Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Amerika JW Marriott Austin Oteli için Resepsiyonistler aranıyor

Türkiye, ABD
  • 10.04.2019
  • 20 - 50

İş Tanımı

Worldwide Career Center olarak Amerika Austin Texas'daki JW Marriott Austin oteli Web site: http://www.jwmarriottaustin.com/ için Turizm Otel İşletmeciliği veya Konaklama İşletmeciliği alanında 2 veya 4 Yıllık üniversite mezunu, en az B2 -C1 seviyesinde ileri seviye Ingilizce konuşabilen ve en az 6 aylık Resepsiyonistlik iş tecrübesi olan Resepsiyonistler aranıyor.

Başvuran adaylardan özellikleri uygun olanlar ile JW Marriott Austin Oteli Insan Kaynakları Müdürü arasında Skype web cam mülakat organize edilecektir. Kabul edilen Resepsiyonistler  1 Haziran 2019 tarihinde J1 vizesi ile saatlik 12 USD lık ücret ile haftada minimum 32 saat ortalama 40 saat çalışmak üzere JW Marriott Austin de iş başı yapacaktır. Kabul edilen adaylara J1 vizesi için gerekli danışmanlık firmamız tarafından sağlanacaktır. 

Konaklama için ise gidecek olan Resepsiyonistler beraber paylaşımlı apartman dairesi kiralayacaktır. Aylık ortalama 500 -700 USD civarı kişi başı konaklama masrafları olacaktır.

Aranan Temel Nitelikler

1-Konaklama İşletmeciliği veya Turizm Otel İşletmeciliği alanında 2 veya 4 Yıllık Üniversite mezunu olmak
2-En az 6 aylık Otel Front Office Departmanında Resepsiyonislik  iş tecrübesine sahip olmak
3-En az ileri B2-C1 Seviyesinde Ingilizce anlayıp konuşabilmek

Aranan Nitelikler

Amerika'ya gidiş masrafları şunlardır.

1-) J1 Vizesi için gerekli DS2019 Belgesi ve SEVIS Fee dekontu ücreti 2150 USD işveren mülakatı sonrası en geç 5 işgünü içinde ödenir.Kalan 2100 USD lik ödemeyi ise 10 eşit taksitle 210 USD lik taksitlerle Amerika’da çalışırken ödeyeceksiniz.Otomatik ödeme talimatı vererek bu ödemelerinizi düzenli olarak yapacaksınız.

 2-) Amerikan Konsolosluğu Vize Başvuru Ücreti : 160 USD Program ücretleri ile birlikte yada vize öncesinde ödenir

 5-) Amerika'ya ilk giderken yanınızda minimum 1500 USD Cep Harçlığı olması gerekmektedir. 

6-) 700-1200 USD civarı Uçak bileti masrafınız olacaktır.Gideceğiniz şehre ve döneme göre uçak bilet fiyatları değişir.Vizeniz onaylandıktan sonra alınacaktır.Bu konuda çalıştığımız acentalardan da destek alacaksınız.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

Happy İnsan Kaynakları
Türkiye
Son 1 Ay
BAŞVUR
DOUBLETREE BY HILTON KUŞADASI
Türkiye
Bugün
BAŞVUR
Radisson Blu Hotel, Kayseri
Türkiye
Son 1 Hafta
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR