleştirmektedir. UNICEF kendini, özellikle en muhtaç durumdaki çocukların yardımına koşmaya adamış bir kuruluş olarak savaş, çatışma ve doğal afet ortamlarında olan çocuklara ve ailelerine yardım götürür. Aşırı yoksulluk içindeki ve her türlü şiddete, istismara maruz kalmış çocuklarla, engelli çocuklara UNICEF öncelik verir.

UNICEF’in 140’dan fazla ülkede çocuklar için yaptığı çalışmalar için fon sağlayan 36 Milli Komite’den biri olan UNICEF Türkiye Milli Komitesi destek vermek isteyen kişileri UNICEF’e düzenli destekçi olarak kazandırmak amacıyla İstanbul’da 7 senedir Yüzyüze Projesi’ni yürütüyor.

Sivil toplum alanında ücretli bir iş deneyimi elde etme fırsatı kazanan proje yetkilileri aynı zamanda ikna ve iletişim gibi sosyal yeteneklerini de geliştirme imkanı elde ediyorlar.

Genellikle üniversitede okuyan öğrenciler için 4-8 kişilik ekipler halinde çocuklar için çalışma fırsatı sunan bu projede çalışma alanlarını sokaklar, festivaller, fuarlar ve alışveriş merkezleri oluşturuyor.

Her hafta proje çalışanlarının kendi belirlediği minimum 3 günde çalıştığı bu proje için UNICEF yeni yüzlerini arıyor.

Aranan Nitelikler

• 18 yaşından büyük
• Takım çalışmasına uygun
• Sivil toplum alanında duyarlı
• En az lise mezunu
• Kişisel gelişime açık
• Yeteneklerini geliştirmeye ve öğrenmeye meraklı kişiler aranmaktadır.
• Part Time.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

British Town Dil Okulları
İzmir - Bornova
Bugün
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası - Sarıyer
Bugün
BAŞVUR
MAPP PAZARLAMA VE TANITIM HİZMETLERİ
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
BAŞVUR
MANA TR AKADEMİK DANIŞMANLIK
İstanbul Anadolu Yakası - Ümraniye, İstanbul Anadolu Yakası - Pendik
Son 1 Hafta
BAŞVUR
MASTERTURK FRANCHİSİNG GAYRİMENKUL SATIŞ VE PAZ. A.Ş.
İstanbul Anadolu Yakası - Kadıköy, İstanbul Anadolu Yakası - Kadıköy
17.02.2024
BAŞVUR
İstanbul Anadolu Yakası - Kadıköy
5.12.2023
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

UNICEF Türkiye Milli Komitesi

-UNICEF Türkiye Milli Komitesi, sanayileşmiş ülkelerde kurulu olup tüm dünyada UNICEF programları için fon sağlayan ve tüm çocuklar için daha iyi bir dünyanın mücadelesini veren 33 Milli Komiteden biridir. UNICEF Türkiye Milli Komitesi'nin amacı, Türk ve dünya çocuklarının ihtiyaçları ile ilgili kamuoyu bilinci oluşturmak ve, özel sektör, gönüllü kişi ve gruplarla işbirliği yaparak, bağış toplayarak, UNICEF lisanslı ürünler satarak UNICEF'in yaptığı çalışmalara yardım etmektir.

-UNICEF’in çalışmaları gönüllü katkılar sayesinde yürütülüyor. Kurumun finansmanının yarıya yakını UNICEF Milli Komiteleri ve ülke ofisleri tarafından özel sektör ve bireylerden toplanıyor, kalanı devletler ve devletlerarası kurumlardan sağlanıyor.

-Türkiye’de çocuk haklarını desteklemek ve bireyler ile özel sektörden fon toplamak için çalışan UNICEF Türkiye Milli Komitesi ve çocuk refahıyla ilgili kilit alanlarda sahada çalışmalar yürüten UNICEF Türkiye Ülke Ofisi bulunuyor.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları