Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

İş Tanımı

UYAR Şirketler Grubu’nun üyelerinden UNIFO Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş., 1997 yılında yerli sermaye ile kurulmuş olup, Gebze Organize Sanayi Bölgesi’ndeki modern üretim tesisinde hizmet vermektedir.
Üretim hayatına “buzdolabı gerektirmeden, ortam koşullarında uzun süre dayanabilen hazır yemekler ve konserve ürünler ile askeri  tüketime yönelik sterilize gıdalarla başlayan UNIFO, bugün modern tesisinde hızlı tüketim marketine uygun sandviç, konserve ürünler, hazır soslar, toz gıdalar ile sofralarda yerini almaktadır.

  • Fabrikamızın Et İşleme Bölümü'nde Kasap olarak görev yapacak,

Aranan Nitelikler

  • Minimum ortaokul mezunu,
  • Gıda hijyeni, kişisel hijyen ve sanitasyon uygulamaları konusunda bilgi sahibi,
  • Karkas söküm, kemiksiz yapma ve trimming konularında en az 5 yıl deneyimli,
  • Vardiyalı çalışabilecek,
  • Takım çalışmasına yatkın, sorumluluk sahibi

Özet Bilgiler

En Yeni İlanlar

TORU PORSELEN KAFETERYA OYUN OYUNCAK İTH.İHR.PER.MAĞ.SAN.TİC.VE PAZ.LTD.ŞTİ
Van
Dün
LALEGÜL EĞİTİM VE SAĞLIK HİZ.LTD.ŞTİ
İstanbul Avrupa Yakası - Arnavutköy
Son 1 Hafta
BAŞVUR
Mersin(İçel)
Dün
İSTANBUL GALATA ÜNİVERSİTESİ
İstanbul Avrupa Yakası - Beyoğlu
Son 1 Hafta
BAŞVUR
DAMLA İNSAN KAYNAKLARI
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
Özel Balat Hastanesi
İstanbul Avrupa Yakası - Fatih
Dün
DENTGROUP DİŞ KLİNİKLERİ
Aydın, Adana, Mersin(İçel), Gaziantep, Balıkesir
Bugün
BAŞVUR
dentgroup diş klinikleri
İstanbul Anadolu Yakası, Mersin(İçel), Sakarya, Adana - Çukurova, Gaziantep - Şehit Kamil
Bugün
BAŞVUR
Radisson Collection Hotel Vadistanbul
İstanbul Avrupa Yakası - Sarıyer
Bugün
BAŞVUR
Radisson Collection Hotel, Vadistanbul
İstanbul Avrupa Yakası - Sarıyer
Bugün
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

Uyar Şirketler Topluluğu

UYAR ŞİRKETLER TOPLULUĞU
1-Şirketlerimiz :

1-AKDAĞ Makine Tic. ve San. A.Ş. www.akdag.com.tr

Akdağ, 1978 yılında kurulmuştur. Hassas kontrollü klima cihazları, klima santralleri, chiller grupları, fan-coil, rooftop cihazları ile projelendirme ve mekanik taahhüt hizmetleri, bakım ve onarım, yükseltilmiş döşeme uygulamaları ile yuvarlak ve dikdörtgen hava kanalı imalatı yapmaktadır. Akdağ, inşaat sektöründe de anahtar teslimi projelere imza atmaktadır.

2-AS İç ve Dış Tic. A.Ş. www.uyargroup.com

1990 yılında Uyar Şirketler Topluluğu dahilinde mühendislik, danışmanlık ve pazarlama şirketi olarak kurulmuştur. Topluluğumuzda yer alan UNIFO,TRANSVARO ve PTS’nin ürünlerinin Ankara’daki satış ve pazarlama faaliyetlerini yürütmektedir. Dünya çapında danışmanlık ve şirket temsilciliğinde de uzmanlaşmıştır.

3-ASW Mek. Müh. Danışm. ve Taah. A.Ş.www.uyargroup.com

1996 yılında kurulmuş olan ASW, mekanik taahhüt işleri yapmakta ve danışmanlık hizmetleri vermektedir.

4-DEMSAN Sigorta Aracılık Hizmetleri Ltd. Şti. www.uyargroup.com

Uyar Şirketler Topluluğu’nun hizmet sektöründeki şirketidir. 1982 yılında kurulmuştur. Sahip olduğu acentelikler şöyle sıralanabilir; Akhayat, Commercial Union Sigorta, Commercial Union Hayat Sigorta, Axa Oyak Sigorta.

5-GOLDEN KEY Otel İşlet. Turizm Tic. A.Ş. www.uyargroup.com

Bodrum, Hisarönü ve Bördübet / Marmaris olmak üzere 3 otelimiz 1996 yılından beri faaliyettedir.

6-PLANART Dekorasyon San. ve Tic. A.Ş. www.planart.com

1993 yılında kurulan Planart, çalışma ortamlarının projelendirilmesi, detaylandırılması, inşaat ve kurumsal kimlikle uyumlu ofis mobilya sistemleri konularında hizmet vermektedir. Kendi fabrikasında üretmekte olduğu sistem mobilyaları, yönetici takımları ile de birçok projeye komple çözüm bulmaktadır.

7-PTS Giyim San. ve Tic. A.Ş.www.pts.com.tr

1995 yılında kurulan PTS, zor iklim şartlarına dayanıklı Gore-Tex’den üretilen soğuk iklim elbisesi, parka-pantolon, güvenlik kuruluşları için üniforma, motosiklet koruyucu kıyafeti, eldiven, iç giyim, uyku tulumu, yüz maskesi, Nomex ve Gore-Tex’den üretilen yüksek ısıya dayanıklı itfaiye elbiseleri, Kevlar’dan üretilen kurşun geçirmez yelek ve Cordura’dan çanta ve koruyucu kıyafetler üretmektedir. Ayrıca sivil kullanım için mont / kaban üretmekte olup ihracatını da yapmaktadır.

8-TRANSANKA Mak. ve Elek. San. ve Tic. A.Ş. www.uyargroup.com

1986 yılında kurulan Transanka, çevre güvenlik sistemleri, kapalı devre televizyon ve kamera kontrol sistemleri, giriş-çıkış kontrol sistemleri, yangın algılama, alarm ve söndürme sistemleri, bina içi güvenlik sistemleri, hırsızlığa karşı mağaza güvenlik sistemleri tasarlamakta ve uygulamaktadır.

9-TRANSVARO Elek. Aletleri San. ve Tic. A.Ş. www.transvaro.com.tr

1988 yılında kurulan Transvaro, görüntü yoğunlaştırıcı gece görüş cihazları, IR/lazer cihazları, elektronik su ve elektrik sayaçları, web kiosklar, plastik telefon ve ATM kartları, simülatör sistemleri, minimum metal dedektörleri, kendinden aydınlatmalı sistemler, kablo takım ve grupları gibi elektronik, optik ve elektro optik sistemler ve cihazlar üretmekte, ayrıca CNC ve elektronik devre üretim kapasitelerini dış kullanıma açmakta ve yedek parça hizmetleri de vermektedir.

10-UNIFO Gıda San. ve Tic. A.Ş. www.unifood.com.tr

Unifo, Türkiye’de ilk olan ve teknoloji transferine ihtiyaç duyulmaksızın ulusal bir tesis olarak 1997 yılında kurulan fabrikasında esnek lamine rasyon paketlerinde ve alüminyum kaplarda, her türlü ortam şartlarında uzun süre dayanma özelliğine sahip, tamamen Türk damak zevkine uygun yemekler üretmektedir.

2-Vizyonumuz :

2005 yılında uzmanlık gerektiren niş pazarlarda faaliyet gösteren, değerlerine ve vizyonuna inanan profesyonellerden oluşan halka açık şirketleri ve stratejik iş ortaklıklarının faaliyetleri sonucu iç ve dış pazarlarda elde ettiği başarı ile Türkiye'nin en büyük 100 sanayii şirketinden biri olmak.

3- Toplam Personel Sayısı: 325

4- Çalışanların Ortalama Şirkette Kalma Süresi: 4 yıl

5- Çalışma Saatleri : 08:00 – 18:30

6- Eğitim Programları:Tüm çalışanlara eğitim ve gelişimleri için eşit olanak ve fırsat sağlanır. Eğitim programları, şirket hedefleri ve bireysel hedeflere yönelik ihtiyaçlar doğrultusunda topluluk içinden ya da dışarıdan konusunda uzman kişilerce özel olarak hazırlanıp uygulanır.

7- Ücret Politikası :Ücret artışları yılda iki kez Ocak ve Temmuz aylarında enflasyon, piyasa ücret araştırmaları, sektör ortalamaları ve çalışanların performansı gözetilerek gerçekleştirilmektedir.

8- Sosyal Olanaklar:Yemek ve servis olanakları, şirket içinde spor salonu, şirket ürünlerinde indirim, kültürel ve sportif faaliyetler.

9- Kariyer Planlaması:Çalışanların göstermiş oldukları performans doğrultusunda ve şirket gereksinimlerine bağlı olarak grup içinde yatay ve dikey ilerleme olanakları bulunmaktadır.

10- Elemanlarda aranan nitelikler
Asgari Eğitim Düzeyi:Görevin niteliğine göre değişmektedir. Yabancı Dil:Yönetici ve sorumlu düzeyi için en az bir yabancı dil (tercihen İngilizce) bilmeleri koşulu aranmaktadır. Deneyim :Pozisyona göre değişmektedir. Sosyal Özellikler:Amacımız; yeniliklere ve değişime açık, girişimcilik ruhuna sahip, takım çalışmasına yatkın, Grubumuzun değerlerini benimseyip sahip çıkacak kişileri aramıza kazandırmaktır.

11- Eleman Seçim Prosedürü:Mülakat yapılmaktadır.

12- İş Başvurusu İçin
Adres :Uyar Şirketler Topluluğu,
İnsan Kaynakları Bölümü
Fatih Cad. Dereboyu Sok. No:12
Halkalı, 34660 İstanbul
Telefon : (0212) 473 01 35
Faks : (0212) 548 37 13, (0212) 473 01 55
E-mail : bsoy@uyargroup.com
Web : www.yenibir.com
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları