Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Makine Teknik Ressamı

  • 14.05.2019
  • 50 - 100

İş Tanımı

Asansör ve parçaları üretimi ve ihracatı yapan firmamıza Ankara'daki fabrikamızda görev yapabilecek Teknik Ressam aranmaktadır.

Aday  ;
Asansör ürünlerinin projelendirilmesi ve üretilmesi alanında faaliyet gösteren fabrikamızın ASO 2.OSB yerleşkesi içerisinde Teknik Ressam olarak görev alacak ve aşağıdaki görevlerden sorumlu olacaktır.
İlk tasarım, ürün kompleksi ve imalat resimlerini 3D olarak çizmek, Çizimler üzerinde gerekli revizyonları sağlamak.

Aranan Nitelikler

  1. Üniversitelerin ön lisans eğitimi veren ilgili bölümlerinden (Makine Ressamlığı, Makine, Makine Konstrüksiyon veya Teknik öğretmenlik) mezun.
  2. Konusunda en az 3 yıl tecrübesi olan,
  3. İyi düzeyde Solidworks ve AutoCAD bilgisi olan,
  4. Tercihen iyi derecede İngilizce bilgisine sahip,
  5. AR-GE çalışmalarında aktif rol alabilecek,
  6. Sözlü ve yazılı ifade yeteneği gelişmiş, müzakereci, dinamik, sonuç odaklı, koordinasyon ve takip yeteneği güçlü, analitik düşünebilen,
  7. Sorumluluk sahibi, düzenli ve disiplinli, ekip çalışmasına yatkın.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

PANEL POLİÜRETAN A.Ş.
Ankara - Gölbaşı
Bugün
BAŞVUR
ÖZEN KUTU AMBALAJ VE MATBAACILIK SAN. VE TİC. A.Ş.
Türkiye
Bugün
BAŞVUR
Türkiye
18.02.2024
BAŞVUR
OPTİMA MÜHENDİSLİK TAAHHÜT LTD.ŞTİ.
Ankara
Bugün
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

Uygar Asansör San.Tic.Ltd.Şti

Şirket Profili

Üretim

3D modelleme yönetimi ile üstün teknolojiye sahip tezgah ve robotlarla senkronize olarak üretim yapma gücüne sahip olan işletmemiz, Türkiye’nin sayılı fabrikalarından biridir. Fabrikamız ve işletmemiz; ürün yelpazesi geniş, asansör görsel aksesuarları ve tasarımlarıyla birlikte siz değerli müşterilerimize Paket Asansör Sistemleri sunmakta ve üretmektedir.

Temel üretimlerimiz; AVM, metro, yüksek katlı binalar ve kamu binalarının yanı sıra villa asansörlerinde de kullanılmak üzere; seri üretim şeklinde Türkiye’de markalaşmış Otomatik Kat ve Kabin Kapıları, Kabin, Karkas ve Buton sistemleridir. Bunlar sadece yeni montajlar için değil, modernizasyon projelerinde kullanılmak üzere de tasarlanmıştır.

Uluslararası Standart ve Sertifikalar

Hemen hemen her uygulamada servis sağlayabilmemizin yanı sıra, ürün çeşitlerimiz, standartlaştırılmış ekipmanların dışında, özel tasarımları ve kaplamalarını da  uluslararası standartlara uygun olarak içermektedir. Ürünlerimiz gerekli sertifikalara sahiptir.

Emniyet ve Güvenilirlik

Asansör tesisleri, insan hayatı ve mal güvenliği bakımından diğer makine sistemlerinden daha yüksek emniyet ve güvenirliğe sahip olmalıdır. UYGAR ASANSÖR SAN. ve TİC. LTD. ŞTİ olarak; ihtiyaca ve amaca uygun asansörleri seçip asansör konfigürasyonu yaratmak, yeterli güvenlik ve sağlamlıkta imalatını gerçekleştirmek için çalışan, köklü bilgiye sahip, disiplinli, titiz bir çalışma ortamında dünya standartlarını takip eden ve sürekli kendini geliştirmeyi hedefleyen dinamik bir şirketiz.

Vizyon

Vizyonumuz; global pazarda teknoloji, değişiklik ve yenilikleri takip eden aynı zamanda özgünlüğe önem veren, en çok tercih edilen bir dünya markası olmaktır.

Misyonumuz

 Asansör sektöründe müşterilerin beklentisi ve ihtiyaçlarının paralelinde, satış öncesi, satış ve satış sonrasında en güvenilir ve verimli biçimde üstün hizmet sunmaktır. Sektördeki güvenilirliğimizi muhafaza ederek pazar payımızı arttırmak, müşteri memnuniyeti ve sadakatini sağlamak, çalışanlar ve topluma değer katarak sürekli iyileştirme sağlamaktır.

Motto

MOTTO’muz “Harekete Güven”: Amacımız en üst seviyede servisi ve en üstün kaliteyi sunarak müşterilerimize karşı çekici hale gelmektir. Biz en üst seviye ürünleri ve kusursuz servisleri sadece birbirinden bağımsız firmalar olarak değil, grup ruhumuzla güçlendirilmiş olarak mükemmelleştirmek istiyoruz, biz dünya çapında mükemmel olmak istiyoruz.

Mükemmeliyete ulaşmak hareketlerimizde dört stratejik başlığa odaklandık:

Liderlik ve DeğerlerMüşteri MenfaatleriÜstün PerformansYenilikçi Çözümler

UYGAR grubu olarak, sürekli daha iyi olmak için çalışıyoruz ve müşterilerimizden gelen kritik geri bildirimleri göz önünde bulunduruyoruz. 

Kaliteden ödün vermeyen, en iyisi için sürekli çalışan işletmemiz ülkemizin ihtiyacı olan asansörleri üretmekten ve siz değerli müşterilerimize hizmet vermekten gurur duyar.

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları