Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

İş Makinesi Bakım-Onarım Ustası/Ustabaşı

İstanbul Anadolu Yakası, Kocaeli Çayırova
  • 17.11.2017
  • 0 - 20
VİNÇMAK MAKİNA SAN. TİC. LTD. ŞTİ. İş Makinesi Bakım-Onarım Ustası/Ustabaşı İş İlanı

İş Tanımı

Atölye Organizasyonu,
Ekip planlaması ve liderliği,
Hidrolik ve Mekanik arızalara takım halinde çözüm üretilmesi,
Atölye formenliği,
İş Makinaları Bakım Onarım Ekip Şefliği ve Ustabaşlığı

Aranan Nitelikler

- İş makinelerinde ve özellikle mobil vinçlerde çalışmış ve deneyimi bulunan,

- Makine bakım-servis işleri, hidrolik, mekanik sistemler konusunda bilgi ve deneyim sahibi,

- Ekibi organize edebilecek, atölyeyi idare edebilecek
 
- Teknik Okulların makine, torna, tesviye, motor vb. 
bölümlerinden mezun, veya iki yıllık meslek yüksek okulu mezunu

- Yurt dışı ve yurt içi seyahat engeli olmayan,

- B sınıfı ehliyet sahibi, aktif olarak araç kullanabilen,

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

Meray Direksiyon Servisi
Sakarya, Kocaeli, Sakarya - Erenler, Kocaeli - İzmit
12.02.2024
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

VİNÇMAK MAKİNA SAN. TİC. LTD. ŞTİ.

Vinçmak Mühendislik ve Mümessillik firması temellerini1996’da vinç bakım-onarım firması olarak atmıştır. Sektördeki ihtiyaçlar vekazaların engellenmesi için 2003’te Moment Kontrol Sistemi Firması Hirschmannile yetkili mümessillik ve servis anlaşması imzalanarak Türkiye’ye ağır işmakinelerinde iş güvenliğini sağlayıcı sistemleri ilk getiren firmadır. Kendiçözümlerimizi de üretebildiğimiz, programlayabildiğimiz ve yazılımınıyapabildiğimiz Moment Kontrol ve Yük İzleme sistemlerinde her türlü işmakinesinin kaza engelleyici sistemini müşterilerimizin de istekleriniyazılımımıza entegre ederek bütün bir çözüm sunmaktayız.

Daha sonra Vinçmak firması, 2008’de IED Electronics firmasıile imzalanan mümessillik anlaşması ile Anemometreler ve Rüzgar Ölçersistemlerde müşterilerine çözüm sunmaya devam etmiştir.

2018’de anlaşma sağlanan firmalar sırasıyla Outset, Lintechve Teledirk firmalarıdır.

Outset Sistemleri; Tırlar, Hafriyat Araçları, Forkliftler,Kepçeler gibi inşaat ve taşıma araçlarında müşterilere kaldırılan yük, totalkaldırılmış olan yükün dökümü gibi veriler sunarak Yükün kaydını, makinanınçalışma saatini, kaldırılabilecek yükü kullanıcıya iletir.

Lintech Kamera firması ise tırlar, mobil vinçler,forkliftler, hafriyat araçları gibi iş makinelerinde ve araçlarda kullanıcıyagörülmeyen noktaları ıp69 Kamera ve 7 inç son teknoloji ekranlarla kullanıcıyagörsel olarak bilgi verir ve daha geniş bir görüş açısı sunarak hareketkabiliyetini arttırıp, kazaları engeller.

Teledirk firması ile imzalanan anlaşma ile 6 fonksiyon ve 8fonksiyon çift hız endüstriyel radyo kumandalarda kullanıcılara hesaplı veetkin bir çözüm sunar. Ürünler, Vinçmak logosu altında üretilerek,müşterilerimizin ihtiyaçları düşünülerek oluşturulmuştur.

Sayısız memnun müşteri ve iş güvenliği sağlanan makinanınyanında, müşterilerin isteklerine özel çözümler üretebilmek için Yazılım ve Argegrubu kurulmuş olunup, 2017 itibariyle Tubitak projelerine başlanılmıştır.

Bünyemizde bulunan Mekatronik, Makine ve Elektrik/Elektronikmühendislerimizle çözümlerimizi dışa bağımlı kalmadan, kendi içimizdeoluşturabilmekteyiz. Mühendislik ve Mümessillik firması olarak sınıflandırılanfirmamız, müşterilerimizin sunduğu problem ve sorunlara son teknolojikgelişmeler ışığında, alternatif bakış açılarıyla çözüm sunmak için 22 yıllıkdeneyimimizin de yardımı ile hizmete hazırdır. 

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları