Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

NebimV3 Projelerinde Görevlendirilecek, Üretim Konusunda tecrübeli, Profesyoneller aranmaktadır.

İstanbul Avrupa Yakası
  • 15.02.2019
  • 50 - 100

İş Tanımı

ERP PROJE SORUMLUSU

Nebim Gold İş Ortağı Verimsoft Yazılım olarak, müşterilerimize sunduğumuz Nebim V3 ERP yazılımlarının uygulamasında görev alacak, konusunda deneyimli profesyoneller aranmaktadır. 

Aranan Nitelikler

Üretim Planlama Konusunda en az 2 yıl tecrübeli,Tercihen tekstil ve ayakkabı sektöründe üretim yazılımı, projelerinde aktif rol almış veya Üretim yazılımı kullanmış, Uzmanlaşarak  kendi alanında uzman olabilecek bilgi ve uygulama tecrübesine çıkarak, kendi kariyerinde önemli bir katkı yapacağına inanan Sorumluluk almaya ve kendini geliştirmeye açık, Kendi geleceğini iş dünyasının da geleceği olan yazılım sektöründe gören ve bu alanda şimdiden yer almaya kararlı, Yüksek okul veya üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun Erkek adayların askerlikle ilişkisi olmaması

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

ASMAR HOLDİNG A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
BAŞVUR
BAŞARI YAZILIM BİLGİSAYAR DAN.HİZM.SAN.VE DIŞ TİC.LTD.ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası
Son 1 Ay
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

Verimsoft Yazılım ve Danışmanlık A.Ş.

Verimsoft  sektörel uzmanlığı ile birlikte KOBİ'lerde iş verimliliğini yazılım uygulamaları ve danışmanlık hizmetleri ile artırmaktadır.
İş birliği içinde bulunduğu firmalara danışmanlıkhizmetleri vererek verimliliğni artırmak,bu firmaların gerek kendi pazarlarında, gerekse dünya boyutunda büyümelerini sağlamak ve başarılarına katkıda bulunmaktadır.  
Nebim Çözüm Ortağı Gold  olarak V3 ERP yazılımları satış,destek,proje,danışmanlık hizmetleri ve kendi geliştirdiği B2B,Sahada Satış,Shift Yönetimi, WMS gibi uygulamalarının satış ve projelerini gerçekleştirmektedir.
Türkiyede önemli bir müşteri potansiyeli olan şirketimiz son yıllalrda MENA(Middleeast-North Africa) bölgesinde de projeler yapmaktadır. Büyümesini bu bölgede sürdüreyi  hedeflemektedir.

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları