Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

ELEKTRONİK SAYAÇ SATIŞ DESTEK MÜHENDİSİ

İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
  • 9.06.2008
  • 0 - 20

İş Tanımı

Türkiye genelinde müşteri ziyareti ile marka talebi yaratmak ve takibini yaparak bunların siparişlerini gerçekleştirmek; bayi sipariş, sevkiyat, stok ve ödemelerinin takibinde rol almak

Aranan Nitelikler

Alçak Gerilim Şalt Ürünleri alanında faaliyet göstermekte olan VİKOTECH kuruluşumuzda görev almak üzere;

• Üniversitelerin Elektrik veya Elektrik-Elektronik Mühendisliği bölümlerinden mezun,
• Güçlü iletişim, gerekli uzlaşma ve yaratıcılığı olan,
• Elektronik Elektrik Sayaçları konusunda hakkında yeterli teknik bilgiye sahip,
• TEDAŞ kurumuna daha önce tanıtım faaliyetleri düzenlemiş,
• Piyasada elektrik malzeme satıcısı, elektrik tesisatçısı ve panocusu kimliğiyle faaliyet gösteren müşteri grubuna yönelik ürün tanıtımı ve satış tecrübesi olan,
• Şehir dışı seyahat engeli olmayan,
• Ehliyeti olan ve aktif araç kullanan,
• Askerlik görevini tamamlamış (erkek adaylar için)

Özet Bilgiler

En Yeni İlanlar

DALBAY TAŞ İMALATI SAN.TİC.LTD.ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası - Arnavutköy, Sakarya - Ferizli, Kırklareli - Merkez
Bugün
BAŞVUR
İMECAR ELEKTRONİK SANAYİ VE TİC.LTD.ŞTİ.
Antalya - Konyaaltı, Antalya - Döşemealtı
Son 1 Hafta
BAŞVUR
KORUNCUK /Türkiye Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı
İstanbul Avrupa Yakası - Arnavutköy
Son 1 Hafta
Tüsa Tekstil Pazarlama San.ve Tic.A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası
Son 1 Hafta
BAŞVUR
Çorlu Vatan Hastanesi
Tekirdağ - Çorlu
Son 1 Hafta
BAŞVUR
MENTOR YEMİNLİ MALİ MÜŞAVİRLIK VE BAĞIMSIZ DENETİM A.Ş.
İstanbul Anadolu Yakası - Maltepe, İstanbul Anadolu Yakası
Dün
ANTALYA TOPLUM KOLEJİ
Antalya - Döşemealtı
Dün
GLOBAL CONNECT TRAVEL
İstanbul Anadolu Yakası - Üsküdar
Dün
BEYAZ KÖŞK ÇOCUK EVİ
İstanbul Anadolu Yakası - Kadıköy
Dün
ALPA DANIŞMANLIK İNSAN KAYNAKLARI ÖZEL İSTİHDAM ARACILIK HİZ.LTD.ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Kocaeli - Gebze, Tekirdağ - Çerkezköy
Bugün
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

VİKO

VİKO

“Teknolojik yatırımlarla sürekli desteklenen güvenli ve kaliteli ürün yapısını geliştirerek, yenilikçi, yaratıcı ve küresel trendlere uyan özgün ürün tasarım ve hizmetleri ile koşulsuz müşteri memnuniyetini sağlamayı hedefleyen, bölgesel pazarlarda lider, dünya pazarlarında ise etkin, sosyal sorumluluklarının bilincinde, dünya rekabetine uyumlu ve proaktif bir kuruluş olmak” vizyonuyla 1980 yılında kurulan VİKO Elektrik ve Elektronik End. San. Tic. AŞ, İstanbul Samandıra’da 40 bin metrekarelik yeni endüstriyel tesislerinde yeni elektrik enerjisinin aktarılması, kullanılması ve daha kolay sunumu amacıyla çözümler üretmektedir.

Kurulduğu yıldan günümüze kadar geçen 27 yıl içinde elektrik anahtarları, grup priz, sigorta kutuları ve sayaç üreterek Türkiye’nin bu alandaki lider kuruluşu haline gelen VİKO,  üretiminin yüzde  45’ini 47 ülkeye ihraç ederek, dünya pazarlarında da başarıyla ülkemizi temsil etmektedir.

Yıllık 72 milyon adet anahtar ve priz üretim kapasitesi ve 600 çalışanı ile VİKO, Akıllı Ev/Ofis Sistemleri de dahil olmak üzere pek çok yeni ürün piyasaya sunmak için, AR-GE, tasarım ve markalaşma yatırımlarını hızla sürdürmektedir. Ar-Ge çalışmaları sırasında pek çok projeyi paralel yürüten VİKO, bu projelerle müşterilerinin beklentilerini, mevcut ürünlerle ilgili uygulama geri beslemelerini, piyasa araştırmalardan doğan verilerle harmanlar.

Anahtar ve prizin artık dekoratif bir unsur olarak algılanmaya başlamasıyla ürünlerine ilişkin marka yatırımlarını hızlandıran VİKO, THEA, SMARTLIFE markalarının her biri için ayrı pazarlama iletişim planları çerçevesinde atılımlar gerçekleştirmektedir. Kullanıcılara fonksiyonellik ve konforu da sağlamanın gerekliliğine inanan VİKO önümüzdeki dönemde pazara sunulacak yeni serileri ile bu amaca yönelik alternatifler sunmayı hedeflemektedir.

VİKO, 1998 yılında misyon ve vizyonunu belirleyerek, Kalite Yönetim Sistemini kurmuş, 2002 yılında ISO 9001:2000 revizyonu gerçekleştirerek TSE ve DQS firmaları tarafından belgelendirilmiştir. Sistem belgelendirme çalışmalarına paralel olarak Toplam Kalite Yönetimi çalışmalarına başlamış ve EFQM Mükemmellik Modeline göre sistemini sürekli iyileştirmiştir.

2005 yılında Ulusal Kalite Başarı Ödülünü alan VİKO, mükemmellik yolunda ilerlemek ve mükemmellik anlayışının topluma da yayılımının sağlanması amacıyla çalışmalarına devam etmektedir.

Ürünlerinin insanların güvenliği ve emniyeti için çok önemli olduğunun bilincinde olan VİKO, TSE (Türkiye), TSEK (Türkiye), VDE (Almanya), KEMA KEUR (Hollanda), GOST (Rusya), FI (Finlandiya), NF (Fransa), CB (Uluslararası), SEPRO (Ukrayna), ELOT (Yunanistan), ÖVE (Avusturya), MEEI (Macaristan) ve B (Polonya) ürün belgelerine sahiptir.

Vizyonunu gerçekleştirme yolunda bir takım anlayışı ile hareket eden VİKO, insan hayatını kolaylaştıracak çözümlerin tasarımı, üretimi ve sunumu süreçlerindeki teknolojik gücünü, çalışanlarının dinamizmi ve sürekli gelişimleri ile birleştirmiştir.

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları