Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

NEBİM V3 ERP PROJE SORUMLUSU

İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
  • 6.04.2018
  • 20 - 50

İş Tanımı

2004 yılından beri NEBİM ERP çözümleri ile faliyet gösteren Verimsoft  huzurlu  bir iş ortamında çalışarak kendi geleceğini oluşturmak isteyen profesyonelleri davet ediyor. Verimsoft Nebim V3 ERP yazılımları  ve kendi geliştirdiği uygulamaları ile hedeflediği sektörler olan başta perakende, toptan satış ve Üretim(özellikle tekstil ve ayakkabı) alanlarında bir çok uluslararası ve ülkemizin önde gelen firmalarıyla iş birlikleri gerçekleştirmektedir.

Profesyonel organizasyonu,  geliştirdiği yazılımları ve Nebim V3 ERP yi  uygulama ve uyarlamaları ile hayata geçiren Verimsoft gelişen iş hacmine uygun olarak kadrolarını büyütmektedir. Büyüyen organizasyonumuza katılarak verilecek eğitimler ve fırsatlar sonuncunda kendini geliştirerek uzmanlaşma hedefleri olan ve bugünden geleceğe önemi her geçen yıl artan bu sektörde yerini almak isteyen profesyonelleri bekliyoruz.

Aranan Nitelikler

V3 ERP Programı veya V3 ERP Modüllerinin, Proje ve uyarlamasını Yapabilecek,Müşterilerimize yüksek kalitede hizmet verebilecek profesyoneller aranmaktadır. Pozisyonun aranan özellikler şöyledir.

    • Nebim V3  ERP projesinde görev almış .Bu görev Nebim V3 ERP kullanıcısı  olabileceği gibi, tercihen şirket Nebim V3 ERP sorumlusu veya Yazılım şirketlerinde Nebim V3 ERP projelerinde görevde  olabilir.(tercihan en az 2 yıl)
    • Yüksek derecede iletişim becerilerine sahip,
    • Çözüm odaklı yaklaşımlar sergileyen,
    • Kaliteli ve yüksek performanslı bir şekilde iş takibi yapabilen,
    • Yüksekokul veya üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun,
    • Gelecek hedefleri olan,
    • Erkek adayların askerlikle ilişkisi olmaması,

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

BAŞARI YAZILIM BİLGİSAYAR DAN.HİZM.SAN.VE DIŞ TİC.LTD.ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası
Son 1 Ay
BAŞVUR
ASMAR HOLDİNG A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
BENZER TÜM İLANLAR

Verimsoft Yazılım ve Danışmanlık A.Ş.

Verimsoft  sektörel uzmanlığı ile birlikte KOBİ'lerde iş verimliliğini yazılım uygulamaları ve danışmanlık hizmetleri ile artırmaktadır.
İş birliği içinde bulunduğu firmalara danışmanlıkhizmetleri vererek verimliliğni artırmak,bu firmaların gerek kendi pazarlarında, gerekse dünya boyutunda büyümelerini sağlamak ve başarılarına katkıda bulunmaktadır.  
Nebim Çözüm Ortağı Gold  olarak V3 ERP yazılımları satış,destek,proje,danışmanlık hizmetleri ve kendi geliştirdiği B2B,Sahada Satış,Shift Yönetimi, WMS gibi uygulamalarının satış ve projelerini gerçekleştirmektedir.
Türkiyede önemli bir müşteri potansiyeli olan şirketimiz son yıllalrda MENA(Middleeast-North Africa) bölgesinde de projeler yapmaktadır. Büyümesini bu bölgede sürdüreyi  hedeflemektedir.

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları