Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Amerika 34 Farklı Restaurantı bulunan STARR Restaurant Group için 30 Genç Aşçı aranıyor

ABD
  • 18.01.2018
  • 0 - 20

İş Tanımı

Worldwide Career Center olarak Amerika  Philadelphia merkezli, 20 Farklı konseptte 34 Restaurantı bulunan Starr Restaurants Group  Starr Restaurant www.starr-restaurant.com için Mart veya Nisan 2018 de J1 vizesi ile işbaşı yapmak üzere 30 Genç Aşçı ( , Commis Chef, Garde Manger, Hot Line Cook ve Demi Chef pozisyonunda aşçılar ) arıyoruz. 

Başvuracak adaylarla Amerika'daki partner şirketimiz ve DS Sponsorumuz arasında Skype web cam aracılığı ile ön mülakat organize edilecektir. Ön mülakatta Ingilizcesi yeterli bulunan adaylarla Starr Restaurant Group İşe alım müdürü arasında ikinci Skype web cam mülakat organize edilecektir.İkinci mülakatta başarılı olan adaylar programa ve işe kabul edilmiş olacaktır. 

Starr Restaurant Group un Amerika'da Philadelphia'da, New York City'de, Washington DC de, Miami de ve Fort Lauderdale de olmak üzere toplamda 20 farklı konsepett 34 Restaurantı bulunmaktadır.

Kabul edilen aşçılar saat 12 USD lık ücret ile haftada ortalama 40 saat çalışacaklardır. Eğer haftada 40 saatten fazla çalışırlarsa fazla mesai ücreti olarak 40 saatten fazlası birbuçuk saat ücreti olarak kendilerine ödenecektir.Konaklama için ise aynı restaurantta çalışacak aşçılar işe yakın ev kiralayıp kirayı paylaşacaklardır.Konaklama için aylık kişibaşı 500 USD civarı konaklama masrafları olacaklardır.

Aranan Nitelikler

1-)En az lise mezunu ( Turizm meslek lisesi veya Aşçılık Lisesi ) veya Düz lise artı MSA, USLA gibi aşçılık kursu mezunu artı en az 5 yıllık iş tecrübesine sahip olan aşçılar
2-)En az 2 veya 4 Yıllık Aşçılık, Gastronomi, Yiyecek İçecek İşletmeciliği veya Turizm Otelcilik alanlarından birinden üniversite mezunu ve en az 6 veya 12 aylık iş veya staj tecrübesine sahip olan
3-)En az orta seviye Ingilizce konuşabilen
4-)20-33 yaşları arasında olan
5-) Amerikaya gidiş masraflarını ödeyebilecek maddi gücü olan

AMERIKAYA GİDİŞ MASRAFLARI ŞUNLADIR
1-) Program ücreti: 4250 USD
2-) Amerika Uçak Bileti : Yaklaşık 750 - 1000 USD arasında
3-) Cep Harçlığı : 2000 USD
4-) ABD Konsolosluğu Vize Ücreti: 160 USD

Özet Bilgiler

En Yeni İlanlar

İstanbul Avrupa Yakası - Beşiktaş
Dün
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
EM GROUP GIDA SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
İstanbul Avrupa Yakası - Büyükçekmece
Dün
GEZİ HOTEL BOSPHORUS
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
Bahçeşehir Koleji Dr.Burhan KARA Kampüsü
Ankara - Etimesgut
Dün
İstanbul Avrupa Yakası - Beşiktaş
Dün
ELEKSAN OTOMASYON TEKNOLOJİLERİ SAN.TİC.LTD.
İstanbul Anadolu Yakası
Dün
RFBİOTEK RFID BİO. TEK. YAZ. DON. GÜV. SİS. TUR. TİC. LTD. ŞTİ
Sakarya - Sapanca
Bugün
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR