Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Amerika The Camby için Aşçı ve Chef Adayları arıyoruz.

ABD
  • 10.07.2019
  • 20 - 50

İş Tanımı

Bu ilan, Türkiye İş Kurumu Ankara İl Müdürlüğü Altındağ Şube Müdürlüğü'nün 17393332667 sayılı izni ile verilmiştir.

     United Towers Kariyer departmanı olarak, Amerika’da bulunan The Camby Hotel Mutfak Departmanı için hemen iş başı yapıp , 12 ay çalışabilecek Aşçı ve Chef Adayları arıyoruz.

      Başvuran adaylardan kariyeri ve yetenekleri  uygun bulunanlar The Camby Hotel Executive Chefi ve İK Müdürü ile Skype üzerinden bir mülakat gerçekleştireceklerdir. Bu mülakatı başarıyla geçen adaylar deneyimlerine göre 12$-15$ arası saatlik ücret alarak, haftada en az 32 saat çalışmaya hak kazanacaklardır.

      Tüm vize sürecini, sektörde yaklaşık 20 yıldır faaliyet gösteren firmamızın deneyimli danışmanları tarafından sağlanacaktır.

      12 Ay boyunca 100,000$ poliçe bedeline sahip sağlık sigortanız olacaktır. Konaklamanız, evin niteliklerine göre 500$-700$ arasında değişmektedir.

Aranan Nitelikler

Kimler Başvurabilir?

Lise mezunu olup sektörde 5 yıl tecrübesi olan adaylar
Turizm Otelcilik,Aşçılık ve ya Gastronomi alanında 2 veya 4 yıllık Üniversite mezunu olanlar,
En az orta seviyede İngilizce anlayıp konuşabilenler

Genel Masraflar                                            

ABD’ ye gitmek için J1 Visa türüne başvuracağız. Bu vize türüne başvurabilmeniz için bazı yasal belgelere sahip olmanız gerekmektedir. Bu belgeler ödeyeceğiniz masraflar şunlardır;

  -DS 2019 Belgesi ücreti 2400$( 500$ ön kayıtta ödenir) iş kabulü aldıktan sonra ödenir. Kalan 1750$ ise taksitle Amerika’da alacağınız maaşınızdan otomatik ödeme talimatıyla kesilecektir.

 - ABD Konsolosluk Visa Randevu Ücreti 160$

 - SEVIS Fee 180$

 - Uçak Bileti gideceğiniz döneme ve bölgeye göre farklılık göstermekle ortalama 650$-850$
 
 - İlk etapta yanınıza almanız gereken cep harçlığı 1250$ - 1500$ 

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

Happy İnsan Kaynakları
Türkiye
Son 1 Hafta
BAŞVUR
Şirket Bilgileri Gizli
İstanbul Avrupa Yakası, Türkiye
12.02.2024
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

KURSLAB

Silikon Vadisi, Estonya ve ODTÜ Teknokent’teki ofislerimizde geliştirdiğimiz online eğitim projemiz KURSLAB,

öğrencinin dilediği zaman dilediği konuda online ortamdan ders alabildiği bir online eğitim platformudur. Sistem kullanıcının derslerden daha fazla yarar sağlaması için ders zamanını ve eğitmenini seçebileceği şekilde tasarlanmıştır. Proje; her yaştan insanın her konuda farklı eğitmenlerden ve en önemlisi uygun olduğu zamanda ders alabilmesine olanak tanımaktadır. Eğitimde zaman değişkenini ortadan kaldıran ve kullanıcının öğrenme sürecini özgürleştiren yaratan proje, kişinin dijital ortamda tamamen istediği gibi birebir ders alabilmesini sağlamaktadır. Hem eğitmenlerin hem de öğrencilerin aktif olarak kullanması, online eğitimin dinamik yönünü ön plana çıkarmakta ve Kurslab’ı eğitmen ve öğrencilerin doğrudan iletişim kurabildiği sanal bir dershaneye çevirmektedir.

Bizimle tanışmak için: www.kurslab.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları