Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

AR-GE Mühendisi Elektrik-Elektronik

Manisa
  • 16.10.2017
  • 200 - 500

İş Tanımı

Türk Sanayisinin önde gelen kuruluşlarından olan Elginkan Topluluğu Yapı/İnşaat malzemeleri, Isıtma-Soğutma, Seramik, Hammadde, Dış ticaret, Satış ve Gıda iş kollarında faaliyet göstermektedir. Topluluk İstanbul, Manisa ve Bilecik’te 21 şirketi ile üretimini ‘’Yıllarca Beraber’’ anlayışıyla sürdürmektedir. Yurtiçinde yaygın bayi ağı ve yurtdışı temsil faaliyetleri ile 150 ülkeye ihracat gerçekleştirmektir. Elginkan Topluluğu 67 yıllık deneyimi, binlerce çalışanı ve vakıf vizyonuyla sadece Türkiye’ye değil dünyaya örnek teşkil eden konumuyla öncü firma olma yolunda emin adımlarıyla ilerlemektedir.    

 

Elginkan Holding’ e bağlı  Valf Sanayi A.Ş. şirketimizin Manisa lokasyonunda görevlendirilmek üzere Ar-GE Mühendisi (Elektrik-Elektronik) arayışımız bulunmaktadır.

  • Elektrikli ve elektronik komponent içeren yeni ürünlerin ar-ge süreçlerini takip etmek,
  • Bu ürünlerin özelinde ihtiyaç duyulacak test aşamalarını tespit ederek onaylarını gerçekleştirmek,
  • EPM gereksinimlerine uygun olarak ar-ge faaliyetlerine katkıda bulunmak,
  • Elektrikli ve elektronik komponent içeren yeni ürünlerin; sınai maliyet oluşturma aşamasından seri imalat geçişe kadar tüm prototip sürecini yasal şartlar, direktifler, standartlar, müşteri talepleri, tedarikçi yeterliliği bazında değerlendirerek takip etmek.

Aranan Nitelikler

  • Üniversitelerin Mühendislik fakültelerinden mezun, (Tercihen Elektrik-Elektronik Mühendisi)
  • İleri düzeyde İngilizce bilen,
  • EMO / Yüksek –Orta Gerilim İşletme Sorumluluk Belgesi bulunan,
  • Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış olan.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

ALPA DANIŞMANLIK İNSAN KAYNAKLARI ÖZEL İSTİHDAM ARACILIK HİZ.LTD.ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Kocaeli - Gebze, Aydın - Nazilli, Aydın, Balıkesir, Manisa, Tekirdağ - Ergene, Tekirdağ - Çorlu, Tekirdağ - Çerkezköy, Yalova, Bursa, Bilecik, Eskişehir, Çanakkale, Denizli
Dün
BENZER TÜM İLANLAR

ELGİNKAN HOLDİNG A.Ş.

Türk Sanayisinin önde gelen kuruluşlarından olan Elginkan Topluluğu Yapı/İnşaat malzemeleri, Isıtma-Soğutma, Seramik, Hammadde, Dış ticaret, Satış ve Gıda iş kollarında faaliyet göstermektedir. Topluluk İstanbul, Manisa ve Bilecik’te 21 şirketi ile üretimini ‘’Yıllarca Beraber’’ anlayışıyla sürdürmektedir. Yurtiçinde yaygın bayi ağı ve yurtdışı temsil faaliyetleri ile 150 ülkeye ihracat gerçekleştirmektir. Elginkan Topluluğu 67 yıllık deneyimi, binlerce çalışanı ve vakıf vizyonuyla sadece Türkiye’ye değil dünyaya örnek teşkil eden konumuyla öncü firma olma yolunda emin adımlarıyla ilerlemektedir.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları