Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

AMERİKA'DA ÇALIŞACAK RESEPSİYONİSTLER ARANIYOR

Türkiye, ABD
  • 14.09.2017
  • 0 - 20 başvuru

İş Tanımı

Amerika'daki 5 Yıldızlı otellerde J1 vizesi ile 12 aylık sözleşme ile işbaşı yapmak üzere Turizm ve Otel İşletmeciliği alanında önlisans veya lisans düzeyinde üniversite mezunu Önbüro departmanı çalışanları Genç Respsiyonistler aranıyor.

AMERIKA'DAKI OTELLERIN ISIMLERI

St Regis Deer Valley

Château Elan Winery

Sheraton Key West

W Washington

Four Season St.Louis

Renaissance Chicago

Monterey Plaza

Omni Interlocken

04 Nisan 2016 Pazartesi günü İstanbul'daki Kariyer Fuarımızda Amerika'daki partner şirketimiz International Trainee Network un ITN nin mülakat sorumlusu ile yüzyüze mülakatta seçilen adaylar Amerika'daki otel yetkilisi ile görüşmeyi internet ortamında Skype programı ile görüntülü web cam mülakat şeklinde yapacaktır. Her iki mülakatta da başarılı olan adaylar 01 Haziran 2016 da Amerika'da işbaşı yapacaklardır.

Kabul edilen aşçılar J1 vizesi ile Amerika’da 12 aylık Culinary Arts Training Programı kapsamında haftada 32-40 saat arasında çalışacaklardır. Saatlik ücret ise 9-13 USD arasındadır.Eğer aşçılar haftada 40 saatten fazla çalışırlarsa fazla mesai ücreti de alacaklardır. Konaklama için ise çalışılan otele yakın ev kiralanacaktır. Aynı restaurantda çalışan aşçılar ev paylaşımı yapacaklar ve aylık ortalama 500 -700 USD arasında kişibaşı konaklama masrafları olacaktır.

Aranan Nitelikler

Başvuracak adaylarda aranılan nitelikler

1-) Turizm ve Otel İşletmeciliği alanında Önlisans veya Lisans Mezunu olmak

2-) Turizm ve Otel İşletmeciliği alanında üniversite mezunu ise en az 1 yıllık, eğer lise mezunu ise en az 5 yıllık resepsiyonistlik iş deneyimine sahip olmak

3-) En az orta seviye İngilizce konuşabilmek

4-) 21-35 yaşları arasında olmak

5-) Amerika'ya gidiş için gerekli program ücreti, uçak bileti ve vize başvuru ücreti masraflarını ödeyebilecek maddi duruma sahip olmak Mülakatlarda başarılı olup programa kabul edilen adayların vize başvurusu öncesinde J1 vizesi ile Amerikada çalışmak için gerekli DS2019 ve Insurance belgelerinin getirtilmesi aşamasında ödemesi gereken program ücreti 4600 USD dır. Program ücreti dışında yaklaşık 1200 USD uçak bileti, 160 USD ABD Başkonsolosluğu Vize Başvuru Ücreti ve ortalama 2000 USD ilk giderken yanınızda bulunması gereken cep harçlığı masrafları olacaktır.

Özet Bilgiler

PAYLAŞ

Benzer İlanlar

Happy İnsan Kaynakları
Türkiye
Dün
Happy İnsan Kaynakları
Türkiye
Dün
BENZER TÜM İLANLAR