Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Aşçı

Türkiye, ABD
  • 4.12.2015
  • 50 - 100

İş Tanımı

Worldwide Career Center olarak Amerika’nın ünlü Michelin Star Chefi Micheal Mina’nın San Diego, Santa Clare, Los Angeles ve Seattle şehirlerindeki Restaurantları için J1 vizesi ile 12 Aylık sözleşme ile Temmuz veya Ekim 2016 da işbaşı yapmak üzere Genç Aşçılar arıyoruz.

Micheal Mina Chef ve Amerika’daki Mina Group Restaurant Zincirleri hakkında bilgi sahibi olmak için http://www.michaelmina.net/ web sitesini inceleyebilirsiniz.

Micheal Mina Group Restaurantlarına yeni genç aşçılar seçmek üzere Micheal Mina Restaurants Group İşe Alım Müdürü ile adaylar arasında Online Skype web cam mülakat organize ediyoruz.

Micheal Mina Restaurants a kabul edilen aşçılar J1 vizesi ile Amerika’da 12 aylık Culinary Arts Training Programı kapsamında haftada 32-40 saat arasında çalışacaklardır. Saatlik ücret ise 9-13 USD arasındadır.Eğer aşçılar haftada 40 saatten fazla çalışırlarsa fazla mesai ücreti de alacaklardır.

Konaklama için ise çalışılan restaurant a yakın ev kiralanacaktır. Aynı restaurantda çalışan aşçılar ev paylaşımı yapacaklar ve aylık ortalama 700 USD kişibaşı konaklama masrafları olacaktır.

Amerika'da Çalışılacak Micheal Mina Chef e ait restaurantların isimleri şunlardır

1-Pabu

2-Bourbon Steak House

3-Locale Market & Farm to Table Kitchen

4-Bourbon Steak & Pub

5-The Mina Test Kitchen

6-Middle Terriana

7-RN 74

8-RN 74

9-Michael Mina

 

Aranan Nitelikler

Başvuracak adaylarda aranılan nitelikler

1-) Aşçılık Meslek Yüksekokulu veya Gastronomi alanında Önlisans veya Lisans Mezunu olmak

2-) Aşçılık alanında üniversite mezunu ise en az 1 yıllık, eğer lise mezunu ise en az 5 yıllık aşçılık iş deneyimine sahip olmak

3-) En az orta seviye İngilizce konuşabilmek

4-) 21-35 yaşları arasında olmak

5-) Amerika'ya gidiş için gerekli program ücreti, uçak bileti ve vize başvuru ücreti masraflarını ödeyebilecek maddi duruma sahip olmak

Micheal Mina Groups Mülakatlarında başarılı olup programa kabul edilirseniz vize başvurusu öncesinde J1 vizesi ile Amerikada çalışmak için gerekli DS2019 ve Insurance belgelerinin getirtilmesi aşamasında ödemeniz gereken program ücreti 4400 USD dır. Program ücreti dışında yaklaşık 1200 USD uçak bileti, 160 USD ABD Başkonsolosluğu Vize Başvuru Ücreti ve ortalama 2000 USD ilk giderken yanınızda bulunması gereken cep harçlığı masraflarınız olacaktır.

Mülakata katılım ücretsizdir. Mülakata katılıp, Micheal Mina Restaurants a kabul edilirseniz Program ücretini ödemeniz gereklidir.

 

Özet Bilgiler

En Yeni İlanlar

ELEKSAN OTOMASYON TEKNOLOJİLERİ SAN.TİC.LTD.
İstanbul Anadolu Yakası
Bugün
BAŞVUR
RFBİOTEK RFID BİO. TEK. YAZ. DON. GÜV. SİS. TUR. TİC. LTD. ŞTİ
Sakarya - Sapanca
Dün
İstanbul Avrupa Yakası - Beşiktaş
Dün
EM GROUP GIDA SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
İstanbul Avrupa Yakası - Büyükçekmece
Bugün
BAŞVUR
Bahçeşehir Koleji Dr.Burhan KARA Kampüsü
Ankara - Etimesgut
Bugün
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası - Beşiktaş
Bugün
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
BAŞVUR
Ortadoğulular Eğitim Kurumları
İstanbul Avrupa Yakası - Bağcılar
Bugün
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR